|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeče rjav izcedek in vrtoglavica
23.5.2012 14:50:35   
zvezdica20
Lepo pozdravljeni.
Stara sem 20 let. Pred dvema dnevoma sem opazila na perilu rdeče oz. roza rjav izcedek, podoben tistemu na začetku menstruacije. Izcedek se je pojavil oba dni proti večeru. Poleg tega pa imam že 4 dni vrtoglavico. Bila sem pri zdravnici, saj me sestra pri moji ginekologinji ni poklicala in me naročila za pregled ( kot je sprva rekla). Zdravnica mi je povedala, da gre najverjetneje samo za ovulacijsko krvavitev in slabokrvnost. Mene pa zanima, a je potem normalno, da je pri tej krvavitvi prisotna tudi vrtoglavica? Ali sem morda noseča? Imela sem namreč nezaščiten spolni odnos. Zadnjo menst. sem imela 28.4.-5.5. 2012, nezaščiten spolni odnos je bil 5.5. in 12.5., cikel pa traja nekje 40 dni ( še sama ne vem točno, ker nimam rednih ciklov, zadni trije so bili dolgi 31,40,38). Kupila sem test nosečnosti, ampak piše, da bi ga morala opraviti šele na dan pričakovane menstrucije, ker je takrat najbolj točen. Pri spolnem odnosu ni prišlo do izliva v nožnico, me pa vseeno skrbi zaradi predsemenskega izliva, saj sem prebrala veliko o tem, in veliko jih pravi, da so na tak način zanosile.
PROSIM POMAGAJTE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica
23.5.2012 15:08:45   
Nanuk
Vzrokov je lahko več.... po moji teoriji nisi mogla zanositi, ker imaš precej dolg ciklus (40dni), ovulacija ponavadi nastopi kakih 12- 15 dni pred naslednjo menstruacijo (ni pa rečeno). Če si imela menstruacijo 28., počakaj nekje do 5. junija in potem napravi test. Izcedki se pa lahko pojavijo kadarkoli, zaradi različnih vzrokov (joj kako sem pametna!!). Meni se je parkrat tudi zgodilo, da sem imela redne menstruacije in potem mi je kar en mesec zamujala 10 dni. Itak panika, ko pa sem naredila test in je ostalo okence prazno, in glej, naslednji dan sem jo dobila...

(odgovor članu zvezdica20)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica
23.5.2012 17:09:18   
zvezdica20
Tudi jaz sem vedno bolj prepričana, da nisem mogla zanosit, ker si neprestano računam plodne dni, in mi nikakor ni jasno.. Poleg vsega kar sem naštela pa imam tudi maternično pregrado, ob kateri je baje še težje zanositi. Kupila sem si test clearbaby al nekako tako.. počakala bom do 5.6. in ga takrat uporabila. Najlepša hvala za odgovor.

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica
23.5.2012 17:27:17   
Anonimen
za nosečnost je vedno možnost,ne glede na to kaj ti misliš. jaz sem imela O takoj po M in sem zanosila.....

Izcedki in vrtoglavica niso glih v povezavi z nosečnostjo.In je večkrat čist neodvisno od tega dveh.
vrtoglavica je lahko zaradi nizkega pritiska trenutno in še marsičesa drugega pravtako izcedek

(odgovor članu zvezdica20)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica
23.5.2012 17:39:54   
zvezdica20
to je res, bomo videli, kaj bo pokazala krvna preiskava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica
23.5.2012 17:45:09   
Nanuk
ovulacija sicer lahko nastopi kadarkoli... Vendar je brez izliva v nožnico možnost zanositve zelo nizka... čeprav lahko kak 'divjak' kljub temu doseže cilj... Sporoči, ko boš napravila test ;)

(odgovor članu zvezdica20)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica
23.5.2012 17:47:10   
zvezdica20
bom :) hvala vsem za odgovore.

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica
5.6.2012 21:05:06   
zvezdica20
evo, naredila sem test, ki je pokazal minus. Naredila sem ga 21 dni po nezaščitenem spolnem odnosu, ker v navodilih piše, da če ne veš, kdaj bo nastopila menstruacija, je treba narediti test po 19 dneh od nezašč.S.O. No naredila sem ga v nedeljo.. včeraj in danes pa sem imela parkrat takšne krče kot na začetku menstruacije in tudi tak izcedek kot takrat.. rjavkasto rdeč. Menstruacije pa še nisem dobila. Nevem kaj se dogaja :S ima katera podobne izkušnje?

(odgovor članu zvezdica20)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica
8.6.2012 18:01:38   
Nanuk
vidiš? lahko gre za hormonsko neravnovesje.... pojdi do tvoje ginekologinje, bosta videle, za kaj gre... a imaš kako prehransko dieto???

< Sporočilo je popravil Nanuk -- 8.6.2012 18:02:03 >

(odgovor članu zvezdica20)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica
8.6.2012 23:54:13   
zvezdica20
Ne, nimam dobene prehranske diete. Je pa res, da zadnje mesece zelo stresno živim. Tudi prehrana ni pravilna.oz. nimam rednih obrokov, premalo jem zdrave hrane, sadja in zelenjave.. Sicer sem začela piti vitamine, in se mi zdi, da se mi stanje izboljšuje.. bomo videli, k gin. pa nameravam naslednji teden, ker nikakor ne utegnem do torka, imam en izpit + delam vsak dan... in ta izcedek je vsak dan vglavnem, zdaj je že tak rumenkast, včasih se mi zdi, da je malce zelen.. včasih me tudi srbi okrog vhoda v nožnico...

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica
10.6.2012 16:33:45   
zvezdica20
No menstruacije še vedno nisem dobila, test je pokazal negativno.. Moram pa povedat, da imam vsakih par dni krče v jajčnikih.. ne tako močne kot pri mesntruaciji, ampak vseeno moteče ( ob tem pa tudi nekoliko obilnejši izcedek).. Ali je vseeno mogoče, da sem noseča? Po kolikšnem času po zanositvi pokaže test pravilen rezultat?

(odgovor članu zvezdica20)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?