|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skoraj bi me kap
8.8.2012 13:19:39   
Anonimen
Niti ne vem kje naj začnem, mogoče kar tik predno me je skoraj pobral infakrt... Pol leta nazaj sem spoznala fanta, moškega, približno enakih let med 30 in 40. Ni da ni, ampak ujela sva se v vsem. Imava podobne poglede, enake načrte, želiva si srečno družino, redne službe in vse ostalo. V seksu se dopolnjujeva drug drugega, seveda (ampak) me fant prekaša s svojimi idejami. Njegove ideje niso pokvarjene ali bolane, obratno, nudi mi užitke, ki mi jih ni še nihče pred njim. In zadnjič... sva bila oba precej "vroča" in napeta in med cartanjem na postelji mi je izjavil, da bi me rad videl poleg sebe z njegovim prijateljem... Ob tem stavku skoraj nisem mogla dihat in prvo kar mi je šinilo v glavo je to, da hoče rečt nekaj v stilu "zbogom bejba, fajn je blo". Pa ni bilo tako. Ko sem začela jecljat ali misli resno in se truditi napol smejat, se je precej razogovoril. Rekel mi je, da mu sama od sebe gradim njegovo lastno domišljijo, da me ima in bo imel vedno rad, da je zaljubljen vame itn... Ampak, da si me želi videti kako uživam z drugim... poleg njega! Seveda je padla dolga debata v noč in nor seks do jutranjih ur :), zjutraj pa šiht... Jaz poznam tega njegovega prijatelja, parkrat smo se srečali, je samski in altetsko grajen in verjetno mu pade vsaka. Ampak v glavi imam problem kako naj se ljubim z njim, če je pa moj ljubi zraven...? Sama sebe sem vprašala ali bi se dala z jim tudi v resnici dol in takole na prvi pogled in na prve misli niti nebi bilo slabo. Ampak nekje imam zavoro, sploh če bi bil zraven moj fant. Mogoče ne rečem, da bi šlo, če ga ne bi bilo, ampak to da bi bil poleg... ne, to mi pa ne gre. Ko pomislim, da bi se z njim ljubila, si govorila nežnosti in prevreznosti, kar bi vse poslušal fant... zdi se mi svet postavljen na glavo... in bojim se kakšnih posledic, da bi me potem fant gledal drugače, da bi spremenil odnos... Še to, fant je rekel, da sta se s prijateljem pogovarjala bolj za šalo kot zares, da bi mu posodil svojo punco za eno noč... in zdaj, ko me ima sta se baje pa o tem pogovarjala precej resno. Saj vem, da imajo moški svoj svet nekje nad tlemi, ampak tokrat očitno misli fant tudi vse preizkusiti. Pravi, da se tako svobodnega, kot se pri meni, še ni počutil. Zato me zanima vaš pogled na to, ste že kdaj doživele kakšne reakcije, kako ste reagirale itn.
čau in tx
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skoraj bi me kap
8.8.2012 13:47:25   
liliana
Glej, če sta oba za tako eksperimentiranje je vse ok....če pa ima kateri določene zadržke, pa nastane problem.....

Lepo, da se on ob tebi počuti svoboden....samo preden se je s svojim prijateljem pogovarjal o tem, da bi "te posodil", bi se moral s tabo o tej zadevi pogovoriti.....konec koncev moraš ti tudi biti za.....ne more te on kar "posojat"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: skoraj bi me kap
8.8.2012 13:51:03   
Tippi
Če sta oba za, potem ni frke. Samo gasa in na velik užitkov! Če ti nisi, potem nastane problem in bi jaz verjetno spokala kufre, ali pa vsaj zelo dobro premislila ali si še želim bit s človekom, ki me želi deliti z drugimi (ni važno, a je to ž al je m). Jaz vem, da svojo ljubezen ne želim deliti z nikomer. In našla sem partnerja, ki imava enake poglede na te stvari. Če jih ne bi imela, bi se ta veza skoraj stoprocentno končala.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: skoraj bi me kap
8.8.2012 13:56:14   
mateyka
afaik ni veliko parov, ki tak sistem "posojanja" furajo dologočno, skozi dekade.. in da bi imeli kopico otrok se mi tud ne zdi pogosto..

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: skoraj bi me kap
8.8.2012 14:12:07   
gsatalema
mogoče pa te naj ne "posodi", ampak poskusite trojčkauser posted image . Mogoče ti bo lažje, če bo fant sodrloval in ne samo gledal...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: skoraj bi me kap
8.8.2012 14:28:33   
Anonimen
Mene pa bi zanimalo tudi to, če se potem on misli posojati tudi drugim ženskam???

Sama sem zelo odprta kar se spolnosti tiče in nimam predsodkov, vem kaj mi je všeč in kaj ne, tudi moj partner ima veliko fetišev in sva že vse sprobala, ampak za vsako stvar je treba imet "privolitev" obeh strani, tako da moje mnjenje je, če nista oba 100% za, potem bo to problem, mogoče ne takoj, bo pa prej ali slej.....jaz bi dobro premislila predno bi se spustila v kaj takega, tukaj ne gre za seks brez čustev, ampak imata vidva razmerje in sta verjetno zaljubljena, kadar pa so vpletena čustva so take stvari lahko zelo nevarne.....

(odgovor članu gsatalema)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: skoraj bi me kap
8.8.2012 14:29:19   
Anonimen

Am... a to ti je pa kul da se bo on enkrat dajal dol s prijateljevo punco?
Ker vse se vrača, vse se plača...

(odgovor članu gsatalema)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: skoraj bi me kap
8.8.2012 14:44:34   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Am... a to ti je pa kul da se bo on enkrat dajal dol s prijateljevo punco?
Ker vse se vrača, vse se plača...


Ja, možno, da si pripravlja teren user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: skoraj bi me kap
8.8.2012 15:13:57   
Anonimen
Verjetno je voyeur in uživa v tem, da gleda druge. Če je temu tako, potem to ne bo enkratna muha ampak bo ratala rutina, v kolikor te mu uspe  prepričat.

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: skoraj bi me kap
8.8.2012 17:45:06   
astrid1
Odločitev, če boš postala njuna igračka, je samo tvoja.

Mene osebno bi takšen predlog od fanta, v katerega sem zaljubljena, prizadel. O tem sploh ne bi premišljevala, ampak bi šla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: skoraj bi me kap
9.8.2012 15:45:58   
Anonimen
Ti samo gasa, če ti je že oni drugi v oči padel, 2 naenkrat - noro!

(odgovor članu astrid1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: skoraj bi me kap
14.8.2012 14:39:30   
emalina
Temu pravijo "cuckold" ali rognosec in podobno. Take moške vzburja, če vidijo svojo žensko kako se daje dol z drugim. No, tudi moj, zato nič narobe - prepusti se mu in uživaj ;-)
PS
Pa pozabi na strah, da bo vajin odnos kaj spremenjen, garantiram, da bosta oba uživala, hihi.


< Sporočilo je popravil emalina -- 14.8.2012 14:40:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: skoraj bi me kap
23.8.2012 9:12:13   
*Aura
Lahko se bom zdela "fosil", ampak to še zdaleč ni ljubezen in me nobena v to ne prepriča...! Fant te uporablja in te posoja kolegu in pol bosta se bosta za tvojim hrbtom hihitala kaj znaš in kaj ne.
Pol pa bo kolega dobil punco, pa jo bo tvoj fant natepaval...., un pa gledal....mislim pa, da takrat tebe ne bosta več rabila zraven. Ti bo fant povedal????....resno dvomim.
Pomisli malo, onadva imata že dogovor..jaz tebi-ti meni.....itak.
Ti pa boš kot ena igrača za določen čas....za moje pojme...BEDNO. oprosti.

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: skoraj bi me kap
23.8.2012 12:26:20   
astrid1
Podpis!

Meni ni tole prav nič noro in vredno užitka.

Ne samo, da jima bo igračka, najbrž se bosta še hvalila okrog, kaj so počeli v troje.
Vse se takole razve. Zadnjič sem poslušala, ko je nekdo obiral eno deklico, ki je šla s tremi moškimi na dopust v en apartma in kaj vse se je tam dogajalo. Tudi če ni nič res, ima sedaj ona umazano ime, oni trije širokoustneži so pa tako ali tako največji frajerji.

Bedno do konca!

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: skoraj bi me kap
23.8.2012 15:10:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: astrid1

Podpis!

Zadnjič sem poslušala, ko je nekdo obiral eno deklico, ki je šla s tremi moškimi na dopust v en apartma in kaj vse se je tam dogajalo. Tudi če ni nič res, ima sedaj ona umazano ime, oni trije širokoustneži so pa tako ali tako največji frajerji.

Bedno do konca!


Ma, poglej na ta način .... ti se pač zgražaš in moraliziraš, ona pa je uživala in doživljala orgazme, o kakršnih lahko ti samo sanjaš, ali pa še to ne.

(odgovor članu astrid1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: skoraj bi me kap
23.8.2012 16:08:49   
astrid1
Ne zgražam se, meni je to realno gledano živ obup. Nobene intime, samo natep...
Smo na svetu tudi takšne, ki doživljamo orgazme in imamo lepo, predvsem pa varno spolnost s stalnim partnerjem. Dejansko ne rabim frenda od mojega, da bi me nateg.....

In to lahko zapišem, ne da bi se skrivala pod Anonimen tako kot ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: skoraj bi me kap
23.8.2012 16:09:55   
astrid1
Aja, če bi se pa tvoja hčerka šla kaj takšnega, pa bi zvedela, bi ji tudi ploskala za njene blazne orgazme, kaj!

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: skoraj bi me kap
23.8.2012 16:36:40   
Nenya
se strinjam z astrid1.

Pa še eno vprašanje, če bi že po pol leta rad 'popestritev' kaj šele bo? Ne vem če sta v tem času sploh svojo vezo lahko utrdila in se spoznala, on bi pa že nove spremenljivke noter vnašal?
Predstavljam si, da tisti pari, ki se odločijo za to izhajajo iz zelo trdne osnove svojega partnerstva, vidva pa nimata praktično še nič na čimer bi gradila.


(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: skoraj bi me kap
23.8.2012 17:55:31   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: astrid1
Aja, če bi se pa tvoja hčerka šla kaj takšnega, pa bi zvedela, bi ji tudi ploskala za njene blazne orgazme, kaj!


bo vsakemu, ki bi šimfal njeno hčero da je promiskuitetna, rekla da ima orgazme o katerih lahko ljudje samo sanjajo. ker a veš, drugače kot tako se sanjskih orgazmov ne da doseč.

oh, ideja - mogoče bi anonimna lahko napisala knjigo "50 shades of nimfomaniacs"? user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: skoraj bi me kap
23.8.2012 18:13:02   
astrid1
user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: skoraj bi me kap
24.8.2012 14:24:20   
kalbo
In kaj sta zdej vidve? Višek moralnosti? Če ji paše seksat z dvema pa naj, če bo kdaj svoji hčerki privoščla enako...ja in. V seksu ni nenormalnih stvari, dokler sta obe strani za to in sploh ne vem, kaj se mata vidve za usajat zraven. No toliko.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: skoraj bi me kap
24.8.2012 16:19:32   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: astrid1
Aja, če bi se pa tvoja hčerka šla kaj takšnega, pa bi zvedela, bi ji tudi ploskala za njene blazne orgazme, kaj!


bo vsakemu, ki bi šimfal njeno hčero da je promiskuitetna, rekla da ima orgazme o katerih lahko ljudje samo sanjajo. ker a veš, drugače kot tako se sanjskih orgazmov ne da doseč.

oh, ideja - mogoče bi anonimna lahko napisala knjigo "50 shades of nimfomaniacs"? user posted image


Vidve z asdrid1 pa 50 shades of Missioanary Position....user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: skoraj bi me kap
24.8.2012 16:37:55   
astrid1
No Kalbo, če tebi paše svojo delit z drugim, izvoli! Po možnosti še brez kondoma, da boste delili še kaj drugega kot užitke.

Meni je samo smešno, ko se razpreda o oh in sploh nekih fantastičnih orgazmih. Kakor, da se to ne da doseči s partnerjem ali možem. Smešno, res. Nedoraslo tudi.
Če se greš kaj takšnega, moraš znati tudi prevzeti posledice. In te znajo biti doživljenjske. Od tega, da se vse razve in te zaznamuje za leta vnaprej, do moralnega mačka, ki te zagrabi, ko te dva tepca podajata drug drugemu, do tega da lahko kaj fašeš. In avtorica ni pomislila na nič od tega, ko je odprla temo.

In ja, pomislim tudi v smeri, če bi se moj otrok šel kaj takšnega. Že zaradi vseh zgoraj naštetih pomislekov. In ne bi mi bilo vseeno. Če bi bilo vseeno tebi, tudi tvoj problem.

Ena sama praznina vlada v ljudeh. Tudi skupinski seks jih ne bo rešil tega, ker je brez vsebine. Čez kakšno desetletje bo tole že tako zgonjeno, da ne bo za nikamor.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: skoraj bi me kap
24.8.2012 16:50:33   
LuLu
Tudi, če si samo z enim partnerjem, so posledice... takšne ali drugačne. Ni isto, kot, če si sam celi život. Tudi samo 2, moški in ženska, lahko delata neumnosti. En drugega vara, so bolezni,... se po vasi govori. Vedno se bo in se je govorilo o vsem, med ljudmi. Odvisno samo od posameznika, koliko ga kaj od tega gane.
Sicer pa sem sama mnenja, da naj bo folk odprt pri teh zadevah, se prostovoljno odloča,... in ga en dr*** briga, kaj si sosed misli. Večina, ki bo imela kaj za povedati ali so zategnjenci ali pa izredno fauš.
Lahko komot napišem, da nas ima veliko raznorazne fantazije, pa je samo od nas odvisno ali jih bomo realizirali ali ne. Vsak sam nosi posledice, dobre, slabe, užitke ali trpljenje. Ni pa nič narobe, če pač res prej premisliš ali si tak tip, ker ko se enkrat zgodi, časa ni mogoče nazaj prevrteti in je brezveze, da imaš moralnega mačka.
Tudi sem mnenja, da se mi zdi fer, da se podaja mnenje drugih, ki so kaj takega sprobali in jim ni bilo ok, ali pa jim je bilo ok. Ker o nečem, kar v življenju nisi poskusil in tudi nimaš namena... je težko imeti realno mnenje.
In še to... ja, pa kaj, če sex nima vsebine. A smo se vsi po prvem sexu s tistim partnerjem ženli in imeli otroke? Brezvsebinski sex? Pa naj bo... tudi čisti užitki nekaj veljajo. Seveda spet za tiste, ki znajo in želijo tako uživati.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: skoraj bi me kap
24.8.2012 17:53:41   
mateyka
ej liliana, sej če predlagam dobro knjigo, še ne pomeni da sem striktno za misjonarca user posted image

kalbo, ne govorim o višku (evo opet sanjski orgazmi user posted image ); morale ali česarkoli, ampak o neki najbolj optimalni poti, da si srečen skozi življenje. vojaerstvo se mi pač ne zdi najbolj optimalna podlaga za resno vezo. in jaz se nič ne "usajam", če pa se, pol pa ti "žnaraš". je pa res, da se najine definicije o normalnem seksu razlikujeta. tvoja definicija: V seksu ni nenormalnih stvari, dokler sta obe strani za to ni moja. meni ni normalno da se dva SMjarja pretepata do resnih poškodb ali celo do snuffa, pa če se še tako oba strinjata, meni ni normalno. in tega si ne bi želela za mojo hči. pa četudi bi bila ob mučenju srečna. in tako čutim tudi za voajerstvo (kot nek reden del odnosa). sorry, not my cup of tea.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 24.8.2012 17:54:45 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?