|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srcasta maternica
24.7.2004 9:41:59   
KIRA
Zivijo punce!

Zanima me, ce katera ve, kaj je to srcasta maternica in ce je to kaj "nevarnega".
Ena moja kolegica je zdajle namrec v 3.mesecu nosecnosti, pa ji je G rekel da ima srcasto maternico. Hecno je pa to, da ze ima 2 vecja otroka, pravzaprav ze najstnika, pa do sedaj se noben ginekolog ni potavil take trditve.
Mene pa zdaj zanima kaj je to, ker sem prvic slisala za kaj takega.
Fajn bi bilo, ce mi katera lahko napise kaj k tej temi...
tnx:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   srcasta maternica
26.7.2004 19:27:49   
asso
Pozdravljena Jen,

zanima me, ali ti še vedno odtrdeva trebuh, pa koliko pogosto in kaj ti je glede tega rekel-a g. Meni mi zelo pogosto oz. večkrat na dan, ampak mi ne vejo nič konkretnega povedat. Edino, da če se ne odpiram, da je v redu, vendar mene še vedno skrbi, kaj pa če se bi začela odpirati?! Naslednji pregled pa so mi dali šele čez 4 tedne!?:zmeden:

lp asso in :duda: (24t 5d)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   srcasta maternica
29.7.2004 8:31:53   
asso
Hvala za odgovor Jen,

sej vse to že delam (3 magnesole na dan), počitek, tudi buscopan občasno pijem, ampak stanje je še vedno katastrofalno. Otrdevanje več kot 20x na dan. Tudi celo uro na 5 minut. Za enkrat pred enim tednom nisem bila še odprta. Bomo videli kaj bo.

Upam, da bo na pregledu vse O.K. Sej maternični vrat ni nujno, da ti pregleda z vaginalnim UZ, lahko ti z roko potipa, če je dovolj dolg.

Pa-pa asso in :duda: (25t 1/7)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   srcasta maternica
29.7.2004 9:03:03   
jen
z vsakim tednom se bolj približuješ tednu, ko bo z otročkom vse v redu tudi, če bo hotel priskakkljati na svet. zato, če nisi odprta ni nevarnosti. vem iz lastnih izkušenj pa da ni prijetno. jest v tistem momentu hodim k ena starka, ki se boji,d a ji ne bo kaj ven padlo. kar se pa pregleda mv tiče mi je pa boljš, da mi naredi vaginalni uz kot pa da mi z roko tam šara. :). poizkusi čim več preležat. a hodiš še v službo? men je že takrat ginekolog rekel, da me bo dal na bolniško, če se bo to stopnjevalo. pri meni je bilo to malo zoprno, ker se mi je začelo dogajati že pri 18t. kljub temu, da me kar pogosto skrbi, da ne bi bilo kaj narobe, se poskusim sprostiti in ne misliti na to. vendar vsakič ko mi trebuh otrdi mi spet pade ta koncentracija v vodo.
skratka počivaj.
lp jen

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   srcasta maternica
31.7.2004 10:15:07   
asso
Jen si res en :angel:,

najlepše se ti zahvaljujem za tvoje tolažilne besede. Zelo so mi pomagale, če ne drugo za nekaj časa. Sedaj bom 3 tedne na dopustu (sedaj sem delala teden in pol po 4 ure) pa bom res skušala čim več ležati.

Sej na koncu bo za obe vse O.K. in najverjetneje bova šla še čez rok. Upam, da bo otročiček vsaj po rojstvu bolj miren, ker če bo takšen divjak kot sedaj ojojoj... non stop mi skače po trebuhu.

Lp asso in :duda: (25t 3/1)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?