Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Prijazna ko šus, s tamalo je krasna, vedno me je vprašala kaj lahko kaj ne, kako imamo doma urejeno itd. Po porodu je prijazno vskočila, če rabim varstvo je vedno pripravljena, če le lahko. Ne reče ja, in potem vleče nos, ker bi ji podrla plane. Gledano nazaj sem celo jaz pomoje ji preveč govorila kako in kaj s tamalo. (imam 2 leti staro navihanko). Amapak itak, prvi otrok, da sem mal paničarla. Sedaj ji že toliko zaupam, da ji povem, da kadar je pri njej naj pač počne po svoje. Je dva fanta čisto lepo "gor spravla"

me je pa seveda ful spraševala na začetku kaj in kako, ker ni hotela po svoje delat, tko da sem bila kar zadovoljna, zdaj pa itak vidim, da obvladata zadevo in pač ko je tamala tam, se rihtajo po svoje. tudi sicer sta oba zelo fajn, vedno pripravljena pomagat, priskočita na pomoč kadar potrebujemo varstvo, čeprav nismo blizu doma!! se drugače vidimo cca enkrat tednesko, ampak takrat prideta skoraj za cel dan, da mal nadoknadimo, ker tamala jih ima neverjetno rada.
. Kadar koli sem jo potrebovala pri varstvu mi je pomagala. Ta večja dva je razvajala, koliko se je le dalo in ju večkrat vzela zraven na počitnice na kmetijo. še zdaj sta navdušena nad temi poitnicami Žal mi je edino, da ni spoznala naše tretje male sreče
, pa da ji nisem še večkrat rekla kakšna krasna ženska je. Zelo sem jo imela rada.
) je pa dobra tašča in babica.
.