Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ne vem, kaj je bilo hujše.
Usmiljenja s strani šefice pa ni bilo, ker me kljub kasnejšim drugim težavam ni hotela premestiti. To je edino kar bi ti lahko pomagalo, pa še za ingverjev čaj vem. Kje bi ga dobila ti žal ne morem pomagat, drugače pa si ga lahko skuhaš iz svežega ingverja, ki ga dobiš v bolje založenih trgovinah (v sparu sem ga videla). Malo pobrskaj po netu za ingverjevim čajem, ker ne vem kolikšno je doziranje oz. če je sploh kakšna omejitev.
, bodi pozitivna in verjemi, da se tudi to enkrat preneha.
tako, kot piše Sayuri le s to razliko, da sem bruhala do 42 tedna, torej dneva ko sem rodila. Edino zdravilo je bilo spanje...spala sem po 18 ur na dan. Shujšala sem orng, jedla tablete proti bruhanju 3x na dan.Groza ti povem, nič ni ostalo v meni, razen breskovega kompota i Leibniz keksov. Pa piti moraš veliko. Tudi če bruhaš, da ne dehidriraš.