|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   riževa kašica pred spanjem
4.4.2007 13:40:47   
miska2004
Pozdravljene,
naš 5mesečnik se zadnja 2 tedna in pol zbuja na 2h, včasih tudi na 1h. Ker duda ne pali, ga priklopim na zizo, da zaspi nazaj. Zdaj pa ne vem, a so zobki na pohodu, ali pa kar naenkrat rabi več hrane oz. moje mleko ni več dovolj... Dobila sem namig, naj mu zvečer pripravim riževo kašico, da ga bo bolj nasitila in da bo zdržalj dlje.
Dva večera smo res probali s to kašico (po dojenju), ampak mu ni všeč - se kar kremži in pljuva ven, ali pa enostavno zapre usta in ne spusti žlice notri.

Predvidevam, da rabi par dni, da se navadi na okus?! Imate kakšne izkušnje s tem?
Sicer je samo dojen, že od rojstva. To je prva stvar ki jo dobiva poleg mojega mleka.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
4.4.2007 13:52:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miska2004)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: riževa kašica pred spanjem
5.4.2007 11:07:25   
barbi g
Moji dve user posted image  user posted image  sta do 4meseca spali po 9 ur(sta samo dojeni) ,zadnje čase sta se pa začeli zbujati 2krat na noč.Zvečer smo začeli dodajati rižolino in user posted image spali zopet celo noč ,a po treh nočehuser posted image  ista pesem. Zadnjič sem govorila z eno dr. in je rekla,da verjetno nista lačni ampak podoživljata dnevne dogodke in se zato zbujata.Isto se nam je dogajalo pri starejši hčeri -to je trajalo do 1leta (dojiti se je hotela tudi 5krat na noč)nato sem nehala dojiti  s tem se je končalo pa tudi nočno zbujanaje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: riževa kašica pred spanjem
5.4.2007 14:17:47   
majas
Mogoče pa še ni pripravljen na na GHuser posted image  da ti tako pljuva ven... če ne pa kot sama praviš se še mora navaditi na nekaj novega

_____________________________

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja


(odgovor članu barbi g)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: riževa kašica pred spanjem
7.4.2007 20:42:57   
***pika***
Jaz sem z večernim Baby rižem začela malo po naključju.
Zaradi polivanja sem ji dajala po žličko pred obrokom, potem sem pa enkrat po večernem dojenju dala še ostanek, ki je bil v lončku in ga je pojedla.
Spi pa kakšen dan malo slabše - očitno ji rižolino občasno dela prebavne motnje.

Začeli sva pa tako, da sem ji žličko rižolina dala v usta in jo takoj na joško priklopila, ker ni znala pogoltniti, pa tudi všeč ji ni bil. Potem ji je ratal všeč, pa ga je jedla tako, da je po vsaki žlički palček v usta vtaknila in si tako pomagala pri goltanju rižolina. Zdaj pa že dva dni večino obroka poje brez palčka user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: riževa kašica pred spanjem
12.4.2007 9:11:54   
skokica01
Tudi pri nas uvajanje večernega obroka ni nič podaljšalo spanje. Pikica se je vseeno zbujala 2x na noč in pri skoraj 8-ih mesecih se še vedno. Pa nič zato. Mene ne moti, ker takoj zaspi nazaj in ni nobene panike.

Smo imeli pa tudi mi komedije z riževimi kašicami, saj ji nobena ni bila všeč. Na zadnje sem ji ponudila Hipp mlečno kašico (z okusom hruške) za lahko noč in to obožuje. Vsake toliko ji še vedno namešam riževe kosmiče od Milupe (in druge), pa jih še vedno ne mara, tako da smo še kar na Hipp-u. Če se je tako odločila... pa naj bo Hipp! Poskusi še to varianto!

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: riževa kašica pred spanjem
12.4.2007 20:16:10   
miska2004
No, smo včeraj spet poskusili z riževo kašico, pa mu je bila full všečuser posted image . Zato mu pa korenček danes ni biluser posted image

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: riževa kašica pred spanjem
12.4.2007 20:50:52   
rainbow
Pri nas je bilo enako; mislim, da riževa kašica ni neka rešitev, saj je naenkrat niti ne bi dosti pojedel. Po moje je bolje, da normalno začneš uvajati gosto hrano, in to dopoldan, po regelcih.
Jaz sem ugotovila, da nočno zbujanje ni imelo veze s pomanjkanjem hrane/lakoto. Sem pa vztrajala kar dolgo s tem tempom (na 2 uri), pa ne bom več o tem nakladala, ker sem žeuser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: riževa kašica pred spanjem
12.4.2007 21:37:53   
sončnica13
Čisto možno, da rabi nekaj časa, da se privadi na nov okus-naš je že tak. Zmerom, ko smo probal nov okus je prvič pojedel le kaki 2 žlički, pa še ene dvakrat tako, nato je pa že vse pojedel (90ml), no zdaj pa zvečer poje 170ml riževe kašice az. kaj podobnega pa se še vedno zbudi vsaj 1x na noč, včasih 2x al pa tud več, se pa zgodi tud, da spi celo noč-tako, da ti glede tega ne vem kaj svetovati.
Okoli enih-dveh pa poje skoraj 2 dcl zelenjave ali pa sadja-vse brez sladkorja in soli in ni več težav čeprav mu v začetku ni blo všeč.
Lp

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?