|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prilagojeno mleko
12.1.2005 17:50:40   
Carmen
Pozdravček!
Naša mala je stara 1 mesec in ker se je rodila precej velika (čez 4 kg), ji moram že od rojstva dodajati prilagojeno mleko. Zanima me, kako dajati otroku mleko, če moraš npr. za več ur od doma in je potrebno vzeti s seboj otroka in mleko. Kakšne so vaše izkušnje s tem.
Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prilagojeno mleko
12.1.2005 18:58:51   
janjja
V flaško nalijem precej toplo do vročo vodo in jo dam v termosko. zraven še vzamem prilagojeno mleko, seveda v posodici primerni za to in merico ter ko potrebujem naredim hrano. toploto drži kake tri ure.

(odgovor članu Carmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prilagojeno mleko
12.1.2005 19:10:38   
Anonimen
Jaz sem kupila 2dl termos posodo, ki jo doma napolnim z vročo vodo. V posebni posodici imam prilagojeno mleko v prahu, to pa skupaj z merico v drugi posodi. Seboj imam tudi eno do dve sterilizirani steklenički. Ko je otrok lačen, vzamem stekleničko, vanjo nalijem vodo s termos posode in v vse skupaj s pomočjo merice vsujem ustrezno količino mleka v prahu, premešam in obrok je pripravljen.
Vse skupaj imam v nahrbtniku, v katerem nosim tudi ostale potrebne stvari.

(odgovor članu Carmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   prilagojeno mleko
12.1.2005 20:54:44   
Anonimen
Punce, v lekarni se kupi ekspanzijska posodica s prekati, vanje natrosiš potrebno količino mleka v prahu, pokrovček se vrti in ima odprtino, pripravljeno količino potem v vodo samo še streseš. To sem jaz uporabljala tudi doma, da mi ni bilo vsakič sproti treba z merico vsipati prahu v vodo.

(odgovor članu Carmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   prilagojeno mleko
13.1.2005 10:06:13   
Blink1
Jaz delam takole...

Pripraviti moram hrano z 180ml vode in 6 žličk mlekca...

V termoski imam toplo vodo, v posebej steklenički pa hladno. Tako najprej nalijem 90 ml v eno stekleničko, primešam mlekeca, zmešam, dodam 90 ml hladne vode, premešam in že jemo...

(odgovor članu Carmen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prilagojeno mleko
13.1.2005 13:39:32   
Anonimen
U, Splišni, hvala ta informacijo. Meni gre fajn na živce, ko moram prekladat tisti mlečni, vse skupaj se mi zdi tako nehigienično, zato tudi dvojna posoda.
Bomo nabavili!

(odgovor članu Carmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   prilagojeno mleko
14.1.2005 9:39:23   
ajda11
LP

Avent ima disperzijsko posodo, ki ima tri prekate, stane tam okoli dva jurja in se dobi v Arielovih trgovinah. Za tam vem da sigurno, ker so uvoznik Aventa, drugače pa mislim, da jo imajo tudi druge otroške trgovine. Videla sem jo že tudi v DM.

Suzana

(odgovor članu Carmen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?