|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ričet
9.9.2008 8:06:53   
*alja*
Kako skuhat dober ričet?

Nisem ga še nikoli kuhala, razen jedla sem ga v OŠ za malico. No in moj si zdaj zaželi doma kuhan ričetuser posted image .

En dober preverjen recept prosimuser posted image


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ričet
9.9.2008 9:03:48   
Anonimen
Ojla,jaz tako naredim:

ješpren in fižol dan prej namočim.
naslednji dan skuham fižol in ga pretlačim čez cedilo,nekaj celega pa dam na stran.Uporabim kar vodo v kateri se je kuhal fižol in po potrebi še dolijem.
Nato narežem majhne kocke korenčka in krompirja in skupaj z ješprenom dam kuhat v fižolovo vodo(eni tudi najprej posebi ješpren skuhajo).stresem tudi cel fižol,ki sem ga prej dala nastran,aja pa lovorov list in dva stroka česna.
dodam kos pancete ali bilo kakšno suho meso,popopram,solim,nekateri dodajo še petršilj in dam kuhat,dokler ni tudi zelenjava in suho meso kuhano.Nato pa zabelim s prežganjem.Na olju popražim čebulo,potresem z moko,pomešam in nato zalijem ričet,pet minut še pokuham.

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ričet
9.9.2008 9:06:52   
*alja*
fižol daš on iz konzerva, al kerega drugega?

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ričet
9.9.2008 9:17:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

fižol daš on iz konzerva, al kerega drugega?


Lahko,ja tudi iz konzerve,če hočeš na hitro.drugače,je pa boljše,če kupiš fižol češnjevec-suh fižol,pa ga čez noč namočiš.
Včasih,ko se mi ne da,ali pa,da pozabim fižol namoči,uporabim kar tistega iz konzerve.

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ričet
9.9.2008 10:38:18   
*alja*
Najlepša hvala user posted image

Bom poskusila naredit verjetno v četrtek


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ričet
9.9.2008 14:31:16   
muška
jaz nič ne namakam dan prej. naredim pa tako, da prepražim čebulo, vsujem nanjo ješprenj in zalijem z vodo. ta čas narežem korenček, krompir in zelhano meso in ko voda zavre dam zraven kuhat zelenjavo. začinim, dodam paradižnikov ekstrakt in kuham. Tik preden je kuhano, dodam še na kockice narezano zelhano meso (rebrce v kosih user posted image  ) in pa fižol iz piksne, prevrem, dodam kakšno začimbo če je potrebno, zgostim, če je potrebno in kosilo je kuhano.
Aja, dam pa tam nekje eno skodelico ješprena, ker ful naraste in imamo potem takšno kosilo dva dni

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Regratov med
Zdravilna rastlina regrat je poznana vsakemu. Zdravilni so listi, korenina in tudi cvetovi. Iz cvetov lahko pripravite ...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?