|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tezava z zanositvijo
23.12.2014 23:36:39   
Anonimen
Ker se ze kr neki casa matrama da bi se dobila eno user posted image sem ze malce obupala, kako naj si izracunam plodne dneve glede nato da imam full neredne M, naj grem k G user posted image hvala za pomoč
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tezava z zanositvijo
23.12.2014 23:58:05   
Maja1990
Plodne dneve se ne da 'izračunat', lahko pa jih predvidiš s pomočjo različnih metod - merjenje bazalne temperature, opazovanje plodnih znakov (sluz, maternični vrat) in z uporabo ovulacijskih testov. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tezava z zanositvijo
24.12.2014 12:35:32   
bskrle
Imaš več metod -simptotermalno in druge, poglej si na iskreni.net
Upam, da čim prej zagledašuser posted image

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tezava z zanositvijo
18.3.2015 19:24:44   
123nina
najbolj ploden dan naj bi bil nekje v sredini ciklusa _ 14 dni pred menstruacijo -jaz imam to "srečo v nesreči " da točno vem kdaj imam ovulacijo saj imam obilen izcedek in vsak mesec bolečine v trebuhu kot nekakšno špikanje vsak mesec na drugi strani :) tisti dan se me loteva tudi utrujenost včasih tudi glavobol......sicer pa spolni odnos vsak drugi dan in problem rešen...:) tako da veselo na delo in srečno!
lp Nina

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tezava z zanositvijo
11.6.2015 18:06:17   
Anonimen
Pozdravljene.
S fantom se že nekaj let trudiva za zanositev. Imam PCO in neredne menstruacije. Ginekologinja me je poslala na kliniko neplodnosti. Bila sem na prvem pregledu, in zdravnik mi je predpisal tablete Estima Ge, katere naj začnem jemati 19.6. in sicer za 14 dni. Jemljem naj 2x200g na vsakih 12ur, tableto pa moram vstavit v nožnico. Po tem bo nastopila menstruacija nekje 5.7. in s prvim dnem menstruacije naj začnem piti Clomid 5 dni. Na recept mi je dal 6 škatel Estima Ge, kdaj torej naj začnem piti drugo škatlo, saj mi tega ni povedal? Najlepša hvala za odgovore.

(odgovor članu 123nina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: tezava z zanositvijo
17.6.2015 8:18:48   
Anonimen
Anonimen si verjetno že rešila dilemo,ampak vseeno,če nisi,imaš odgovor v temi bodoče nosečke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko časa po porodu je nosečnost rizična?
Najnovejša raziskava je pokazala, kdaj mora biti nosečnica še nekoliko bolj previdna, da ne ogrozi svojega zdravja in zd...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?