|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tek
15.4.2008 9:28:33   
snake
kako naj se prisil da začnem teči!!!! z mojim se napravljava že sto let............moram moram pa ne vem kako naj se posilim malo........................................................a katera od vas teče???in kdaj???zjutraj al zvečer???

_____________________________

življenje je lepo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tek
15.4.2008 9:31:25   
Anonimen
Ja, včasih grem.. Mi prav paše.. Sej, spravit se je težko, ampak potem je pa luštno. Sploh zato, ker vidim, kok napredujem. Najprej sem lahk čist mal tekla, ostalo sem hodila.. Sedaj je pa ravno obratno.

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tek
15.4.2008 9:35:06   
_andreja_
ja tekla sem včasih velikoooooo, največkrat zjutraj, še več sem pa prehodila po raznih hribih...  in temu primerna je bila takrat postava in temu primerna da nič ne tečem je zdaj user posted image  zdaj pa začenjam hodit, ker me je do teka minilo user posted image  ti pa svetujem primeno obutev, to je najpomembnerjše, in vzsterajnost....

_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tek
15.4.2008 10:07:59   
Saskia02
javi mi svoj naslov, ker na ZS ne morem pripet priponke iz mojega računalnika. imam kopijo članka iz poleta, kjer je zelo lepo napisano kako začnemo teč.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tek
15.4.2008 10:49:35   
SaaS
Jaz sem tudi včasih veliko tekla, zdaj pa enostavno ni časa pri dveh otrocih. Največkrat popoldne. Bilo pa je obdobje, ko sem imela čas zjutraj (konec predavanj na faksu, samo še izpiti, v službo pa tudi še ni bilo treba..). Drugače raje tečem zjutraj kot zvečer, ampak je odvisno, kako ti čas dopušča.
Tudi jaz sem imela kakšen dan težavo se spravit iz hiše, ampak je treba kar it. Saj ko si enkrat "na progi", kar tečeš...
Svetujem pa tudi jaz dobro obutev. Jaz osebno raje tečem po mehkejši podlagi, gozdni ali poljski poti. Pravzaprav, asfalta sploh ne maram več (težave s koleni).

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: tek
15.4.2008 12:00:23   
snake
no upam da bova z mojim mačotom začela res migat, ker se oba debeliva čeprav se ne vidi, ampak jaz čutim da moje telo se spreminja ker ne migam že več kot dve leti, prej sem plesala po tri ure na dan zdaj pa niiiiiiiiiiiiiiiiččččččččččččuser posted image

_____________________________

življenje je lepo

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: tek
15.4.2008 12:22:34   
Jančika_
http://www.coolrunning.com/engine/2/2_3/181.shtml

Tole je super program za totalne začetnike. Drugače pa...ne vem, sama v mladosti nisem rada tekla, potem mi je pa enkrat (ne vem, zakaj, res ne) naredilo klik in sem pošteno nesrečna, ko ne morem it teč.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: tek
15.4.2008 12:54:22   
mojsoncek
V soli (npr. za razne kartone in ne vem kaj se vse) nikoli nisem rada tekla, ko pa sem zacela s tekom "zase" je postala pa to cisto druga pesem. Najraje tecem zjutraj, ko pridem domov skocim pod tus in tako se dan zacne z veliko energije.

Sem pa malo opustila to navado, ker smo se preselili in sedaj vstajamo ze ob 4.45, kar je pa cisto nehumana ura za tek. Tako da pride tek v postev samo v popoldanski urah oz. poleti v vecernih.


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: tek
15.4.2008 13:09:36   
Ženkica
Rabiš pač veliko volje; še jaz sem začela tečt, pa sem tek totalno sovražila; kaj pa vem no; prepričat morš enostavno sam sebe in potem tek postane užitek, sploh ko vidiš rezultate (takšne in drugačne). user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: tek
15.4.2008 16:56:23   
SaaS
Malo heca: Če boš takole migala kot tale tvoj zajček, potem se ni za bat za kilograme user posted image  

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: tek
15.4.2008 20:58:36   
Rožica I
Jaz sem začela tečt po dvajsetih letih user posted image !
Kot osnovnošolka sem bila hiperaktivna (tek, košarka, jazz- balet, gimnastika, ritmika..), kasneje pa sem postala hiper- lenuhinja user posted image ! V bistvu sem tek vedno nekako sovražila.
Lani sem začela počasi, parkrat na mesec, tečt, sedaj tečem že vsak drug dan in če ne morem it, grem vsaj plavat, če pa še to ne... Pa sem blazno tečna, in grem vsaj na steper za 1/2 urce (več ne gre, ker škripa kot user posted image ).
V glavnem, tudi ko se mi ne da it, si prigovarjam, "kar pojdi, daj teniske gor in idi"; drug glas v meni pa pravi, "ne idi, ker boš bruhala, pojdi raje za računalnik".. V glavnem, včasih še ko tečem, si mislim, kako mi ni, ampak potem vmes, ko premagam sebe, ugotovim, kako zelo mi paše, za telo in za dušo user posted image !

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: tek
15.4.2008 21:13:17   
Primoza
Veliko človek za začetek naredi že če se odloči iti peš po večini opravkov v radiju 2000 m. Izvzeto je nakupovanje artiklov v teži več kot 20 kg.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: tek
15.4.2008 21:51:24   
Felicita
nikol v življenju nisem marala tečt iz dveh razlogov:
1. je šola, kjer so nas stalno silili k teku in mi je počasi začel presedat (na dolge proga - šprinatala sem vedno rada)
2. je moje oprsje... ker sem si šele pred krakim kupla konkreten športen modrc mi je bil prej tek totalna muka (vse boli, skače...)

zdej sem se pa spravila... 15 min na dan, brez določene 'metraže' (o kilometrini bom pri moji trenutni kondiciji lahko govorila čez kaka 2 meseca user posted image ), iPod na ušesa pa gremo. in mi res ful odgovarja (bolš spim), sam muskelfiber me pa še kr matra... ampak bomo tut to odpravli, ni vrag. in ko se enkrat spraviš... drugič postane že rutina user posted image


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: tek
15.4.2008 22:49:53   
Naja30
Meni tek sploh ne paše. Veliko raje imam hitro hojo.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: tek
16.4.2008 8:51:30   
snake
joj polno energije ste mi dale, ni vrag da se ne spravim tečt danes....verjetno bojo sekire padale ker bom šla  tečtuser posted image

še malo da se izgovorim, ker zdej z dragim zidava, kao nimam časa za nič migat.....sej res po službi letiva na okoli pol pa do večera  razbijava , nosiva, lepiva vse mogoče,ampak pol okoli 22.00 sva tako utrujena in lačna da sprazniva hladilnik in greva spat, niti na pamet nam ne pride da bi šla tečt user posted image

ampak danes pa gremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm




_____________________________

življenje je lepo

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?