|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   priprava kuskusa
11.5.2009 13:09:02   
2srcka
Kako ga pripravljate? Prosim za kakšen recept. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: priprava kuskusa
11.5.2009 13:22:33   
donat
user posted image

poglej tukaj:user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_4136616/mpage_1/tm.htm#4137016


(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: priprava kuskusa
11.5.2009 14:04:49   
Anonimen
mmmm, ljubim kuskus.

Jaz ga prirpavim kot prilogo zraven zrezkov, pečenke, piščanca, v solati ali pa z zelenjavo: na olju prepražim rdečo in zeleno papriko, paradižnik, bučke in por (vse narezano na kolobarčke) ter zamešam v pripravljen kus-kus.

(odgovor članu donat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: priprava kuskusa
12.5.2009 0:59:39   
Tanja55
  1. Obicajno ga delam z zelenjavo, bucke,paprika in korenje, narezano na koscke. Podusim na olju, da se zelenjava zmehca. Jst sem postregla k pecenim piscancjim nogicam. Preverjeno prejsnji teden, hitro in super kot priloga ali glavna jed.
  2. Lahko pa kot priloga k mesu, npr. piscancji file, narezes na kocke in poprazis, dodas nekaj narezanih sampinjonov in dusis v soku, ki ga spustijo gobice. Potem dodas kaksne zacimbice (k piscancu gre fajn rozmarin) in na koncu dodas na koscke narezan ananas (iz konzerve, brez soka). Premesas in se malo podusis. Zraven serviras kus kus. Sprobano vceraj, meni je zelo vsec.
  3. Kus kus je super tud v solati, spet vzamem kaksne bucke in papriko, dodam tud korenje in paradiznik, pol pa zacinim,  na koncu pa vmesam se rozine.


< Sporočilo je popravil Tanja55 -- 12.5.2009 1:02:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?