|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stiki z očetom
16.2.2010 23:30:23   
*Sinty*
Zanima me, ali moram ob vsakem stiku dati bivšemu partnerju zraven obličila za otroka? Stara sta 14 in 28 mesecev. Ima ju vsako soboto, eno za 9 ur, naslednjo pa za 4 ure. Saj res, da v tem času ne rabita veliko oblačil. Samo že tako vsak dan perem in likam jima cotke, da jih mata za v vrtec. Ko pa se on gospodič, prav malo briga za niju. Malokdaj se zgodi da povpraša kako sta otoka, kako je v vrtecu, če rabita kaj. Za oblečit jima kupi nekje 1x na tri mesce kak kompletek. Preživnino sicer plačuje dokaj redno, a le 80€ za enega, kar se pravi 160€ za oba.
Pa saj mi nebi bilo problema, še naprej devat cot zraven, če bi mel vsaj malo spoštljiv in normalen odnos. Tako me pa za vsako stvar nahruli (tko kot me je včasih, ko sva bila skupaj). In danes mi je prikipelo. Vprašala sem ga, kako je s preživnino, ki ta mesec še ni nakazana, pa me je nahrulo, da kaj se grem, saj mam zmenjejo do 18. v mesecu (preživnino nakazujejo iz firme vedno najkasnej do 15, ponavadi okol 10), in moj odgovor, da ga samo lepo sprašujem. In potem mi še vržen naprej to, da kaj bom pa drug mesec, ko bo ostal brez šihta, da sem po ne vem katerem zakonu dolžna kot mati njegovih otrok ga preživljat. Neto ga je zmotu še moj novi partner oz bolje rečeno prijatel, po njegovih besedah pa "moj frajer". Ketri mu ni pa prav nič  naredu, samo enkrat me je časku na istem parkirišču, kjer si "zamenjava" otroka. In to je bila pika na i. Ker jaz pa njegovo partnerico s katero me je varal, gledam vedno ko pride po otroka. Povedala sem mu, da ga mam dost, njega in nejegove nesramnosti, da stiki bodo od sedaj naprej tako kot imama sodno določeno (vsaka druga sobota in sreda), da si ne bo več zmišljevav in prestavljav stike in da naj nakupi oblačila za otroka, ker mu jih ne bom devala več zraven. Čeprav po njegovem mu jih moram, ker je tako po zakonu. Pa me zanima kako je na tem?




_____________________________

"Vsakdo dela napake. Odpuščati jih je dejanje ljubezni."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stiki z očetom
16.2.2010 23:35:58   
mika
Kako to mislš, če morš dat oblačila zraven? Če je on tako neskrben, ne moreš otroka pustit da bo v mokrem, če se polije ipd. Potem bi otroka bila na slabšem, ne on.

Res ne razumem, kaj bi s tem doseglauser posted image

(odgovor članu *Sinty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: stiki z očetom
16.2.2010 23:47:08   
ledenaa
zate je le 160 e user posted image
odvisno kakšno plačo oz. stroškov ima
160 e pa le ni malo
Jaz bi te tudi nahrulila,saj ni 18. Sori
Ja pa kaj če ga je zmotil tvoj partner
A te oče tvojih otrok nadleguje?
Spravila si ga v slabo voljo,mene bi tudi ko sprašuješ za denar a sploh ni še čas da bi ga dobila
Zakaj bi on kupil za otroka oblačila??
Potem mu pa vrni tista katere je on otroku kupil in ti jih dal
da mu ne boš potem še sikala za preživnino ko ostane brez službe!


(odgovor članu *Sinty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: stiki z očetom
16.2.2010 23:47:49   
mala maja
in spet se dva kregata na račun otrokuser posted image user posted image

Pa sej vem, nisi nič kriva ampak ne razumem kako lahko začneš z oblačili. če ti je težko dati nova oblačila ali ta boljša, mu daj pač tisto kar imaš za doma. če pa bi gospodič rad imel lepo oblečene naj jim pa kupi in ima pri sebi doma. Otoka sta pa tako in tako še premajhna da bi razumela kako sta oblečena.
Njima je važno da imata mamico in atija. pa čeprav sta ločena. Največ jima pomenijo ure ki jih preživita z enima ali drugim.

Pa tud to da boš dolžna preživljat njega je iz trte zvitouser posted image , tip te je hotel samo raz*****t. Ne pusti se mu.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: stiki z očetom
16.2.2010 23:50:28   
ledenaa
mala maja napisala je da otroku kupi ajd 1 x na 3 mesece kompletek
Potem naj mu ta oblačila tudi vrne ,če je gospi težko dajati oblačila za otroka

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: stiki z očetom
16.2.2010 23:59:10   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

mala maja napisala je da otroku kupi ajd 1 x na 3 mesece kompletek
Potem naj mu ta oblačila tudi vrne ,če je gospi težko dajati oblačila za otroka



upss, sem malo površno prebralauser posted image . Se popolnoma strinjam. Naj mu vrne oblačila. Pa tudi 80€ na otroka ni malo preživnine, če ima malo plačo. Drugače bi bilo če bi prekrival višino plače.

Punca resnično ti polagam na srce, ni se vredno kregat preko otrok, pa zaradi oblekic. Bodi pametnejša od njega in ne išči prepira za vako figo. Sem bila otrok ločenih, na smrt skreganih staršev, ki sta našla najmanjšo pikico da je nastal prepir. In verjami otroci trpijo. Zelo. Briga jih kaj imajo oblečeno. 1000 več jim pomeni, da jih ati pelje na sladoled ali pa sam na sprehod. In vesela bodi da se tip zanima za user posted image . koliko je zgodb ko gre in ne pride niti na obisk, kaj šele da bi plačeval preživnino.

< Sporočilo je popravil mala maja -- 17.2.2010 0:00:51 >

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 6:38:49   
mamica2009
Saj pri meni nič boljše.stari sta 6 in 8 let, pa moram dat oblačila za zraven. Preživnine da 105 eur za obe in ne kupi jima nič, razen sladkarij pa še to ne dosti. Pri njem sta vsak drugi vikenda in vsako sredo.
Počasi še bom kuhati mogla pa zraven dati, ker drugo tam ne jesta kot poli salamo in hrenovke. On ne ve kuhati, te pa to kupi pa jima dan.
Na socialnem nič ne ukrepajo, če želim več preživnine ga moram tožit, ker se on ne strinja, da bi dajal ve, za odvetnika pa nimam denarja, ostalo pa rečejo da naj ne hodiva tožarit na CSD naj se sama zmenima.
Samo ne vem kako se naj pogovoriva, če pa sploh ne govoriva. Midva nimava stikov.

_____________________________

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 8:31:03   
jagoda77
baj d potka... s tem ko plačuje preživnino, plača tudi oblačila in ne vem po kateri logiki nekatere tle razmišljate, da bi moral pa on zdej še neka dodatna oblačila kupovat? Res ne štekam, saj jih plača s preživnino. Zakaj so preživnine v taki višini, veste pa ve, očitno zaradi nizkega dohodka očeta.

In odgovor prvi: jaz bi te tud napizdila, če bi začela o denarju, če imate zmenjeno do 18. potem ne gnjavi, ko bo 18. mimo, potem pa sprašuj.
In ja, oblačila daj zraven, saj so od otroka, katerega preživlja tudi tvoj partner in s takimi forami samo zaostrujete odnose in pol se čudi, zakaj jo je napizdu. user posted image Res je pa važn tistih par cunj no.... no comment! Peremo pa verjetno vsi na tem forumu in ni tko grozn težko v stroj vžrt pa obest, da bi blo treba zdej dramo delat a dat dva bodija zraven al ne. user posted image

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 8:54:55   
ksenija12
Moj nasvet bi bil, da ne bit preveč negativno nastrojena..Zraven daj tisto, kar misliš, da otrokoma pri njemu manjka, pa če gre za oblačila, hrano, igrače...Če ti redno plačuje preživnino, ga ne gnjavi še pred datumom. Mama si, skrbi naj te le to, kar je dobro za otroka. Otroku je vseeno, kdo kupi oblačila, kdo igrače itd...O tem, kaj bi moral on, kaj ti, se pa že dolgo najbrž ne strinjata, če nista skupaj...

_____________________________

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/


(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 8:57:25   
baguSka
Sem bila otrok ločenih, na smrt skreganih staršev, ki sta našla najmanjšo pikico da je nastal prepir. In verjami otroci trpijo. Zelo.


Jaz sem bila tud otrok takih starsev, le da sta bila nelocena. Tako da to ne igra nobene vloge. Jaz sem mojadva gledala vsak dan, ce te to kaj tolazi user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 8:59:00   
baguSka
da kaj bom pa drug mesec, ko bo ostal brez šihta


mislm... wtf!!?? da kaj bos ti??? pa sej niso samo tvoji otroci?? al se jim on kar na1x odpoveduje?user posted image user posted image

(odgovor članu *Sinty*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 9:26:59   
alexjera
Zopet ena oguljena tema - prepir dveh ločenih staršev na ramenih zelllo majhnih otrok.

Vem, da se pričakovala malo tolažbe in vzpodbude, vendar je na žalost ne boš dobila, saj tukaj na forumu najverjetneje ne. strinjam se z nekaterimi, ki pravijo, da oče plačuje preživnino in tako ni dolžen kupovati še dodatnih cunj, vprašanje pa je zakoaj plačuje samo ali celo 160 evrov. Po eni strani ni malo denarja, po drugi je pa dosti. Zavedati se moraš, da on vzdžuje polovico otrok in nič drugega. Tako ni dolžen vzdrževati tebe kot tudi ti njega ne. Prav tako imata sedaj ločeno življenje in sta vajina nova partnerja zelo nepomembna v očeh vajinih otrok, kajti mami in ati sta samo ena in zato bi se morala potruditi, oba, da najdeta nekakšen skupni jezik, že zavoljo otrok. Vajine osebne zamere pa bi morala potisniti v ozadje, saj naj bi bili otroci na prvem mestu.

Nočem ti soliti pameti, vendar razmisli o svojem resničnem odnosu do bivšega partnerja, potisni vse zamere v ozadje in začni razmišljati kaj  je najbolje za tvoja otroka. Nažalost si največjo napako naredila že z izborom očeta, saj glede na starost otrok nista dolgo zdržala skupaj, sedaj pa sta žrtvi vajine zaletavosti ravno dva malčka, ki nista nič kriva in potrebujeta le starše in občutrk varnosti, hrana in oblačila pri tem ne igrata vloge. Zavedati se moraš tudi, da bo ta moški hote ali nehote prisoten v tvojem življenju do konca in sama si tako izbrala.

Za voljo otrok ti želim, da boš znala in zmogla prestopiti vse zamere in navidezne ovire do izboljšanja odnosa. Pa srečno

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 9:29:10   
pikapaka
Ne vem zakaj bi bilo potrebno dajanje oblačil za zraven. Preprosto ju obleči v ena oblačila in tista dobiš potem nazaj, če pa druga, pa ju naslednjič obleči v tista, ki sta prišla nazaj. Za tvoj mir ne sprejemaj oblačil, ki jih kupi, naj jih imata pri njemu, ti pa sploh ne komentiraj tega, da rabiš dat oblačila zraven (povejte, kje to piše da je potrebno) ampak mu samo predaj otroka. Bo že poskrbel za njiju. Ne vem zakaj bi matere morale dati zraven rezervna oblačila, pa plenice pa ne vem kaj še. Ko je otrok pri očetu more on poskrbeti za njega, z vsem kar otrok takrat potrebuje.
 
Preživnina za dva je zelo nizka, ne vem sicer kakšne ima dohodke pa vseeno je zelo nizka. Ne boj se ne boš rabila preživljati njega, v najslabšem primeru če ti ne bo plačeval, boš šla v izvršbo in če bo potreba bo dobila nekaj denarja od sklada.
 
Vem, da je zelo težko, vendar bo zate in tudi za otroka najbolje, da se ne prepiraš z njim in mu jasno povej, da se bosta v prihodnje držala tega kar je napisno, ne pa se prilagajala njemu. Držita se napisanega glede obiskov in glede roka plačevanja preživnine. Poskušaj čimmanj komunicirati z njim pred otroki. Če je potreba se pogovorita ko otrok ni zraven.
 
Vem, da je težko samo ne daj se mu ustrahovati pa bo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 9:48:32   
jagoda77
pikapaka: kje pa piše, da so njena oblačila? so od otroka, a ne. Torej, če jih rabi, jih daš zraven in oče plačuje preživnino in financira tudi vsa ta oblačila, plenice, hrano... whatever.... in ne vem zakaj komplicirajo ene, če morajo dat tisto eno cuno zraven, njim je tko gorzno težko, čeprav jo je fotr isto financiral, ampak ne on bi moral pa kupit za tiste par ur, ko so otroc z njim neke svoje cunje, za katere pa mama ne bi nič prispevala... kva je pa poanta tega? res ne štekam... razen, da pač en rad neki zafrkava in se vpiči v ene bedne cunje.... in pol se eni čudjo, zakva majo bivši tak odnos do bivših...

(odgovor članu pikapaka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 9:56:21   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: *Sinty*

Zanima me, ali moram ob vsakem stiku dati bivšemu partnerju zraven obličila za otroka? Stara sta 14 in 28 mesecev. Ima ju vsako soboto, eno za 9 ur, naslednjo pa za 4 ure. Saj res, da v tem času ne rabita veliko oblačil. Samo že tako vsak dan perem in likam jima cotke, da jih mata za v vrtec. Ko pa se on gospodič, prav malo briga za niju. Malokdaj se zgodi da povpraša kako sta otoka, kako je v vrtecu, če rabita kaj. Za oblečit jima kupi nekje 1x na tri mesce kak kompletek. Preživnino sicer plačuje dokaj redno, a le 80€ za enega, kar se pravi 160€ za oba.
Pa saj mi nebi bilo problema, še naprej devat cot zraven, če bi mel vsaj malo spoštljiv in normalen odnos.


ma bolana si v glavo....in na hrbtu svojih otrok se daješ z bivšim.....user posted image
sram te bodi.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu *Sinty*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 10:04:19   
sanasan
ma bolana si v glavo....in na hrbtu svojih otrok se daješ z bivšim..... sram te bodi.


podpis!

preživnina res ni bogve kakšna, ampak to se urejuje z očetom, ne pa da se zanemarja otroke, kar zame je!, če otrokom ne daš s seboj kar potrebujejo!
sicer je res oče tudi dolžan poskrbet za njih ko so z njim, ampak kaj jih boš pustila, da bodo umazani, mokri ali da jih bo celo zeblo!
matr, dva ljubka otročka maš, pa ga takole serješ!!!

_____________________________

CARPE DIEM!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 10:05:47   
sanasan
in če že obračunavata drug z drugim, ne delajta tega preko hrbta otrok!
imaš kup drugih sredstev na razpolago!!!

_____________________________

CARPE DIEM!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 10:20:42   
pikapaka
Ona je bolana v glavo, ker si več ne dovoli njegovega odnosa do nje. Pa saj niste resne, dovolj hudo je, da je ostala sama z otroci in res ne rabi, da jo nekdo j. v glavo. Pa kaj vam je da se spravljate na njo.

Da pa ji on grozi, da bo morala plačevati za njega, mimogrede je to psihično nasilje, pa je v redu.

Kot sem napisala, omeji pogovore z njim in se držite napisanega in tudi on ne bo imel možnosti, da se grdo obnaša do tebe.

Če pa ni sposobem sam poskrbet za otroka, ko sta pri njem pa je bolje, da nista z njim. Zdaj ona zanemarja otroka, ker ne poskrbi za njiju ko sta pri očetu.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 10:29:54   
kapitan jan
Daj zberi se in ne pusti se manipulirati. Lepo poskrbi za otroka in naredi tudi kaj lepega zase. Tvoj bivši očitno ni dorasel vlogi, ne spuščaj se na njegov nivo, naj te ne prizadenejo vse te besede na forumu.

Uredi si svoje življenje tako, da boš srečna v krogu tistih, ki jih imaš rada in oni tebe. Veseli in uživaj trenutke z otroci, partnerjem, prijatelji. Tvoj bivši naj odgovorno sprejme svojo nalogo, ki si jo je zadal sam, ti ga nisi v nič silila. Znesek preživnine je zelo majhen, saj vendar veš, kakšni so življenjski stroški z majhnimi otroci in vsako leto so potrebe in želje otrok večje - dojenčku kupiš ropotuljico, večjemu otroku pa kolo za rojstni dan. Če se s tvojim bivšim ne moreta normalno pogovarjati, zmanjšaj pogovor na najnujše, ne kregaj se, ne izpostavljaj. Najbolj pomembno pa je, da nikoli ne preprečuješ stikov med očetom in otroci, razen če zanje ne zna poskrbeti. Cunj ne bi dajala s sabo, tudi plenic ne - takrat, ko sta z njim, naj on poskrbi zanje. Najlažje je odpreti torbo in otroka obleči - ampak, da imaš otroka v kaj obleči, moraš najprej kupiti, oprati, zlikati,.. tudi ko želiš otroka nahraniti, ni dovolj samo nakazan znesek. Čas, ko bosta otroka z očetom, nameni zase, saj boš veliko bolj zadovoljna in sproščena, ko ju boš spet objela. Ljubi ju še naprej in lepo vzgoji. Srečno. 


(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 12:00:14   
Anonimen
user posted image pikapaka in kapitan jan,mislim da so vajini odgovori edini normalni tu gor!Sinty,naj te ne prizadanejo mnenja na forumu,za otroka pa sama najbolje veš kakšna prihajata od očeta,če sta polita in umazana...jima le daj zraven oblačila ,da ne bosta onadva prikrajšana.in te povsem razumem,najlažje je dobit vse lepo na pladnju in to s pridom izkoriščat.in tvoj bivši ni izjema.
drži se in ne pusti da gazi po tebi!

(odgovor članu kapitan jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 12:05:31   
jagoda77
mary10: izkoriščanje bivšega je, če bi zahteval, da da poleg otrok še en ruzak rezervnik oblek, ki jih je on sofinanciral s preživnino? kakšno razmišljanje je pa to? kako pa taki ljudje funkcionirate v odnosih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 12:07:42   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: pikapaka

Ona je bolana v glavo, ker si več ne dovoli njegovega odnosa do nje. Pa saj niste resne, dovolj hudo je, da je ostala sama z otroci in res ne rabi, da jo nekdo j. v glavo. Pa kaj vam je da se spravljate na njo.

Da pa ji on grozi, da bo morala plačevati za njega, mimogrede je to psihično nasilje, pa je v redu.

Kot sem napisala, omeji pogovore z njim in se držite napisanega in tudi on ne bo imel možnosti, da se grdo obnaša do tebe.

Če pa ni sposobem sam poskrbet za otroka, ko sta pri njem pa je bolje, da nista z njim. Zdaj ona zanemarja otroka, ker ne poskrbi za njiju ko sta pri očetu.


zato pa se je ločila ne? ker njegov odnos ni bil ok?

ampak ja, bolano je dajat se preko otrok z bedastim partnerjem. in ona počne  (misli početi) ravno to.

a ti misliš, da se bo on kaj sekiral, če bodo otroci mokri, umazani? glede na njegov odnos se po moje to ne bo zgodilo.in če ona ne bo dala cotk, bodo nasrali itak samo otroci....žal. in zame to je dajanje med partnerjema preko hrbta otrok.

in kar je največja žalost, se v tem znajde velika večna ločenih parov, ampak ko ugotovijo, da to ni prav, so naredili že večino škode pri tistih, ki pa jih imajo najrajeuser posted image  



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu pikapaka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 12:11:17   
mini86
lej js sm tud otrok ločenih staršev..do 5 leta fotr tud poklicu ni kako sm..ampak pustmo "malenkosti".
js bi na tvojem mestu mela prpravleno pač v enem ruzaku skos ene cunjice k jih doma nebi glih pogrešala in pač veš da so tm in ko gresta k fotru jih daš..ker nikoli ne veš kdaj se polije al pa karkol..
moj zame plačuje mau manj kot 250€..ko sem bila majhna smo hodil skos vn jest, pa na izlete pa svega i svašte..tud z njegovo novo ženo-zdj je že ločen sem se razumela-AMPAK samo dokler nista dobila še enga otročka..pol se je pa počas vse nehal...zdj pa itak nč..še vnuka ne pride pogledat-k ma revček tooook dela..user posted image user posted image
punce ne jo napadat samo vprašala je za nasvet..plačevati mora moj fotr do 5. v mescu-pa ponavad plača 3.-4. enkrat..no in zanč je nakazu točno 5. pa mi je blo ful čudn-sm ga 4. hotla kr poklicat-sam sm se rajš v jezik ugriznla..pač ga je vprašala sj ga ni zdj napadla pa neki..preveč ste stroge..

siny drži se pa kr postavi se zase in za svoja otroka-če se nauš ti se nau nobenuser posted image user posted image


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu kapitan jan)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 12:22:16   
Anonimen
ne vem na kakšen način razmišljate ostale,ampak meni ni normalno,da se pričakuje od matere da poskrbi za vse,ker pač oče plačuje preživnino.za otroke sta po zakonu dolžna skrbet oba in ko so otroci pri njemu naj on poskrbi za to kar potrebujeta.in ne sofinancira samo oblek,v preživnino se štejejo tudi stroški kot so igrače,hrana....in preživnina za enga otroka 80e je sramota našega sodnega sistema!ja in ker plačuje oče preživnino naj ženska požira ves d.r.ek,ki ji ga bivši namenja.ja pa kaj še.
in čisto dobro funkcioniramo v medsebojnih odnosihuser posted image

(odgovor članu *Sinty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: stiki z očetom
17.2.2010 12:22:34   
urška
a veš, da so cunje najmanjši problem pri vsej tej zadevi? meni je popolnoma logično, da jih dav zraven, ko gre k njemu. če pomislim bi mi bilo zelo čudno, da bi mu on kupoval obleke. otroka vendar hodita tja na obisk a ne? in kadarkoli greš kakorkoli na obisk, vendar neseš svoje cunje s sabo?
boljše bo zate in za tvoja otroka, da enostavno nehaš (oz. nehata) iskat razloge za prepir. nista več skupaj, skupne imata samo še otroke. in tako kot je že ena rekla, omejit moraš komunikacijo na minimum, dokler ne bosta toliko "odrasla" da se bosta lahko normalno kaj zmenila.
pri naju je to trajalo kar nekaj časa, ampak sva zdej tolk spregledala, da verjamem, da se bolje razumeva, kot marsikateri poročen par.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?