|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   suha koža ali alergija
17.6.2009 9:11:07   
polkadus
Naša 2 letnica in kar naenkrat zelo suho kožo, v bistvu je imela najprej take lise suhe ponekod, največ po trebuščku in sem jo peljala k dr. Je rekla, da je alergija, zdaj čakamo na teste, ampak ima tudi zelo suho kožo. Sem premišljevala, da bi jo peljala še kam na kako alternativo, preden bo na vrsti za teste alergije. Sem pa menjala šampon in ima zdaj od Welede, ki je baje najbolj naraven in jo mažem na vsake toliko z naravnim ognjičem. Samo kožo ima res obupno no. Kak drug nasvet še mogoče?! Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: suha koža ali alergija
17.6.2009 9:15:49   
ksenjak
Naš je imel tako kožo pri atopičnem dermatitisu. Jaz sem za tuširanje uporabljala Eucerin olje Ph5, poleg pa še negovalno kremo. Imela sem lekarniško, ki vsebuje olivno olje. Za ostale kreme, ki so na recept, bo pa vaša pediater ali dermatolog presodil, če jih potrebuje.

Naj povem, da je bil tudi na alergoloških testiranjih, kjer so bili vsi testi negativni. Se mu je pa koža zdaj pri 4 letih občutno izboljšala sama od sebe.

lp

(odgovor članu polkadus)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: suha koža ali alergija
19.6.2009 13:43:11   
tins
Majhen nasvet: tamala je pred parimi meseci imela tako suho kožo, da se je dobesedno kar usipalo z nje. Ker je pred letom ravno prerasla alergijo sem se fuul ustrašla, da se ni spet kaj začelo...
Sem pa takoj ukinila mehčalec in začela prat z dvojnim izpiranjem in jo začela mazat 2 krat na dan na debelo s kremo A-DERMA EXOMEGA. Po približno dveh tednih se je uredilo.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: suha koža ali alergija
19.6.2009 21:49:07   
kapica
Smo imeli velike tezave z suho kozo. Najbolj po obrazu, sicer pa po celem telsu. Nic ni pomagalo, dokler nismo sli k homeopatu. Ne vem kaksne globulije je dete dobilo, ampak koza se je popravila za 90% v 2 mesecih. Zraven pa ga namazem se z Linoa Fett kremo. Vse drugo, kar so mi prej dermatologi ali pediatri mesali skupaj, ni pomagalo.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: suha koža ali alergija
20.6.2009 13:14:48   
amanuz
Bi najprej predlagala LINOLA FETT KOPEL in nič mazanja, če to ne bo pomagalo, potem pa kremice, pa sem skoraj 100%, da bo pomagalo.

Pa nobenih mil ne uporabljat, ker izsušijo kožo, tudi olja niso dobra za otroke, čeprav jih na veliko hvalijo, tako nam je rekla P in je držalo!

< Sporočilo je popravil amanuz -- 20.6.2009 13:16:19 >


_____________________________

DALJAVA NAS LOČUJE, BLIŽINA PA MNOŽI.
*Amadej 31.12.2005
*Nuša 20.8. 2008

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?