Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
privat zobozdravnik za otroke v LJubljanI? 3.9.2012 8:37:25
|
|
|
|
zita
|
A kdo pozna kakšnega privat zobozdravnika za otroke v Ljubljani ?Namreč mojega 6 letnika, skeli zob, šestica, če je npr. med... to že pomeni, da nekaj ni ok z zobkom. Njegova zobozdravnica ga je anročila šele čez dober mesec in pol, je pa rekla, da če je kaj nujno, naj gre k dežurnemu. Seveda me je opozorila, da dežurni ne dela zvezdic ampak samo zapolne zob, da omili bolečino. Meni se to zdi čisto mimo, zato bi ga raje peljala k kakšnemu privat, pa naj pogleda kaj je z zobom in naredi zvezdico, dokler je luknjica še majhna.
|
|
|
|
RE: privat zobozdravnik za otroke v LJubljanI? 3.9.2012 10:45:52
|
|
|
|
mateyka
|
jaz bi ga peljala kar k Žarkotu Martinoviću (meni je najboljši v Sloveniji in ful faca model). mislim, da se je zdaj preselil iz Hacquetove 6, na Kolarjevo ul. 18.
|
|
|
|
RE: privat zobozdravnik za otroke v LJubljanI? 7.9.2012 21:56:02
|
|
|
|
suzanica
|
če otroka boli zob ga pelješ zjutraj k njegovemu zobarju. In pri nas ga mora vzet. Tako bi moralo biti tudi pri vas.
|
|
|
|
RE: privat zobozdravnik za otroke v LJubljanI? 10.9.2012 9:26:54
|
|
|
|
zita
|
O to pa ne drži. Njegov zobozdravnik ga je naročil kasneje, če je nujno gre k dežurnemu zdravniku, ta mu da polnilo- če je treba. Ko je pa redno naročen gre k svojemu. vsaj tako velja za ZD Vič. Pa.. nič nimajo proti če ga pelješ privat :-), to so mi sami povedali.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPotrebe neoliberalnega sistema so nad otro...Vse več je glasnih in ostrih kritik slovenskega šolskega sistema. Kje so glavne težave in kako jih reševati, smo se pogo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ime za punčkotina202Katero ime vam je bolj všeč?Zoja (
32%)

Zala (
31%)

Živa (
15%)

nobeno (
21%)
Število vseh glasov: 383Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!