|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sveži sokovi
1.8.2006 13:19:20   
živa
Živjo!

Še eno od "včasih res smešnih vprašanj" user posted image . Smo na začetku uvajanja goste hrane, uvajam še ne en teden (trenutno mešamo korenček in bučke z mojim mlekom). Med obroki pa bi dala malemu (star je 6 mesecev) sveže stisnjen korenčkov sok, na primer. Kakšne so lahko reakcije na svežo zelenjavo ali sadje? Najbrž ne bi bilo prezgodaj, kaj?

Lp,

živa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sveži sokovi
1.8.2006 13:22:54   
*alja*
Jas sem ji dala najprej korenčkov sok ( dve žlički, nato vedno več ) in ga je kar vredu prenesla. Mislim da ne more škodovat - probaj  saj vsak otrok reagira na določeno snov drugače!

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sveži sokovi
1.8.2006 13:26:14   
darjatimci
Tudi pri nas smo začeli pri uvajanju sokov, s svežim korenčkom in jabolkom.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sveži sokovi
1.8.2006 14:09:58   
BLAŽIKA
MI SMO TUDI ZAČELI Z KORENČKOM PA NAS JE ZELO ZAPRLO, POTEM PA Z JABOLKI(SEVEDA VSE KUHANO) IN NAM TUDI TO NI ŠLO PA ŠE SEDAJ JIH NOČE JESTI. vSAK OTROK JE DRUGAČE.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sveži sokovi
3.8.2006 17:04:07   
radovednica_
ojla

mi smo pa začeli z naribano jabolko in korenčkom in nič prekuhano in je lepo sprejel tko de pomojemni glih treba vse prekuhavati sploh zdaj ko je vse sadje sveže.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?