Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

A si imela abrazijo? Jaz sem tudi zelo, zelo krvevla in tudi iz mene so šli veliki kosi, na koncu celo sam plodek. Bolečine so bile pa tudi hude, zelo podobne popadkom. Tudi po abraziji sem še imela bolečine, samo so mi dali zdravila za krčenje maternice, tako da je bilo verjetno od tega, po malem sem pa krvevla še kar cel teden, ali pa še celo kakšen dan več, se ne spomnim več natančno.
Hvala še enkrat za nasvete in spodbudne besede. Imam pa vprašanje. Ker še od omenjenega čiščenja (12.2.) ni konec z močnim rjavim izcedkom, me malo skrbi. Naročila sem se pri g., ampak imam vprašanje glede vonja izcedka. Kakšen je vonj, če ni vredu. Ali je zelo močan in značilen?
. Ne znam si zračunati, kdaj je čas. Zadnjo sem imela 29. 11., po abraziji pa naj bi jo imela čez 3-4 tedne. Res ne vem, kdaj jo naj pričakujem. Nekatere pišejo, da se jim je vse zmešalo.