|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sojina omaka
14.5.2008 21:03:58   
Ni novih sporočil
pajčolanka
čaw!
Kupila sem temno sojino omako, ker me je že nekaj časa mikala.
Na netu je bolj malo informacij za kaj vse se uporablja. Za mariniranje mesa...še kaj?
kje vse jo uporabljate?
Jo dodajate mesnim jedem, rižotam?
prosim nekaj idej...hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sojina omaka
14.5.2008 21:07:18   
Ni novih sporočil
Jančika_
Jaz v njej mariniram tofu, mož pa jo uporablja namesto soli za juhe in riž. 

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sojina omaka
14.5.2008 22:44:21   
Ni novih sporočil
Pia77
V solati (npr. paradižnikovi), v juhah in enolončnicah...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sojina omaka
15.5.2008 7:55:41   
Ni novih sporočil
pomar*ANČA*
čez noč namakm v njej piščančka narezanega na koščke, uporabim ga pa v rižoti- na kitajski načinuser posted image

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sojina omaka
15.5.2008 17:34:27   
Ni novih sporočil
Kaliope
v rižoti, pečenem piščančjem/puranjem mesu, pečeni zelenjavi ...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sojina omaka
16.5.2008 9:08:26   
Ni novih sporočil
kokoska007
uporabljam zato, da ima puranje meso okus in barvo. mož noče jest bledega mesa. s kapljico temne omake postane zepeljivo zlato rjavkaste barve (če je omake preveč je pa grozno).

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko dojenčku ponudimo marelice? (+ ...
Sezona marelic se začenja in će imate doma dojenčka, ki ste mu začeli uvajati gosto hrano, je to sadež, ki ga lahko posk...




Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?