|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
23.12.2006 18:03:22   
bipsy
Pozdravljene!

Se še jaz nahitrco oglasim, ker me čas kar preganja,je velik dela te dni.......!!!!

 Vsem skupaj, lepe praznike, naj vam prinesejo zdravje, srečo,in polno ljubezni, imejte se radi, še posebej imejte rade svoje otročke, naj jim ta čarobni čas prinese veliko zdravja in veselja,božiček pa naj jim prinese lepa darila!!!!
 
Monika za tvojo mami pa tale user posted image , naj ji pomaga pri čimprejšnjem okrevanju!!!!
 
Lp

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
23.12.2006 20:29:42   
sposa
user posted image zdravo punce.! Kar dosti nimam za napisat ker smo delovni in pucamo pa MALO BABO okrog nosimo...

Sisi - naša je tudi do predkratkim še polivala tak da je ker buhalo z nje zdaj pa se je ustavilo in je vredi tak da ne skrbi bi  že doktorica rekla če be bilo kaj narobe..

VSEM SKUPAJ VESEL BOŽIČ PA VELIKO SNEGA....

(odgovor članu bipsy)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
23.12.2006 23:03:53   
Erdbeere
Monika tudi jaz držim pesti, da bo s tvojo mami čimprej čimbolje, vem pa, da je tole prav težko obdobje user posted image

Planinc čestitke tebi in tvojemu možeku, da vama oz. vam je podaril tako lepo božično darilo (jaz bi tudi) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem prav vesela za vsakega, ki se preseli v novo stanovanje ali hiško. Bravo pa lepe sanje


Naj vam in vašim najdražjim še jaz zaželim lepe božične praznike, obilo sreče, zdravja, miru in ljubezni. Otročki (najmlajši) pa naj letos še uzivajo ob gledanju lučk, ker drugo leto se mi zdi, da bo potrebno jih pod strope postavit user posted image user posted image user posted image user posted image smrekce seveda!!!!


Lepe praznike še enkrat vsem.

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
23.12.2006 23:28:09   
nas5
Živjo, mi smo novi v vašem klubu. Naša je rojena v začetku junija, pridno raste (71 cm) in pridno je (9500g). Obožuje oba starejša bratca (10 in 9 ), in uživa v očkovi družbi. Je rekla pediatrinja, da je 700g še nad zgornjo mejo in da ne sme jesti keksov in žitnih kašic. Pa se mi ne zdi okrogla. Jaz ji kar malo dajem vsega, kar mi jemo. Ampak je tuk govora o glutenu, da ne vem več. Sicer še nima težav, ampak... No naj se še to pohvalim: porodi so bili ekspresni ( 2.5h, 5 min in 30 min ). Se že veselim pogovarjati se z vami.  Lepe in čudovite praznike z vašimi družinami Vam želim!!!!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
24.12.2006 9:20:26   
Anonimen
Monika30 še kako dobro vem kako se počutiš, en velik user posted image  zate. Tvoji mami pa želim moči, da bo našla tisto vrvico (tako sem si jaz razlagala, ko je šlo moji mami slabo), pa čeprav se je bo zdaj na začetku samo prijela, počasi pa se bo vzpenjala gor in okrevala. Najbolj si želim da bo našla nekaj, česar se bo oklenila in jo bo gnalo gor. Kajti prepričana sem, da lahko človek sam sebi najbolje pomaga, samo nekaj ga mora gnat. Pa da bi njeno srce zdržalo. To je zdaj najbolj pomembno, kajne.  user posted image  za tvojo mamo.

Pa dobrodošlica NAS5. Sem vesela da si se nam pridružila. Veš, smo ena prijazna skupina junijk in naših malih škratov.

Joj, planinc....sem se, ko sem brala tvoj post, tako zelo veselila s tabo. Bravo za mlado družinico. In uživajte še posebej lepo. Pa bravo za vašega atija.

Lepo praznujte vse skupaj. Meni je uspelo vse postorit, vse je že pripravljeno, vsi v nekem pričakovanju. In bo to prav poseben dan, ko ne bom še zadnje minute hitela in bila v neki naglici. Pa še nekaj. Se lahko malo pohvalim. Nam je po vseh zapletih ati podaril tudi prav posebno darilo. Nam je kupil avto in sploh si nisem predstavljala kako lepo je, ko se ne rabiš tlačit v avto in biti dobesedno zložen na zadnjih zicih. user posted image

(odgovor članu nas5)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
24.12.2006 23:34:35   
Erdbeere
Nas5 dobrodošla....pa ti moram povedat, da je potem tvoja punca pa konkurentka mojemu Žigu (kar se kg tiče user posted image user posted image user posted image ) naš je rojen 5.6. pa je imel 29.11. na pregledu 68,5 cm in 9700 g samo meni ni pa pediater nič rekel, da moram ga kaj stradat...no ja samo glutena se jaz branim z vsemi 5-imi, ker ima svakinja celiaklio in pravijo ne "budi vuka dok spava" tako da mu tudi kašice običajno gledam, da so brez glutena.....čeprav sej če mu je usojeno se pač ne bo zmazal samo raje malo popazim, da bi bilo ok.

Drugače sem pa jaz že od "polnočnice"  sva bili s Tejo na otroški polnočnici in je bilo prav luštno. Meni je tok lepo ko otroci pojejo, da grem raje na otroško. Možek je pa ravnokar odkorakal.


Bojka kar se pa tiče zlaganja v mini avto pa potem ko je nov, večji, udobnejši.....ma sej sploh ni za povedat. Jaz sem nad mojmu (čeprav bolj ko ne samo na papirjih) mondeotom karavnčkom fulllllllllll navdušena......placa tok da bi komot vsi 4-je notri spali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da ti samo čestitam in vam želim srečno vožnjo. Kaj ti je pa možek kupil, če ni skrivnost?

No toliko za danes od mene pa lepo praznovanje še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
25.12.2006 0:10:34   
nas5
Erdbeere,hvala! Sta bla fanta tut bl pr močnih, pa ni nikoli nihče rekel, da sta predebela. Ampak se ne sekiram. Dons je jedla že račko pečeno, pa eno peresce oz. pikico zelene solate. Naša je en dan mlajša od tvojega. Zelo mi je fajn, da se lahko tako pogovarjamo. Ta prvi mesec je dobila samo 500g gor, zdej bo pa vse nadoknadla. OK, se pišemo jutri. Lepe praznike!!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
26.12.2006 16:04:45   
monika30
POzdravljene!

Najprej hvala vsem za lepe želje, so pomagale, mama je namreč zaenkrat iz najhujšega ven. Se bo pa morala zelo paziti.
Planinc, čestitke in bravo za božično darilo - lasten domek.
Nas5, dobrodošla. Tudi mi že mal poskušamo izdelke z glutenom (predvsem kakšno skorjico kruha). Vidim, da pišeš v zelo poznih urah. A nič ne spite pri vas? user posted image .

Pri nas je bilo zelo razburljivo, včeraj smo bili vsi doma in je bila strašna gužva. Klemen je bil čisto zmeden od tolikih glasnih ljudi, da je še ponoči podoživljal. Drugače se je pa zdaj za trdno odločil, da zjutraj ne spi dlje kot do 6h.

Lep praznični ostanek dneva vam želim.

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
26.12.2006 19:40:00   
bori1
Pozdravljene nove in OPRAVIČILO starim junijkam, ker sem poniknila,... naj vam najprej voščim LEPE PRAZNIKE TER ČIMVEČ VESELJA Z OTROČKI, VELIKIMI, JUNIJSKIMI IN VSEMI, KI ŠE SLEDIJO,...user posted image

Hja kje naj začnem. Najprej tole pošljem potem pa nadaljujem, sem že 1 krat napisala polno pa je error, stran potekla, ja kaj, ko pa nisem toliko časa poročala,...

Matic je 12. praznoval pol leta, sledila je pikica, kismo jo tokrat okronali z vročino in mere 44 glava, 67 cm in 7830 kg. Vse ostalo je brez posebnosti. Največja novost pri nas je zavračanje dojenja, v doberm tednu sva tako 6 dojenj zamenjala s 600 do 750 ml hipp-a in enim ""falš" nočnim dojenjem - ne priteče nič več. Čez dan sva uvedla 5 obrokov hrane, od tega 3 brez flaške zraven. Jemo sadje, zelenjavo, piškote, skuto in ta teden piščančka v mineštri. S taščo sta drgnila tudi že napolitanko - česar pa raje ne bom komentirala.user posted image Noči so bile že ok, z enim zbujanjem, ta teden pa je spet noro - vsi razen Matica smo namreč preboleli virozo - 14 dni vročine, glavobolov in šmrkla. Zobkov gospodič nima, obrača se še vedno rajši z dvigalom (mano) in tudi sedi rajši v fotelju (med mojimi nogami). Čakajte, da spravim,... evo. Tole lenuharjenje sem zašpecala pediatrinji in je tam na njeni mizi demonstriral iz hrbtka v levo in desno, s trebuha v levo in desno, ter dodal dvig na kolena in komolce z dvignjeno glavo in sončenjem njegovih dlesniuser posted image user posted image user posted image in sem se jih seveda nabrala, da preveč kompliciram. Jah, no. Sem že rekla mojmu, da me hčerka okoli prenaša in da me bo simko verjetno znal še bolj. Jutri bova probala govejo župco.

Drugače pa se je pri nas decembra dogajalo. S hčerko sva pridno izdelovali voščilnice in obeske za smreko, gledali lutke in obiskovali dobre može, ter seveda porabili 2 škatli lekadolov in 3 pakete robcev. Sedaj smo zaenkrat bp. Malce nam je ta december s sicer sončnim vremenom tukaj na postojskem nagajal z vetrom, tako da smo bili re čisto naveličani gledanja tv ja in eden drugega. žvčreja smo šli prvič po 14 dneh ven in smo 100% boljši. Aja pa še ena novost se nam je pojavila - strah pred tujci.user posted image Saj ne, da ni to obrambni mehanizem, da ti ravno vsakdo ne odšelje otroka, ampak Matic tole šobo pospremi z groznim jokom in tako da me zagrabi za jopo in se zarine pod brado. doma še gre, ampak v vrsti na blagajno v šparu tole ni ravno hec,... Pošiljam,...

< Sporočilo je popravil bori1 -- 26.12.2006 19:55:43 >

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
26.12.2006 19:59:41   
bori1
No pa si bom še odgovorila. Da upam, da ste vse ok, sedaj vas moram še prebrat in preden se hči naseli v njeno sobo -ima namreč ona pc v sobi moram še digitalca "spraznit" bom jutri slikce gor popala,...


ali junijke. cmoknite vaše lumpije in hite pisat - Bor1 vas bere,... user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moje življenje je popolno. Imam 3 ljubezni;
1. prekrasno hčerko Marušo - 4 leta,
2. pridnega sinčka Matica -12.06.2006 in
3. prekrasnega moža, ki mi je prejšnji alineji omogočil,...

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
27.12.2006 9:28:35   
Anonimen
Punce lepo dobro jutro.
Monika najbolj sem vesela za tvojo mamo in celo vašo družino. Držite se vsi skupaj.

Bori naj ti bo, no. Ker si že ravno ti. user posted image  Če se nam oddolžiš s celim paketom slikic, potem ti oprostimo. user posted image  

Planinc a uživate?user posted image

Erdbeere smo izbirali med Picassojem in Scenicom in izbrali tega zadnjega. Saj pri nas je isto kot pri tebi. Avto sicer "moj" ampak večino časa le na papirju. user posted image  Midva imava samo en avto, nam zaenkrat znese. Me je pa bila taka groza, ker sem vse papirje morala rihtat jaz in sem že čisto ven iz tega laufanja. Aja, pa da bo vsem malo bolj jasno, zakaj tako navdušenje. Imeli smo Peugeotovo 206ko in še to samo s prednjimi vrati. Res smo se dobesedno zlagali v njo. Pa hvala za lepe želje glede vožnje.

Kako ste drugače? Me smo trenutno same doma, je ati moral še nekaj v službo skočit. Ampak drugače pa bomo skupaj do naslednje srede. Jupi. Bomo šli malo po obiskih, malo uživali doma, malo se furali okrog kar brez cilja (smo smotani, ne?).....

Joj punce. Včeraj se mi je na ustnici začelo nekaj pripravljat. Vročina, zdelo se mi je, da mi jo bo razpočilo,...Danes je že tu en mozoljček, zatečena. Se mi zdi da še ni konec nastajanja in bo še kaj izbruhnilo. Nekaj se je zgleda not dogajalo. Pa še trikrat sem KT pozabila vzet v tej rundi in se mi je vse zmešalo zgleda. Me boli kot da bo prišla M, križ, spodaj,...zgleda da bo to na ustnici posledica M user posted image  A ima katera kak nasvet kaj tu pomaga, da si nekaj gor namažem in bo bolje. Se mi zdi da sem cela zatečena, nonstop v ogledalo gledam,....Grrrrr mrzim to....

(odgovor članu bori1)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
27.12.2006 10:13:51   
monika30
Eno lepo sončno jutro vsem.

Tudi midva sva sama danes in jutri. No, tašča je spodaj, ati pa ima še v službi nekaj za zrihtat.
Pa moram reč, da malo miru kar paše.
Bojka, tudi mi se velikokrat vozimo kar tko naokoli. Pa si hiše ogledujemo in take stvari. user posted image .
Čestitke za avto. Midva imava vsak svojega (no, mož ima  službenega), nam ne znese z enim.
Včeraj smo bili malo po obiskih in je Klemen spet zelo nemirno spal. 2x se je zbudil s takim jokom, da sem se kr prestrašila. Pa še zdravnik v lj mi je rekel, da je glasen jok lahko prvi znak uroinfekta in sem vedno čist panična.

Naš falotek se je pa kr navadil, da so ga vsi na rokcah cartal te dni, pa še na tleh ni mogel biti, da ga kater bratranec ne pohodi, ker pri nas ob praznikih nori 7 bratrancev in sestričen po hiši. Drugo leto bo že naš racal za njimi.

Planinc očitno tako uživa, da je pozabila na internet user posted image .

Bori1, res ti oprostimo samo v zameno za slikice user posted image .

Vse tiste, ki ste otroke že prestavile v sobice, a ste to naredile kar čez noč, ali najprej podnevi, da se navadi?

Čao, mi šibamo na sonce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
27.12.2006 11:07:28   
sposa
user posted image user posted image user posted image Zdravo punce , se kar preštima da vi ki ste od  začetka tu gor obvladate zadevo jas pa pol ure premišljam kaj napisat pa kak...(ha ha)... Jas bi tudi rabila en auto pa enega dobrega BOŽIČEKA da bi pokrijo vse limite in stroške ker sma si gradila hišo in in je vsega ......


Mi smo še vedno na prsih sicer smo začeli dosti jesti krompir,korenček,brokoli ...to ima rada a rižolino pa več ni ok bolj se veseli kuhane riže v mleki in podobno...
Ponoči še malicamo in LULAMO  še vedno .---polek.---Tiste Slepp&play nič ne hasnijo smo pa začeli okrog dajati plenico za široko povijanje tak da zadnje dva dni nič ne pride skozi......
naš ati je tečen ---doma bo do 8 in se bo mamici zmešalo ker nima rad otroških pesmi jas pa rada pojem in skačem po sobi (kak se maja reži)))user posted image
--Naša Majči se tudi kar hitro navadi pozno spat hodit , smo imeli za Božič obiske pa ni hotela do 11 zaspat , včeraj tudi pol 12 smo šli  ob7 pa že stali (ob 3 smo jedli)  jas danes že drugo kafe cukam....user posted image

--bojka če te potolaži jas imam miljon in pol piščekov in to od kar sem zanosila prej pa nič, čistina...,nemorem se jih rešiti mogoče ko dobim men.



-.....eh ko se najbolj v formo spravim  me zmoti tisti mali cvilek ki se je pravkar zbudiu iz pol urnega spanca....


..lep dan punce...!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
27.12.2006 11:14:09   
Natti
Punce živjo in dobrodošla nas5.
Mi smo božične praznike preživeli na dolenskem pri mojem očetu in imeli smo se super. S tavečjima sem bila pri polnočnici, oči pa je čuval Marka.

Sicer pa ne vem, če se bom imela med prazniki še kaj časa javiti, ker imata starejša dva počitnice in je doma zelo pestro. Močiček pa me je pravkar po telefonu razveselil z novico, da bo imel 03.01. dopust. Takrat namreč praznujeva rojstni dan. Ja, ja oba ga imava na isti dan, le da je on dve leti starejši. Stara bom 33- kristusova leta- upam da bodo moja lepa.


Sicer pa vam želim v letu 2007 vse najlepše in da bi znale uživati v življenju ki vam je dano.
  Za trenutek pozabimo, da nam včasih je hudo,lepo misel podarimo, da nam v srcu bo toplo.Naj smehljaj, poljub, objem, praznično darilo bo,saj stvari, ki jih ne kupiš, včasih prav najlepše so. Naj bo prihajajoče leto čas dobrih dejanj,sreče, zdravja in izpolnjenih pričakovanj.Naj bo vsak dan priložnost za majhne čudeže,velike izzive, nove priložnosti in drzne cilje. SREČNO 2007! natti 

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
27.12.2006 12:23:54   
planinc1978
Punce, evo mene back,

Hm, ja smo mel kar pestro pri nas. Je bila na obisku čez praznike moja starejša sestra s svojimi dvemi razgrajači. No en mal bolj razgraja, druga je 2m mlajša od našega Lukca, glasna pa za štiri. Ji reče moj svak"prava baba". Domov je priracala še mlajša sestra(iz internata v Lj) in okupirala internet oz. cel računalnik, tok da mi ni uspelo priti blizu.

Skratka imeli smo se fino- slikce pripopam kasneje, ko pridem domov, sedaj sem kao v "službi" (nič resnega še, da bi se človek razveselil, ko bo tisto tapravo vsekakor sporočim), ati pa čuva našega razgrajača, ki je komaj prišel k sebi od praznikov (=beri, ponoči ga je sračkal kot še nikol), verjetno mu polna hiša ni pasala in je vse skupaj podoživljal še ponoči.

Spali še nismo na svojem, ker nam je nekaj štekalo ogrevanjeuser posted image , ampak namen je bil lep. Pa drugič- BTW Hvala vsem za lepe želje.

Na koncu še, NAS5 dobrodošla!!!





_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Natti)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
27.12.2006 16:39:45   
nas5
Hvala za dobrodošlice. Naj najprej odgovorim Moniki30: naši trije spijo od 20h do 6-7h zjutraj, samo jaz se ne spokam spat pred 1-2h.Drgač pa smo praznični, imamo atija tut doma,pa čez dan šibamo okrog babic. Naši tamali nagaja prebava. A je to posledica mešane hrane, ker ji dajemo kar že vse za probat??? V kratkem dobimo stajico, upam da bo hotela biti v njej!!?? m še bl nova, tko da brez zamere, če bom kaj narobe napisala. Slikice bi tut jst poslala, pa nimam pojma kako.Pomoč!!! Ker se že mente okrog avtov,mi nimamo avta,ampak cliota(ha ha) Gremo še vsi not,sam pobje jamrajo, da nista komot. Pa sej drug let boljše bo.Še preštevamo kok je do konc kreditov. LP 

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
27.12.2006 17:17:13   
planinc1978
Obljubljeno slikice:

Naši trije razgrajači:

user posted image

Tle smo pa našega Lukata dal kar med jaslice:

user posted image


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
27.12.2006 17:24:27   
planinc1978
Pa še to, NAS5 greš na http://www.shrani.si/index.php, tam klikneš na browse in v svojem rač. poiščeš željeno slikico. Greš na dodatne možnosti in klikneš v okvirčku pomanjšano na 800 pikslov, nato greš na pošlji datoteko in počakaš, nato klikneš na kodo za forum s predogledom (da se pobarva v modro), z desno miško copy in potem v svojem postu past.user posted image

Upam, da ti uspe. Kako je pa ime tvojim srčkom?


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
27.12.2006 17:30:47   
bipsy
Ojla punce!!!

Najprej dobrodošlica Nas5, user posted image  je kar fajn ko se nam pridruži kakšna ta nova in izmenjuje z nami svoje izkušnje, ni nič odveč kakšna nova informacija!!!user posted image user posted image

Monika superca da se stanje tvoji mami izboljšuje,sem zelo vesela!!!Bravo!user posted image
Bojka čestitke za avto, pa srečno in predvsem zelo varno vožnjo želim!!!user posted image
Jst bi tud ....mogoče bo pa božiček drugo leto pripeljal nov avto!Upam!!!!
Planinc tudi tebi čestitke za nov domek, pa upam da vam uspe čimprej poštimat še ogrevanje, da boste lahko spali v novem in toplem domeku!Bravo za vas vse, še posebej za vašga atija!!!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa vam moram povedat, da je naš ta mali siten že cele praznike, večino dneva , noči pa raje ne omenjam, pauser posted image , jokca in jokca!!!Groza!Vse to pa se dogaja od prejšnjega ted.ko smo bili na tistem pregledu eegeju, so ga tako mantrali, da vam ne morem povedat-me je kar groza ko se spomnem, in so ga tako prestrašili user posted image  , da so sedaj posledice,nočno nespanje in jokanje, ter dnevno sitnarjenje in cviljenjeuser posted image  !Noče bit nit sekundice sam, ponoči noče spat ne v svoji poseljci, ne na rokah, ne na zakonski postli....skratka, res imamo pestre praznike, sploh več ne vem kaj naj z njim.Jutri imamo 3.cepljenje...ga že vidim kako bo user posted image ko bo zagledal spet tisto belo haljo-skratka nevem...upam, da se bo stanje kmalu popravilo, ker hodimo okrog, kot kakšni zombiji!Dobili pa smo tudi datum za v Ra 10.jan, ...upam samo, da bo vse ok-čeprav so to v Lj.potrdili(da je ok),in da bo konec z obiski v Ra, da se bo user posted image  pomiril, in pozabil, na te dohtare!!!

Ok, punce, grem...je huda sirena.....!!!

Lep večer še naprej in predvsem vsem skupaj mirno noč!!!!

Lp

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
28.12.2006 9:07:42   
nas5
Dobro jutro! Uspelo mi je priti do računalnika, ostali še spijouser posted image . Tamalo sem dala očitu nazaj v posteljo spat. Tko da zdej mam kavo pavzo. Planinc1978 : imamo dva poba Žak 10.5, Rok 9 let  in Tini 6 mes in 22 dni. Smo mel mal pavze umes. Ha, ha. Jo majo pobje ful radi, same neumnosti počnejo z njo. Je pa fajn, mi velik tut pomagata. Moram napisat, da ste mi zanimive, vam gre kr mal na otročje.Se nasmejem velik!!Sej se jst tut počutim 10 let mlajšo.Punca se nam je mal prehladila, bo treba spet po fiziološko. Najbrž smo bli premal zunaj z njo, pa ni odporna.Smo se kr not držal, ko je začelo mrzlo bit. Ups, moram it fruštek prpravt, pobje so že v kopalnici. Se pišemo!!! Teli smeškoti mi pa ne grejo tam kot sm hotla!!!

(odgovor članu bipsy)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
28.12.2006 10:25:31   
Anonimen
Punce lepo dobro jutro vsem.
Se vam oglašam iz lego-landa user posted image , pri nas trenutno nimaš kam stopit, ne da bi te kaj pičilo v podplat, ali ne da bi se na kakšni kolci popeljal malo hitreje na rit. user posted image   Moram kar pazit da tamala teh kock ne stlači v ustauser posted image , ko ležijo povsod.
No, pa da si malo naredimo lušte....vam Maruša in Sara pošiljata lep zimski pozdravček...veselja je bilo za izvoz, ko smo ju posadili na sneg. Priznam, tudi sama ga že malo pogrešam.
Lepo se mejte
user posted image

(odgovor članu nas5)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
29.12.2006 0:15:31   
nas5
Evo, pa sm spet pr kompjuteru. Pobje so šli spat, so počitnice pa kr norijo pokonc do 23h-24. Še Tini-Tani se je odločila da gre spat dons ob 22.30h. Po novem letu bo kr hudo it spat ob uri. Za Tinin prehlad  naj povem, da spet delam iz muhe slona. Ni nič hudega, tko da lekarna odpade. Ja , še kr čakam na stajco, me zanima če bo hotela biti v njej. Fanta sta uživala. Ja tut pr nas smo imeli večkrat legoland, pa smo preselil kocke kar v otroške sobe, v vsako nekaj da ni krega. Ampak jih počas nosita nazaj v dnevno, tko da imamo v dnevni kot kakšno igralnico. Kocke, voziček, stolček, ropotuljice, ... Smo mislili da smo se preselil na večje, pa nam še manjkajo prostori.A imajo vaši tudi že radi daljince? Naša je nora na te stvari! Ej kok je že ura, grem tut jst v deželo sanj!! Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
29.12.2006 9:23:26   
Anonimen
Dobro jutro vsem,
Nas5 tudi pri nas so daljinci in mobiteli, pa gumbi na radiu, pa vse v glavnem kar "se ne sme" najljubše igrače. Stajica pa je pri nas bolj odlagališče igrač kot pa kaj druga. user posted image  No, pa saj ostane not kar rada, se kar zaigra.
Punce naš ati ima danes tretji dan dopust. No, pa me vprašajte koliko je bil v teh treh dneh doma.user posted image user posted image user posted image Grrrrr, sem jezna. Nonstop telefon. Pa to je še treba in ono drugo. Danes zjutraj se pa ravno pri zajtrku pogovarjava kako bomo danes pa zares skupaj, pa kaj bomo počeli,...eto sporočilo. Zgleda da ni bilo signala dovolj dobrega in je bil nedosegljiv. Za motit na domačega jim je pa očitno bilo nerodno (ja pa kaj še)....je blo nujno treba danes še nekaj dokončat. In eto. Smo zopet same. Ok, bom nehala. Sem se morala malo skašljat. Pa še pomagalo je.

Pri nas leze ven drugi zobek. Smo prav jokavi. Se mi zdi da je taprvi prilezel samo špic ven, potem je pa kar dolgo rabil da je zdaj že cel zunaj. Tale pa je kar cel viden. Boščiki leze zgleda kar celi naenkrat. Pa še malo ima krvi vidne. Se mi prav smili tole naše dete.
Se pa smilim tudi sama sebi, ker me je izvenserijsko obiskala user posted image . Se mi je pa ustnica čudežno čez noč pocelila. Sem šla v lekarno po nek gel in je bilo res takoj bolje. No, to je pa to, ko mami pozabi na tabletke in je to že alarm telesu da mora prit tale tetka na obisk. Vsaj jaz se tolažim s tem da je zaradi pozabljenih tabletk, upam da ni kaj druga narobe.

No, punce lep dan vsem. Pa....nekam lene smo postale, ne? user posted image

(odgovor članu nas5)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
29.12.2006 10:16:44   
planinc1978
Pozdravljene punce,

pri nas se stanje nekoliko izboljšuje, gre namreč za "nočno življenje", ki ga je naš fantič začel prakticirat že v rosnih mesecihuser posted image . No ja, danes je bilo za spremembo nekoliko bolje, saj se je prvič zbudil ob 3h. Upam, da se bo spanje še za kakšno urco podaljšalo.

Jutri gra pa mami spet malo ven z babami, jupiuser posted image  se že veselim. Upam sam, da Luka nebo preveč matral atija, ker mu bo spet malo manjkalo, da pobegne v drug štukuser posted image . Jaz si bom pa privoščila kok se le da, čeprav, pošteno povem, bi mi bolj pasalo, da prespim celo noč in mi pustijo zjutraj potegnit, vsaj do 9h. Kako to zgleda, sem že pozabila.

Punce, lepo užijte dan, pri nas je sončekuser posted image

_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
29.12.2006 16:54:51   
monika30
Čao na hitro, ker gremo na obisk.
že spet oblačenje user posted image .

Bojka, glede zobk je bilo pri nas isto. Prva š**** in potem ga ni nekaj časa tko mučilo. Potem pa drugi ven in sedaj oba hitro rasteta. Se mi zdi da ga zdej še bolj muči, ker mu tko hitro rasteta. Siten pa je 100/uro.
Glede moških in dela smo tudi na istem. Moj privatnik ima kao dopust, pa ga te tri dni ni bilo kej velik domov. Ma sej vem, da so inventure, ampak... V glavnem te čist razumem.

Planinc, uživaj na žuru. Meni ni letošnji december ratalo nikamor it user posted image . Vedno nekaj pride vmes. Po eni strani bi bilo mogoče res boljš spat, ampak mal znoret bo tudi pasalo, ne?

Nič , šibamo. Aja, res kje pa ste druge, se nič ne javljate?

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroci naj bodo bosi
Hoja brez čevljev je najbolj naravna in primerna za otroke, zato naj bodo ti čim večkrat bosi. Malo stopalce se namreč n...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?