Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ampak ne morem otroka, ki se zbuja ponoči naprtiti babici. razmišljamo že dalj časa, da bi poskusili, nismo pa se še odločili. sicer zaspi tudi brez mene, ampak ponoči pa... čisto odvisno od otroka pač in od staršev. če bi moja bolje spala, bi jo že zdavnaj tu in tam putila pri starših.
....
dve leti in pol in
tri leta in pol) sta od drugega leta starosti dalje redno vsak mesec na počitnicah pri babici za par dni in nikoli ni bilo nobenih problemov. Letos spomladi sta bila tudi z vrtcem na počitnicah za tri dni. Zelo sta uživala. (Midva pa tudi)
.
ima 12-urno službo). Tako da je čisto domača in ni bilo nobenega problema, ko je prvič sama prespala pri babici. Pa še začeli smo se privajat, saj sem bila ponovno noseča in nisem hotela, da bi bil šok takrat, ko bi šla rodit. Malce težje sem jo pustila pri tašči in tastu, a tudi tam ni nikakršnega problema
.