Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pika ima zelo suho kožo,ampak to ni imela že od majhnega,zadnje 3 mesece je res,kot,da bi ravno prišla z morja in se pričela luščiti...no.včeraj sem jo peljala k zdravniku,ker je prehlajena in sem ji pokazala še kožo..dr,pa je rekla,da ne smem uporabljati nobenega mehčalca,tudi tistega otroškega ne....kaj pa prašek?A prašek pa lahko in kateri?A praški pa niso škodljivi,saj so pomoje bolj močni,ker morajo oprati??Katere praške uporabljati v takem primeru?

...no ja...za poskusit je...jst se vedno uporabljam mehcalec, a zelo v majhnih kolicinah, glih tolk,da so cotke se zmer mehke...
narodil vedno prala z mehčalecem-Lenorjem in nisem imela problemov.Ko pa je sedaj kakšen mesec nazaj postal cel gubavi po telesu in obrazku pa sem menjala mehčalec.Sicer še vedno Lenorjevega-Sensitive in je hvala bogu sedaj ok
.Glede praška pa uporabljam Persil ali pa Ariel-Kids(je full)dober,diši pa mehčalec je zraven.
.