|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost po konizaciji
6.9.2006 22:31:24   
BAMBINA_
Oj,
mene pa zanima, če je katera med vami zanosila po konizaciji ter kako je potekala nosečnost in porod. Ali ste imele kakšne omejitve pri gibanju?
Jaz sem zaradi CIN III imela konizacijo konec leta 2004, torej pred slabima dvema letoma. Prvi pregled imam 29.09. Zanima me, ali moram biti zaradi krajšega materničnega vratu bolj previdna, npr. pri nošenju težjih stvari, pri gibanju (stopnice ipd)...user posted image
Hvala za nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost po konizaciji
6.9.2006 22:50:42   
Marogica
Sama sem imela diagnozo CIN II-III, sledila je operacija s laserjem in sem zanosila obakrat brez problemov. Prva nosečnost je potekala normalno, rodila sem v 40 tednu, nisem imela problemov, sem delala vse kar pač v nosečnosti lahko, brez posebnih omejitev. V drugi nosečnosti pa so se v 32. tednu začeli problemi, imela sem bolečine pri sramni kosti, bila v bolnišnici, kjer so mi odredili strogo mirovanje. Tega sem se tudi držala. Rodila sem v 36. tednu, vendar se še sedaj ne ve, ali zaradi prekratkega materničnega vratu ali pa ker je imel otrok popkovino 3x ovito okoli vratu in mu ni več "pasalo" v trebuhu.

Vseeno bodi pazljiva in se raje čimmanj obremenjuj. Najbrž pa ti bo ginekolog tako ali tako povedal, kaj je zate najbolje, glede na tvojo diganozo

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nosečnost po konizaciji
6.9.2006 22:51:17   
morskadeklica
Jaz sem zanosila po letu in pol. Celotna nosečnost je bila bp. Na začetku me je ginekologinja opozorila na morebitne težave (krajši mv), a jih k sreči ni bilo. Nobenih. Na koncu so mi porod celo sprožili, bila sem čez rok. Porod je bil hiter. Umetni popadki ob 20h, ob 22.40 je prijokala hčerkica. NE SKRBI!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?