|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sovica oka
9.7.2004 10:59:38   
Petra5
Sem v 19 tednu in pred tremi tedni sem ratala tudi na videz nosečnica (prej msem sam bruhala in zehala). Trebušček mi je na hitro zrastel za velikost 6 meseca.
kar naprej me nekaj špika v trebuščku, ampak to ni ta velka težava, vsaj UZ kaže da je vse OK.

Ali pa katera v tem času ni mogla ponoči spati?
Jaz se zbudim okoli treh zjutraj, obvezno moram takoj na WC pa potem spit nekaj vode... in potem zeham in se obračam na postli da bi zaspala pa nič..

Potem poslušam pričke ki začnejo peti, opazujem, kako v sobi iz teme rastejo omare in drugi predmeti.... in potem se že skoraj zdani.. in trdno zaspim. In čez pol ure al pa še prej zazvoni budilka, ker je čas za v službo...

In drugo noč ponovimo vajo..
Mal sem že zmatrana, ker se to ponavlja že tri tedne..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sovica oka
9.7.2004 11:05:46   
žorž
Jaz sem imela te težave cca. 1 teden tam okoli 19., 20. tedna, pa me je minilo (HVALA BOGU!), tako da zdaj spim kar ok (zbudim se ene 2-3x na noč, ampak potem tudi nazaj zaspim. Po mojem te bo minilo ... Upam :zmeden:

(odgovor članu Petra5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sovica oka
9.7.2004 11:08:43   
Mina1
hvala enako;) in podobno je bilo v prvi nosečnosti. Me je G takrat vprašal, če spim, pa sem rekla, da ne. Pa je rekel, da je treba zdaj spati, ker potem ne bo časa za to, ko pride:duda:

Pa še kako prav je imel. 2 leti nismo nič spali, sedaj pa jovo na novo. Pridem v službo kot da bi me bager povozil in tako, pa še navidez spočita moram biti za vse in tudi za mojega navihanega škratka doma.

pa-pa, Mina1, 7t

(odgovor članu Petra5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sovica oka
9.7.2004 15:30:32   
Petra5
Ja tud men všasih otrdi. Predvsem pa čutim trebušček ko se obračam na postli na levo al pa na desno, kot da se nekam prevali.

(odgovor članu Petra5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?