|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeče in pikaste vratne gubice
11.2.2008 17:26:18   
pergerca
Lep pozdrav drage dame! Spremljam ta forum odkar sem 19.9.2007 rodila svojo punčko v 32 tednu nosečnosti in moram vam povedat da ste mi zelo pomagale in da sočustvujem z vsemi ki ste morale dati določene hude trenutke za sabo. 
Tudi midve sva vse skupaj preziveli vendar imam sedaj problem z njeno kožo.Po vratu so se ji najprej pojavile pikice in to kmalu po preskoku iz mleka aptamil pre na aptamil 1.Pri pediatru je rekla da bo minilo in da naj jo namažem z Bephantenom . Seveda sem to naredila sam je bilo samo še hujše,sedaj ima živo rdeče fleke po vratuuser posted image ! V lekarni sem na nasvet lekarnarja kupila kamagel ki pa je rdečino omilil ampak to le pa tudi vse,res pa je da se maževa šele dva dneva.
Zanima me če ste ve tudi imele takšne probleme?Ali je možno da je to tudi od polivanja kajti poliva kar precej?Kaj pa mislite o otroškem pudru? Pralni prašek sem tud zamenjala,mehčalca pa tako ne uporabljam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeče in pikaste vratne gubice
11.2.2008 18:23:52   
anajmad
Jst mislim,da je prej od polivanja,kot pa od kakšne alergije. Naše so obe ful polivale in pri taprvi sem bila vsa panična,pri tadrugi sem pa sem si mislila,da je od tega,pa sem jo bolj umivala in sušila in večkrat preoblačila. Pa seveda-slinčki,slinčki,slinčki.....

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu pergerca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rdeče in pikaste vratne gubice
11.2.2008 19:34:02   
travica
čim večkrat jo daj kravice past in vratek z vodo umij in do suhega pobriši. pri nas se je popravilo v 1 tednu, je ba tudi bepanten pomagal

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rdeče in pikaste vratne gubice
12.2.2008 13:03:16   
madela
Pri nas je bilo enako,vendar se je izkazalo,da gre za alergijo na hrano. Ampak,da te ne bom strašila,naš je imal vse rdečo in vneto skoraj do krvi na vse pregibih ne samo pod vratom. Torej za uhicami,pod pazduho...
Če je drugod koža čista je verjetno kriva vlaga.Puder bi bil verjetno super.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rdeče in pikaste vratne gubice
12.2.2008 16:53:59   
pergerca
Živjo punce!
Hvala za nasvete vendar sem bila danes pri zdravniku pa je rekel da je alergija na kaj pa ne vemuser posted image  Mogoče je res na mleko ker ko sva prenehale z aptamilom pre in začele z aptamilom1 so se začele pikice pojavljat. No sedaj imava eno kremo ki so jo zmešali v lekarni pa bomo videli kaj bo.

(odgovor članu pergerca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?