Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ne vem kaj naj naredim kakšne čevlje naj kupim...cicibanove sem mu kupila vendar se mi zdi da v njih še bolj hodi po prstih...me pa tudi zanima kako kej vaši malčki govorijo...naš fant nič ne govori opanaša le muco, kravo in avto....se mi zdi da pa včasih že kaj zna potem pa ga to isto stvar uprašam čez par dni pa ni ne sluha ne duha...tudi določene stvari pokaže ...razume če mu rečem prinesi mi to....ne vem povejete kakšne mate kej vi izkušnje namreč imam prijateljico ki dela v vrtcu in pravi da njihovi otroci starost 13 mesev veliko že govorijo razumejo....mi je prou hudo...sploh pa me sedaj skrbi da njegova hoja....na terapijo nič več ne hodimo ker pravijo da je vse uredu....povejte kakšne izkušnje imate vi...

Ampak ne sekiraj se zaradi teže in velikosti, pomembno je, da je otrok zdrav in da se razvija.