|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kateri voziček izbrati?
27.9.2015 11:06:51   
LimoniBaloni
Pozdravljene.
Iscem podstavek za Maxi Cosi Pebble lupinico. Kje bi se najceneje to dalo kupit? Pozna katera koga, ki mogoce prodaja?
Lp

(odgovor članu Bimbo.si)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Kateri voziček izbrati?
4.10.2015 20:22:47   
Bimbo.si
Pri nas se ga da dobiti. Obiščite našo stran Bimboali nas kontaktirajte na info@bimbo.si

(odgovor članu LimoniBaloni)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Kateri voziček izbrati?
25.9.2016 15:59:13   
Maxi mama
ojla, vidim da so sicer tukaj stare objave pa vseeno, po treh otrocih smo sedaj res veliko že zapravili no nazadnje pa smo vso ampak res vso opremo kupili od LORELLI v otroški spletni trgovini Teddy, glede na to da imajo res lepe in poceni izdelke moram pohvaliti da so nam šli zelo na roko in nam vse sami pripeljali na datum kot smo se dogovorili. Plačali smo v naprej, a ker smo bili v fazi selitve je vse kar smo naročili počakalo v njihovem skladišču do datuma brez doplačila skladiščenja. Dobili smo tudi lep popust in še darilo. Kot drugo pa moram potrditi da so izdelki res kvalitetni kar me na ceno zelo preseneča saj je cena ugodna tukaj lahko rečem samo to: končno ena normalna trgovina ki ni požrešna in ne navija cen, kjer so prijazni in pametno svetujejo. Naprimer, svetovali so nam pri nekaterih izdelkih kaj ni nujno in kaj je nujno da ne zapravljamo brezveze in da kupimo šele če ugotovimo da izdelek res potrebujemo. Tretje...avtosedež smo kupovali nikjer nam niso dovolili da ga probamo v avto če lepo sede, pri njih brez problema, sprobali smo pet različnih modelov in se odločili za tistega ki je pravi...Nimam več besed, razen KAPO DOL lastnici in podnudbi. Če katera potrebuje kaj pa naj pogleda na www.trgovina-teddy.si
Čao bejbe :)

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Kateri voziček izbrati?
9.3.2017 8:56:39   
Bela_breza
Pozdravljene!

Ker se že dolgo časa ni nič pisalo o vozičkih, bi želela, če se lahko malo obnovi tema. S partnerjem sva namreč v nakupovanju vozička in si pridno ogledujeva spletne strani. Nekako me je do sedaj najbolj pritegnil voziček Tutet T-ambero iz ECO usnja. Pride okrog 500€ in se mi zdi res super ker je iz usnja. Gledala sem tudi vozičke znanke Dorjan, ampak se ne morem odločiti. Imate kakšne izkušenje z vozički iz 2016/17?
Kaj pa nosečke, ki pričakujete poleti, že imate vozičke?

Lp user posted image

(odgovor članu Maxi mama)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Kateri voziček izbrati?
10.3.2017 7:51:34   
Tara9
Ojla,

izbira vozička je res ful individualna. Vsaka ima svoje zahteve, kriterije in okus seveda user posted image . Želela sem ti le napisati, da imamo mi Dorjana, kupljenega leta 2016. Jaz sem z njim izredno zadovoljna, edini minus je veliko ogrodje, ki zavzame veliko prostora v avtu, ampak mi imamo velikega in ni bilo težav. Zdaj pričakujemo drugega otročka in ga bomo ponovno uporabljali.

(odgovor članu Bela_breza)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Kateri voziček izbrati?
10.3.2017 10:07:05   
Bela_breza
No sej, Dorjana sem tudi jaz gledala. Kako se pa kaj obnese na makedamu? Smo namreč iz vasi in vse poti ki so za sprehode so makedamske :/ Rada bi nekaj takega, da ga bom lahko uporabljala še pri naslednjih otrocih čez x-let user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Kateri voziček izbrati?
10.3.2017 10:12:45   
Tara9
Hoj, tudi mi smo bolj iz vasi oziroma iz obrobja Lj. Vozičkala sem po gozdu, makedamu, po vseh terenih in ravno zato ga imam rada. Moja izkušnja je superca. Letnico sem narobe napisala, leta 2015 sva ga kupila. Hčerkica se je torej vozila skoraj 2 leti, zdaj čaka na novega člana in je praktično kot nov. Zgleda imava podoben okus, tudi sama sem imela Tuteka v ožjem izboru. Naš Dorjan ima ful velko košaro in mi je bilo tudi to fajn, se mi zdi, da ima tutek malo manjšo. Drugače pa imamo model, ki je prav tako delno iz usnja (streha je usnjena). Če te še kaj zanima, sem na voljo user posted image .

(odgovor članu Bela_breza)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Kateri voziček izbrati?
16.8.2018 18:02:31   
minanaa
Tema je sicer že stara, ampak trenutno izbiram voziček in malo obupujem zraven od poplave informacij in izbire user posted image . Upam, da se bo vseeno našla kakšna uporabnica mojih trenutnih favoritov, da mi pove iz prve roke in mi malo pomaga pri odločitvi.
Odločam se med Stokke (Trailz ali Crusi), Joolz (Day 2) in Mutsy (tu si še nisem čisto razjasnila razlik med modeli, ne vem kateri so novejši, vidim pa da so kar razlike v cenah).
Voziček bi uporabljala dnevno (tudi večkrat na dan, zato mora bit vzdržljiv in iz kakovostnih materialov), pretežno bo za mestno vožnjo, tu in tam mogoče tudi kakšna u izi gozdna pot ali makedam. Pomembno mi je, da ni Kitajski, da so OK materiali, pralni tekstil je plus, da ima štiri kolesa in super bi bilo, če so kompozitna (da se ne praznijo in ne predrejo), da se sedež obrne v obe smeri in čisto poleže, da ima zračnike za vroče dni in dovolj veliko/globoko strehico, plus je tudi, da je sedež nameščen višje. Ker bo mestno dete, je zaželjeno tudi, da se lepo upravlja in manevrira z njim (po tlaku, med kavarniškimi mizami). Fino je, da se ga da enostavno zložiti, ker ga bom morala nositi po stopnicah (eno nadstropje). Velikost nakupovalne košare mi ni tako zelo pomembna.
V živo se mi je zdel Stokke ogromen, Joolzova košara zelo ozka in športni del nekako plitek, Mutsyji pa mi vsi delujejo ful mini. To so prvi vtisi.
Trenutno vozim Renault Cliota (novejši model), v planu je menjava, ampak nas bo najbrž dojenček prehitel, tako da mi je pomembno tudi, da ga sploh spravim v prtljažnik, se mi zdi, da Stokke iz tega vidika kar odpade (nisem pa preverjala).
Ima katera Joolz Day 2 in Cliota in mi lahko pove, če ga spravi v prtljažnik?
Kako je pri Joolz/Stokke/Mutsy s polaganjem športnega dela - vem, da se pri vseh poleže čisto do vodoravnega položaja, ampak si ne predstavljam v kakšnem položaju je pri tem otrok - mu noge "visijo v zrak" oz. ima ritko v luknji user posted image ? Je to za otroka moteče oz. iz fiziološkega vidika sprejemljivo?
Cena je trenutno drugotnega pomena, imam pa seveda raje, če dobim več za manj user posted image .
Vsakega odgovora bom zelo vesela!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Kateri voziček izbrati?
29.8.2018 15:49:27   
Anonimen
Živijo!
Tukajle sem slučajno pristala, ker sem iskala nekaj drugega, imam pa izkušnje z enim od tvojih favoritov in mogoče lahko pomagam, ker vidim, da imava približno enake potrebe.

Imam Mutsy IGO, prvo generacijo z napihljivimi zadnjimi in kompaktnimi sprednjimi kolesi (mislim, da so potem spremenili velikost koles). Uporabljala pri dveh otrocih in to res ogromno, dokler nista hodila, stara malo več kot 2 leti. Voziček je videti majhen, prijateljice so zaskrbljene spraševale, če ne bo otrok prerasel športnega sedeža ... no, nobeden ga ni, pa imam kar velika otroka. Sem pa prišla skozi polovičke starih vrat, kar npr. z Joolzom ni šlo. Pa nikoli nam ni bilo treba kupit marele. :)
Uporabljala sem ga za vse terene, še celo po gozdu smo ga vlekli, uničili ležaje sprednjih koles sicer (kupili nove, boljše, menjali), ampak je šlo. Košara je zadosti velika, kar dolgo sem jo uporabljala, pri enem otroku celo več kot 6 mesecev, fino je bilo, ker se je dalo blago privzdigniti na drugem koncu in je bila zračna in poleti senčna hkrati. Športni del se je obnesel za spanje in za sedenje, hrbet je zelo kompakten, se položi, naslonjalo za noge pa stegne, tako da otrok lepo leži, strehica se raztegne, da je otrok čisto pokrit.
Voziček se zloži na minimalca, če odstraniš še kolesa (to je čisto preprosto), tako sem ga peljala zataknjenega pokonci za voznikov sedež, košaro sem dala pa na sedež. Pa tudi sicer se mi zdi, da bi moral iti v skoraj vsak prtljažnik. Po stopnicah sem ga z lahkoto spravila gor in dol (po zadnjih kolesih), če niso bile ravno zelo kratke (ozke), in to z otrokom noter. Tudi za v blok ga nisem zlagala, sem ga samo potegnila po stopnicah gor.

Skratka, super voziček je bil.

Kaj mi ni bilo všeč:
1. Zanič ležaji prednjih koles - ok, verjetno bi morala zakleniti kolesa, preden smo šli čez korenine, ampak vseeno.
2. Sem potrebovala kar nekaj časa, da sem se navadila na minimalističen način zlaganja in snemanja sedežev.
3. Imajo sicer pručko za starejšega otroka, ampak jo težko uporabljaš v kombinaciji s košaro, pa tudi sicer težko voziš voziček, če imaš priklopljeno pručko.
4. Po dveh letih in pol se je začela luščiti obloga na ročaju in spodnji del paščkov za zapenjanje se je začel snemati (z malo improvizacije fiksirala).
5. Sčasoma nastavljanje športnega sedeža in naslonjalca za noge ne gre več tako gladko, malo "pocuka", kar je bilo sitno, če sem hotela npr. spustiti sedež, ko je otrok zaspal.

Sicer pa bi ti jaz raje svetovala napihljiva kolesa, čeprav jih je treba kdaj napolniti. Pri mojem modelu je namreč oboje, zadnja so napihljiva, sprednja pa kompaktna, ampak v tisto gumo se tudi zabodejo razni kamenčki in podobno, tako da so sprednja kolesa danes v mnogo slabšem stanju, kot zadnja. Pa če boste šli kaj po pesku, makadamu ... je po mojem kar razlika.

Glede novejših modelov žal ne vem, kakšni so.
Upam, da se oglasi še kakšen uporabnik ali uporabnica, pa veliko veselja z vozičkanjem!


(odgovor članu minanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Kateri voziček izbrati?
30.8.2018 11:52:55   
minanaa
O super, najlepša hvala za tale odgovor in zelo uporabne informacije. Ker nekaj je sicer teorija ampak takole iz prve roke je kar težko priti do izkušenj z različnimi modeli. Po trgovini se itak vsak lepo pelje in je super vodljiv.

V bistvu sva se na koncu odločala med Joolz Day 2 in Mutsy Nio (mislim vsaj, da je to novi model?). Preden sva šla na oglede sem bila prepričana, da bo Stokke, pa mi v živo nikakor ni potegnil, preveč so mi glomazni.

Na koncu sva se odločila za Joolz, čeprav je bil najprej šele v tretjem planu. Oba z možem sva namreč precej visoka in naju je prodajalka v Baby centru čisto prestrašila, da Mutsyji niso za tako visoke starše. Ne vem, gledam sicer prijateljico, ki ima Igo in sva po višini tu-tu, pa ni videti, da bi jo prav posebej motilo. Definitivno je prednost pri Mutsyjih kompaktnost. Sicer sem želela še malo počakati z nakupom, ampak sem našla na netu en dober deal in ker je bil zadnji model, sem potem kar vzela, ravno včeraj je prišel in že komaj čakam, da ga sestaviva, itak user posted image .

Zdaj pa na projekt lupinica user posted image .

Hvala še enkrat in bom poskusila tudi jaz poročati potem, ko ga konkretno stestiramo, mogoče pa bo komu prišlo prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Kateri voziček izbrati?
26.12.2018 14:42:59   
berlinwall20998
Der beste Kombi-Kinderwagen ist der Bugaboo Fox. Er gilt als Design-Klassiker, ist der leichteste im Test, qualitativ super, fährt sich top und hat eine richtig gute Federung. Was uns außerdem gefällt: Er lässt sich einfach und klein zusammenklappen und steht mit seinem Recycling-Stoff aus PET-Flaschen für Nachhaltigkeit. Dafür finden wir seinen sehr hohen Preis durchaus gerechtfertigt. Nur eins hat uns beim Bugaboo genervt: der Umbau von Babywanne auf Buggy.

Ob Strampler oder die perfekte Wandfarbe des Kinderzimmers – Mamas in spe lieben es, ein hübsches Nest fürs Mini-Me vorzubereiten. Väter verhalten sich in diesem Punkt meist zurückhaltender. Allerdings nicht, wenn es um den Kinderwagen geht. Ob Auto oder Buggy, Wagen bleibt eben Wagen.

qullen: https://10testen.de/kinderwagen-test/

(odgovor članu minanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 111
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?