|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelenjava
7.3.2006 13:14:15   
Anonimen
A je lahko kaj narobe če naš 7,5 mesečnik ne je vsak dan zelenjave?
Je ne mara. Ko je bil manjči jo je slastno pojedel, sedaj pa ne. Krompir in špinačo poje z veseljem , vse ostalo pa zavrača.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelenjava
7.3.2006 13:45:16   
bombonček
Naša je od zelenjave samo korenje in cvetačo drugega ne mara pa jo tudi silim ne.mislim pa da ni nič narobe,če ne je vsak dan zelenjave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zelenjava
7.3.2006 13:51:31   
Tricia
Naša jo še zdej ne mara, pa bo kmalu dopolnila 10m. Le 1x je pojedla enih 8 žličk mineštre, a še to z muko. Edino zelenjavo ki jo poje je korenček za katerega očitno ne ve, ker je v Frutku (korenček, jabolko). Sej odpira usta in rada poizkuša hrano, vendar se pri zelenjavi vse ustavi. Do nedavnega jo je kar izpljuvala, zdej pa si gre z rokico v usta in hrano izvleče ven.
Tud mene malček skrbi, vendar pa mi pediatrinja ni rekla nič, ko sem ji to povedala, tako da si mislim da le ni tako narobe če je ne je. user posted image  Rečmo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zelenjava
7.3.2006 21:40:37   
poliloni
Pri nas pa je zaradi alergij trenutno ravno obratno in jemo samo zelenjavo, ker je na sadje v večini alergičen( star - 6mesecev).
Kaj pa, če poizkusiš zelenjavo malo "zakamuflirati in jo mešaš s krompirjem ali riževimi kosmički..... Krompir namreč zelo omili okus in bo tako morda šlo...

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?