|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tinadvojčica
17.1.2005 18:53:39   
SISI25
Kako kaj pri vas? Zdaj sta punci že verjetno kar veliki. Kako kaj poteka vaš dan? Da malo vidim kaj pa nas čaka.
Ker sem videla, da hraniš po steklenički me zanima kakšno količino kaj pojesta oziroma kakšno količino sta pojedle pri sedmih tednih. Moja dva že kar nekaj časa jesta 130 ml. Meni se zdi to grozno veliko pa ne vem. In sta v 5 tednih pridobila 2 kg. Saj hvalabogu da dobivata ampak me zanima koliko kaj pojejo drugi.

Sem videla da ima ena tvoja mozoljčke po obrazu in vratu. Moj je prav tako dobil neke mozoljčke po obrazeku in vratu. sem namazala z Bubchen kremo pa se mi zdi da malo je pomagalo - ima malo manj ampak še vedno ima.

Kako pa jih daješ spati? Oba skupaj ali posamezno. Moja dva kar zraven naju spita. Smo jih najprej dajali v njuni posteljici pa smo imeli sireno celo noč. Sedaj zraven mene pa lepo spita po sedem ur ponoči. Nato se nahranimo in še malo spita. Prej pa smo cele noči bedeli. Se bomo pa mogli začeti navajati, da bosta spala v svoji posteljici.

bom vesela če boš kaj napisala da vem kako je še kakšni mamici z dvojčki.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tinadvojčica
17.1.2005 21:17:48   
tinadvojčica
Pozdravljena!!
Lepo da si se malo oglasila si me kar razveselila.Mi se imamo fino in uživamo.Pri sedmih tednih smo imeli zdravnika in tam so nas okregali ker smo se preveč zredili.Naja se je zredila za 1 kg in 600 g(4200 g) Nika pa za 1 kg in 300 g(3800) pa so nas ful okregali kao da je preveč.Ampak zdaj smo bili pri dveh mesecih pa sta vagali Naja 5 kg Nika pa 4 kg in 800 g.No pa so rekli da je cool.So nas pa poslali v razvojno ambulanto ker ful držita glavico samo vi ste šli kaj v razvojno?h mozoljčkov je pa tako;jaz sem mazala z Bpantenom pa je ful izginilo.Ampak še isti dan!
Spanje je pa tako;navajava jih da jih položiva okoli pol devetih v posteljico malo sva ob njih jih tolaživa,lubčkava in božava potem pa jima rečeva lahko nočko dava lubčka in odideva ven.Seveda je malo joka ampak gr4eva potolažit parkrat tako da potem zaspita v roku pol ure.Jaz si sicer nisem želela takšnega načina ampak je moj dragi vztrajal tako da sva vprašala zdravnico ta pa je samo potrdila besede mojega dragega in povedala da je to zelo zdrav način vzgojen saj jih že zelo kmalu naučimo dicipline.No pa je kar cool.Kako oa vi hodite spat?
Bom naredila danes ali jutri nov album da boš videla kako sta zrasli.
Aja veliko smo pa Naja n57 cm Nika pa 56 cm!

Oglasi se nam še kaj pa se beremo!
Pozdravček od naše družinice!!!
Glede tisti

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tinadvojčica
18.1.2005 12:45:00   
SISI25
Nam pa ni nič rekla da smo se preveč zredili pa smo se še bolj kot vi. Sam niti ne izgledata neka bajseka.
Koliko pa pojeta tvoji in na koliko ur? meni se zdi da mi vesčas samo jemo. Pa en pa drugi.
Mi še nismo bili v razvojni samo je rekla da bomo dobili po pošti datum da bomo šli okoli 3 meseca, da takrat vsi dobijo. Ne vem pa če je res.

To glede Bepantena bomo pa mi tudi probali. Upam da bo nam tudi izginilo.

glede spanja pa bomo tudi mi morali nekaj ukreniti. zdaj spita z nama v najini postelji. Smo ju dajali v njuni posteljici in sta ves čas jokala in nista nikakor hotla spat v najini postelji sta pa čisto tiho in tudi sama z dudo zaspita. Ne vem pa kako ju bomo zdaj navadili na njuno.

Mi smo bili pa pri 5 tednih veliki 56 cm. Kar velika fanta.

Upam da boš kmalu dala slikice da vidimo. Kako hitro rastejo a ne.

naša bi ves dan samo okoli gledala in raziskovala sploh nočeta čes dan spati. Morata že vse spremljati.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tinadvojčica
18.1.2005 16:37:47   
tinadvojčica
Samo na hitrico;pojesta 120 ml približno na tri urce.Pa nov albumček imamo.Poglej nas.

Aja sem pogledala vašega;prekrasne fante imate!!

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tinadvojčica
19.1.2005 17:58:59   
SISI25
Sta pa že res zrasli. So prave lepotice.

Mi tudi pojemo nekaj takega. Kaj pa ponoči tudi jeste?

Daj mi povej če se pri tebi zbudi ena če se druga joka in obratno ali naprej spi.
Moram pa povedati da sta moja dva včeraj tudi v kinderpetu spala. sicer sem se 10x vstala da sem enemu dudo dala ampak sem vztrajala. Si me ti spodbudila ko si napisala kako vidva pripravita vajini da zaspita.
In je res en spal od 10 pa kar do 7 zjutraj drugi pa od 10 do 3 in nato do 7. Res pa je da sem jih dala notri in je bilo petja. Sta mogla trdo zaspati pri meni nato pa hitro v kinderpet in ko sta se notri zbudila smo jih še malo pobožali in je bilo kar v redu. Malo je bilo stokanja. To je bil že napredek ker ponavadi ko sta ugotovila da sta notri takoj v jok in sirena do konca.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tinadvojčica
19.1.2005 21:10:50   
bucka1
Ojla!
Se bom pa še jaz prštula v vajino debato, če nimata nič proti.
A si ti tista Tina, ki bo v petek pršla na srečanje dvojčkov na Vojkovo. Namreč bla sem na med.over portalu in sem te zasledila. Mogoče pa tut jaz pridem. Sam bom brez punčic.

Povej mi, ti jih samo hraniš po steklenički. A jim daješ tudi kakšen čajček. Kakšnega in če ga kaj sladkaš. Jaz jima skuham kar beby čaj v vrečkah, NE instant, še prej pa vodo in mal cukrčka dobro prevrem.

Pa še nekaj me zanima, kako jih obvladaš sedaj, ko sta že tolk stari. Zdej se že verjetno ful zanimata za okolico in ne spita ves čas. Kam jih položiš ko sta med obrokom budne. A jih kaj nosiš naokoli. Namreč moja Nika med obrokom, ko ne more več spati, nekaj časa gleda naokoli, potem pa v jok in se dere tolk časa, da jo kdo ne dvigne, pol je pa zadovoljna. Ta druga je pa tolk pridna, da tudi ko je budna, ona lepo gleda naokoli in mirno čaka, ali pa zaspi. Tolk sta različna karakterja, da je noro.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tinadvojčica
19.1.2005 21:18:50   
tinadvojčica
Pozdravljena!
Ne morem verjeti,kot bi poslušala samo sebe.Tudi pri nas je tako le da je Naja živ razbojnik in je samo v rokah tiho Nika pa je tako pridna da sploh ne morem verjeti.
V petek pridem s svojimi princeskami na srečanje ker mi je zelo všeč.Zakaj pa še ti ne prideš s svojimi?
Glede čajča je pa tako;jaz jima dajem Plantex pa še to zato ker baje pomaga pri krčkih.Je pa ta čaj že ful sladkan tako da ga ne sladkam.Se pa dobi v vsaki lekarni.Ali boš kakšen album naredila da vidimo še tvoje zakladke?

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tinadvojčica
19.1.2005 21:43:29   
bucka1
Bi nardila, pa ne znam. Sem na hitrco že mal gledala, ampak si moram cajt vzet. Lahko pa pošlem po privat mailu par slikic, da bo bolj enostavno.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tinadvojčica
19.1.2005 22:29:47   
tinadvojčica
Čakam....

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tinadvojčica
20.1.2005 10:03:35   
SISI25
Pri nas je tudi tako da sta si popolnoma različna. Eden je tako miren in kar čaka drugi pa bi rad vse takoj. popolnoma drga karakterja.
Jaz bi tudi šla na srečanje pa mi je še malo predaleč, mogoče ko bota malo večja.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   tinadvojčica
20.1.2005 10:35:05   
tinadvojčica
Joj komaj čakam da se kdaj vidimo ker sploh nimam nobenega okoli sebe z dvojčki pa tako bi se s kom pogovarjala!
A ste že bili na kakšnem potovanju?Mi smo bili po novem letu že v Prekmurju Jutri pa gremo v Kranjsko.Bucka a nisi ti nekje iz gorenjske?
Sisi25 lahko bi se res kdaj dobile!

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   tinadvojčica
20.1.2005 19:14:14   
SISI25
ja lahko bi se dobile, samo da moji še malo zrastejo. Sabo jih še zdaj nekam daleč ne bi jemala sama pa tudi ne morem. Bi bilo pa super, ker tudi jaz nimam nobenega okoli sebe z dvojčki in je res fajn kdaj še od koga drugega kaj slišati. Bi se morali dogovoriti.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   tinadvojčica
21.1.2005 10:00:52   
tinadvojčica
Komaj čakam.Kako pa ste drugače?Mi smo malo bolane pa še v Kranjsko gremo danes za en teden!

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   tinadvojčica
22.1.2005 15:48:28   
SISI25
Mi smo super. Zdaj je že tako fajn ko že malo godeta in se smejita. Je res veliko dela ampak veselja pa tudi. Drugače sta tako pridna. skoraj nič ne jokata in imamo srečo da tudi krčekov nimata (no upam da jih ne bosta dobila). Vsak dan ju več zanima.

Upam da niste zlo bolane in da se boste kmalu pozdravila. Pri vas mora biti pa že prav pestro. So le tvoje malo starejše od mojih. moja dva bosta 28 stara 2 meseca. Kako pa kaj pri vas? Imate pestro?

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?