|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekologinja Tina Steinbacher Kokalj
13.5.2014 9:39:10   
Anonimen
zanima me če jo katera pozna in kakšne izkušnje imaste?

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 14.5.2014 22:04:20 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekologinja TINA STEINBACHER KOKALJ
13.5.2014 13:15:33   
lery
Lep pozdrav. Je moja ginekologinja. Na začetku se mi je zdela zelo hladna in če si jo kaj vprašal je s težavo odgovorila,sedaj sem se jo privadila in je ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ginekologinja TINA STEINBACHER KOKALJ
14.5.2014 8:44:51   
Anonimen
saj zato pa nekako nimam zaupanja v njo ker je tako "zategnjena" včasih ima neprofesionalen odnos in me kar odbije ko stopim v ordinacijo.

(odgovor članu lery)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ginekologinja TINA STEINBACHER KOKALJ
26.5.2014 11:26:16   
Marčevka2010
Še kakšno mnenje op njej? Razmišljam o menjavi ginekologa, ker ona bi mi bila bližje. Ne grem pa kar tako zamenjat, če ni vredu. Ker, če drugič zanosim se moram spet vsakič vozit do mojega, tako bi jo imela pa čisto blizu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ginekologinja TINA STEINBACHER KOKALJ
23.9.2014 11:59:03   
Frachy
Naj dodam še jaz svoj prispevek. Na enem forumu sem zasledila, da je bila v času nadomeščanja clo zgovorna in prijazna...jaz temu pravim fejk, da je delo dobila. No, zdaj ko ga ima, temu definitivno ni tako, zato se podpišem pod vse zgornje izjave z izjemo te, da se tega njenega vedenja lahko sčasoma navadiš. Jaz osebno menim, da sem naredila največjo napako, ko sem zamenjala svojo staro ginekologinjo z njo, trenutno pa sem v fazi razmišljanja, da najdem drugega ginekologa. Tudi sama bi jo opisala kot togo, nekomunikativno, nesočutno, brez posluha za pacienta in z neprofesionalnim odnosom, ki se kaže v tem, da te kdaj skoraj dobesedno napizdi, ni pa ji v interesu olajšat težav, v kolikor nisi skoraj napol mrtev. Ne vem zakaj je taka in me niti ne zanima, ampak mislim, da bi morali biti ljudje v zdravstvu predvsem ljudje s srcem, ki se ne bi togo držali "protokolov" (če se smem tako izrazit), pač pa bi poskušali človeku maksimlano olajšat življenje. Bi pa samo dodala, da njeni sestri sta pa zelo prijazni, da jih ne bi metali visti koš z ginekologinjo.

Moj nasvet...raje se vozi dlje in imej uredu ginekologe. Jaz bi se sedaj, ko sem sprobala tole, vozila tudi na drugi konec slovenije, če bi le imela tam enga fajnega ginekologa.


(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ginekologinja TINA STEINBACHER KOKALJ
23.9.2014 13:40:51   
Marčevka2010
Hvala za mnenje. Dobro, da vem. Se bom raje vozila, če sem se do sedaj se bom pa še naprej. Sicer tudi moj ginekolog ni neka cvetka, pameten 100 na uro, ampak, če vidi, da kaj ni vredu ni problema. Med nosečnostjo zaradi krvavitev za katere ni našel vzroka me je dal na B takoj, in na koncu tudi. Vedno naredil ultrazvok, čeprav pripadata samo 2. Ker ga je pač imel v drugi sobi. Nočem biti spet noseča in na kakšno tako bitje nabasat, ki ji bo vse problem. In šparat z UZ-ji in še čem.

(odgovor članu Frachy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?