|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   supraventikularna tahikardija
6.7.2007 22:34:23   
Levči
živjo mene zanima če je še kakšna mamica z isto težavo kot jaz,ali pa če kaj ve o tej bolezni,moj malček ima motnje v  ritmu srčka.Rojen je bil v 34 tednu,STAR PA JE 2MESECA!lepo se imejte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: supraventikularna tahikardija
7.7.2007 1:01:01   
* Mateja *
Glede otrok ne vem. meni je tudi na pregledu kardiolog napisal diagnoza tahikardija in ne vem še čisto natančno kako bo naprej, ker imam za opravit še ene preiskave, da mi ugotovijo zakaj mi srce tok hitro dela.
Povprašaj pediatra za dodatne inf. al pa poišči na internetu! Aja, to sem tela še rečt, da imam jaz ene zdravila, ki mi upočasnjujejo ritem.

Nisem ti velik pomagala ampak vedi, da smo tudi drugi z podobnimi težavami!

(odgovor članu Levči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: supraventikularna tahikardija
7.7.2007 23:06:46   
Levči
kakšna zdravila pa imate?mi imamo corderon pa bloxsan!hvala da si se oglasila

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: supraventikularna tahikardija
8.7.2007 13:08:45   
* Mateja *
Jaz imam propalolol, ki je nek beta zaviralec al neki beta blokastor, ne vem natančno! V glavnem ga pijem dvakrat na dan in mi upočasnjuje ritem, ker imam tud po 130 udarcev na minuto. Za otroke je to normalno da jih imajo več kot odrasli, kok udarcev ima tvoj malček oz. malčica, če ima tahikardije? In veste zakaj mu tako dela? Kr pr meni ne vejo, lahko je zaradi psihe, lahko bi bila ščitnica al pa neki v nepravilnem delovanju zaklopk. Na uz srca še čakam, že ene pol leta.
Za bloksan sem tud že slišala, ga je imel tudi moj nono, ki je bil srčni bolnik.



(odgovor članu Levči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: supraventikularna tahikardija
8.7.2007 20:51:50   
Levči
živjo midva imava pulz ob napadu280!kolk časa boš pa jemala zdravila?

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: supraventikularna tahikardija
8.7.2007 21:02:00   
anajmad
Tudi jst imam težave z utripom. Meni poskoči od 96(to je normalno pri meni) pa tudi do 240. Jst sem jemala bloksan,pa sem mislila,da me bo pobral. Sedaj čakam še izvide,v jeseni grem na UZ in tablete mi bo pa dajal splošni,jih moram probavat,katere mi najbolj odgovarjajo.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: supraventikularna tahikardija
9.7.2007 10:12:22   
Levči
kolko časa pa moraš jemat tablete?pa kolko krat na dan?midva sva imela takoj uz srca na pediatrični,meni so rekli ,da bo mogu jemat zdravila do 1leta starosti.on je imel samo dvakrat napad!jaz sem drugače tudi iz IZOLE,sam zdej že 4leta živim v Ljubljaniuser posted image  lep pozdrav!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: supraventikularna tahikardija
10.7.2007 0:18:30   
* Mateja *
Kaj lahko bolj natančno opišeš kaj ta napad pomeni! Jaz namreč ne vem zakaj  mi je to kar naenkrat začelo tako delat. SEm pa imela zaradi tega še par paničnih napadov in takrat je pa itak groza, ni treba da niti razlagam!!
Jaz moja zdravila pijem dvakrat na dan po pol tablete, se kličejo Propalolol in mi jih je dala kar moja zdravnica in pol kardiolog ni nič komentiral, sam zapisal si je. KOk časa jih bom jemala pa ne vem, dohtarji nič ne rečejo, verjetno bom spet sama svoj dohtar in jih bom prenehala pit kar tko. Ful mi je glupo neki pit če ne vem vzroka za moje težave. Tud jaz čakam na uz srca in me prav zanima kaj bojo rekli. Čaka pa me tudi holter oz. 24 urno snemanje ekg-ja, to pa ne čekam, ker že vnaprej vem, da mi bo ravno takrat delalo težave!!

D.! Kaj imaš pa ti za ene probleme, od česa ti tako srce dela, kar zlepa? Me mal zanima zarad sebe. 

Levči, ti pa kar korajžno, za otroke se itak dohtarji ful bolj pobrigajo kot za odrasle. Jaz vem, da me moja dohtarca ne jemlje resno! Na žalost!!!

(odgovor članu Levči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: supraventikularna tahikardija
10.7.2007 6:52:51   
anajmad
Jst imam probleme že ene 20 let. Zdej,ko me je pa začel "orng" štihat pr srcu,so se pa mal dohtarji ustrašl. Jst mislim,da je kriva ščitnica,ker jo imam zelo pomanjšano. Na žalost me pa kardiolog sploh ni resno jemal,skoz je govoril,da sem premlada in premlada. Ko me je pa poslal na ciklometrijo(ker mi je pritisk poskočil čez cca 4 min čez 220)me je pa začel drgač gledat. Upam,da bom težave rešila,ker včasih mi je kr mal hudo.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: supraventikularna tahikardija
10.7.2007 8:23:38   
Levči
Žačne mu srček full hitro bit,in je ful tak malahav.Zadnič ko je imel napad je imel tudi dihalno stisko in so ga intubirali in od intubacijeje dobil še krče v pljučih,in mu je počla ena pljučna mišica.on ma trikrat na dan zdravila.Kaj pa narediš,ko ti začne srce hitri bit?LEP POZDAV!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: supraventikularna tahikardija
11.7.2007 23:56:53   
* Mateja *
M meni itak skozi srce hitro bije, sem pa imela par paničnih napadov in takrat mi pa srce prav ponori, bije 500 na uro , sam nimaš kaj al prestat al pa kaki heleks spit. Sam to je pač psihične narave. Se mi pa večkrat srce tko zaleti, mi par sekund ful hitro in močneje bije, sam samo gre mimo!
Sploh ne znam natančno opisat svojih težav,se mi zdi, da bom doktorirala iz srčnih bolezni! Moj dohtar pa ziher ne bo!!user posted image

D!! Kaj veš da se zaradi nepravilnega delovanja ščitnice lahko predčasno rod??!! Sem nekje brala!

(odgovor članu Levči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?