|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbenje
26.11.2004 8:34:45   
žužu
v drugi nosečnosti me je neverjetno srbel trebuh, prav noro. ves čas sem se mazala, pa ni bilo nič bolje. ima še katera takšne težave? in zakaj trebuh tako zelo srbi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   srbenje
26.11.2004 11:03:01   
Ninica
Pozdravljena!

Tudi mene koža neznansko srbi :hudicek:. Najprej so me začela srbeti prsa, zdaj me je pa še začel zelo srbet trebuh. Samo se praskam! Mislim pa, da je to samo zaradi raztezanja kože!

Lp, Ninica (23t)9nebesa

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   srbenje
26.11.2004 19:46:20   
PIPA
Tudi mene srbi trebuh. Mažem se non-stop že od začetka, pa so se mi pojavile še strije :((. Mene pa še zanima ali katero boli tik pod prsmi v notranjosti. Včasih boli nenormalno, včasih manj na žalost pa redko da nikoli. Ginekolog pravi da mi to otrok gor tiši organe in da zato tako boli.

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   srbenje
26.11.2004 21:24:30   
bivka
Mene tudi boli tik pod prsmi, predvsem, ko se najem (preveč). Pa koža me tudi zelo srbi, kljub mazanju 2x dnevno.
Mislim, da za obe težavi ni pomoči. :((
LP, B

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   srbenje
27.11.2004 5:49:53   
Anonimen
Če je srbenje neznosno in se pojavlja tudi na drugih delih telesa, bi bilo dobro opraviti jetrne teste.
S tem nimam izkušenj, sem pa o tej težavi občasno brala v Pušenjakovih odgovorih.

(odgovor članu žužu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   srbenje
28.11.2004 14:17:19   
tana 1
Tud mene boli pod prsmi in to ne glede na čas, tudi ponoči in se zbudim od tega. Ne pomaga noben položaj ne ležanje. Ginekologinja mi je rekla, da verjetno pritiska na živec. Prav nič prijeno. Ampak za naše:duda: vse, a ne??

lp vsem :nosecka:(27t)

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   srbenje
30.11.2004 16:33:21   
biser
Sem v 24t nosečnosti in edino kar me moti je srbenje prsi. Včasih me tako zelo srbi(kljub mazanju s kremami),da bi si najrajš kožo dol spraskala.:(( Sem pa ugotovila, da takrat ko me cel dan srbijo prsi in bradavičke, da bom imela potem madeže na spodnji majčki od izcedka iz bradavičk. Zgleda, da je to dvoje povezano, ker drugače izcedka iz bradavičk ni:zmeden:
Lep pozdrav

Nataša&:duda::modri:

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   srbenje
1.12.2004 12:45:12   
Medvedka
Ojla!

Tudi mene je začelo pred kakim tednom ful srbeti na določenem delu trebuha. Brž sem mislila, da me je kaj pičilo. No, kmalu sem zagledala na desni strani od popka kakih pet vijoličastih pik, ki so se začele večati po dolžini. Že takrat sem pomislila na preklete (pardon) strije, pa sem vseeno upala, da to niso. Kakorkoli že, v nedeljo sem pred ogledalom pri dnevni svetlobi dokončno identificirala prave pravcate strije! :(( :(( :(( Potem me je začelo srbeti še na levi strani od popka... In seveda isto... :(( :(( :(( Koža me še kar srbi in najbolj mi pomaga, kakor sem ugotovila ognjičevo mazilo, ki je zelo, zelo mastno.
Pa, da ne boste mislile, da se nisem mazala po trebuhu... Celo nosečnost sem se namreč mazala tako po trebuhu, kot po prsih, in sicer z mandljevim oljem (ki je precej mastno - imam zelo suho kožo) ter z Aventovo kremo in oljem proti strijam.
In izid? Glede na to, da imam za seboj šele 33 tednov, torej je še kar nekaj časa na voljo za nastanek novih strij... :(( :(( :(( :(( :((

V glavnem, bo kar držalo, da koža srbi, ker se razteza, sploh, če je suha.

Aja, pa tista bolečina pod rebri...
Meni se je začela pojavljati na srečo šele nekako po 30.tednu, je pa to ziher pritiskanje otroka navzgor proti pljučam, saj mu počasi začenja zmanjkovati prostora. Je pa čisto odvisno tudi od lege otroka, kako kmalu se ta bolečina pojavi. Ena moja prijateljica se je nad to bolečino pritoževala že kmalu po 20.tednu, ko je bila meni še čisto tuja.
Kakorkoli že, poleg te bolečine pod rebri, mene pogosto boli tudi na isti višini v hrbtu...

A kaj hočemo, kljub takim ali drugačnim bolečinam, pa strijam (ki bodo, by-the-way, ostale celo za vedno...) itd. nam je edino pomembno le to, da se na koncu vse srečno konča in da dobimo zdravega :duda: , kajne...

Lepo se imejte, pa srečno!

Medvedka

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?