|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah pred......
12.8.2004 10:01:14   
mala maja
:ups:Hojla punce, danes je pa res en grozen dan.

Ko sem prebrala od Line sporočilce me je kar malo zvilo. Velik šopek :rozica::rozica::rozica: zanjo in za povrhu še nene par :angel:. Upam da se ji bo uspelo hitro postaviti na noge, čeprav vem da je to zelooo težko in vem da je lahko pisati o tem da pa človek pride do tega da se ponovno postavi na noge mora pa kar veliko preteči solzic.

imam pa tudi sama težavo, ne grejo in ne grejo mi iz glave slabe misli. Sem v tretje noseča 10t in 5/7 in tako kot se jaz bojim da bi bilo kaj narobe ne vem če se še kakšna.Nobenemu ne poovem da sem noseča. Čakam na NS in drugi tedem imam pregled tudi pri moji G.
Skozi me obhajajo čudne misli o splavu in o tem kako mi bo hudo če se otročičku kaj zgodi (naprimer zelo se bojim da bi se mi zgodilo kaj podobnega kot LINI).Ne upam se vsesti v avto. Mogoče je to tudi pripomoglo da se je lansko leto septembra pri nas ubila mamica ki je bila v 4 noseča skoraj 7 mesecev. Izislil jo je avtobus.res se vsega bojim, najbolj pa splava. kako naj se znebim teh zlih misli.

Sedaj sem res zatežila, samo se kar malo bolje počutim ko sem se izpovedala kaj me teži.
Vsem nosečkam srečkam enega :angel: da jih bo čuval, vsem ki pa še čakate na :duda: pa dva :angel: za hitro :modri:. LINI pa še en velik šopek :rozica: pa ne pozabi me smo v mislih s teboj.

Lp mala maja in :duda: 10t5/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   strah pred......
12.8.2004 10:20:14   
lunica
Mala maja,
nic se ne boj, prepricana sem, da bo s tabo in tvojim sonckom vse v redu, predvsem pa se moras potruditi in ne misliti na slabe, ampak samo na lepe misli!!!

Raje uzivaj v ze skoraj 11 tednih :))
lunica

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   strah pred......
12.8.2004 12:45:27   
Tejči
Ojoj, to pa ni dobro, da si tak negativno nastrojena. Poskusi misliti čimbolj pozitivno, pa ne se bat da bi blo z :duda: kaj narobe, ker NE BO!! Uživaj raje v lepi nosečnosti, pa božaj bušija, spremljaj ga kako raste in vse bo OK:love:

LP, Tea (30t):sloncek:

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   strah pred......
12.8.2004 21:49:30   
filipinka
Ej, Mala Maja, če si pa že dva na svet spravila, boš še pa res tretjega. To bi pa ti lahko vedela bolje od vseh nas, ki gremo prvič skozi to izkušnjo. če ne drugega te naj v dobro voljo spravi tale :rozica: in tvoja dva otročička. Pa saj, veš, da mamice morajo biti vedno dobre volje!:sloncek:
V. in :duda:

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   strah pred......
13.8.2004 7:44:45   
Erdbeere
Joj mala maja, kr po nagi ritki bi te....zdej ko si noseča morš bit lepo veselo razpoložena, vse zli misli stran vrz...ko sem bila jest noseča sploh pomislila nisem da bi lahko bilo karkoli narobe in celo nosečnost je bilo vse v najlepšem redu :) počutila sem se kot da sploh nisem noseča in glej ga zlomka ko sem svojo pikico prvič držala v naročju je sledil šok....no ja sej ni tko hudo...pa sej sploh ne vem kaj teb pridigam neki kako morš bit vesela pa brez skrbi, se mi zdi da bom jest v druge obupna, ker me ze zdaj močno skrbi kako bo :love:

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?