|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
16.1.2008 22:32:17   
lex
blacky ti kar daj, meni se ne ljubi, 1x sem šnofala pa nisem daleč prišlauser posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
   RE: Julijčice 08
16.1.2008 22:47:09   
24julij
ej punce a misli katera hodit na telovadbo za user posted image ?pa kam boste sle ce boste?po katerem tednu se pa ze lahko gre?ce katera ve?
pozdravcekuser posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 7:52:21   
Anonimen
ja za materinsko sem tut jst misla nekje pol konc 6 do nekje 7 meseca začet hodit, pa verjetno (nisva se še menla, ampak sm zihr, da bova oba hodla) greva skupi. telovadbo pa kr nekak ignoriram. no sej to delam že celo življenje user posted image  ni težko, poskuste user posted image   blacky30 po moje zaenkrat še ne vodimo, ampak v vsakem primeru še dobimo sigurno kakih 10,20 nosečk do konca zraven in upam, da nobene ne zgubimo, tko da na koncu bo julij raztural. kar men osebno v praksi (če izpustimo virtualo) ni všeč. če nas je na forumu tolk, kaj je šele v resnici in kako bo potem julija rojevat, vročina, prenatrpane sobe, zasedene porodne sobe, polni inkubatorji, zasedene babice in zdravniki... ni za pomislit. ampak kjeeeee je še to ane user posted image  je pa dans dan ko bom prvič oblekla nosečnisške hlače in sej veste kak je to... v navadnih hlačah še marsikaj prikriješ, se trebušček ful manj vidi, dans pa se razgalim user posted image  in mi je kr mal nerodno ko bojo ljudje mogoč pomisli, jooooj lej to kak je debela (ker sem vam že večkrat povedla da sem že drugač mali krofek) user posted image  se pa prav zalotim, da tko ponosno kažem trebuh. joj. ko se vstanem kje od mize, se še mal napihnem, pol pa uživam v pogledih. ne vem, jst res uživam v tej nosečnosti in sem ful srečna vsakega dne, ko je najin pikec pokec v meni. da ne omenjam mojega dragega, kak skrbi zame. joj. na začetku še ni tko dojel, se mi zdi, zdej pa: če bo kdo prehitro vozil, se ne boš peljala z njim... kako si spala? si slučajno lačna? te kej boli? jej vitamine !! in pol me boža in načrtujema prihodnost in vedn bolj je padel notr. prej je še nekak izklopu misel, da bomo trije, zdej pa vedn bolj govori o tem, kako bo.. pa se pogovarja z njim (ok to je pocukrano, sej priznam)... user posted image user posted image user posted image   ne zamerit ko sem se spet tolk razpisala. če mi je pa dolgčas. user posted image  danes grem v službo šele ob 9 in zdej pač nekaj treba počet, menda ne bom pospravljala user posted image  škodlo pa ne bi...  nič sej zdej pa grem... lepo se mejte punce papa

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 9:15:36   
Tinky
Lunica, kot izgleda bo rojstev v Mb, Lj, Ce malo morje, po RR statistiki, bova pa v Izoli rodili dve.




_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 9:43:05   
Nyah*
Ojla!

Evo mene, se javljam malo iz sluzbeuser posted image , imamo ravno malico.

Mi smo se kar bolniuser posted image , jaz seveda trapa hodim v sluzbo, namesto bi bila z Najo doma, a kaj cem, taka sem.

Drugace sem dobro, apetit se mi na sreco se ni povecal, ker jaz sem tut ze od prej malo bolj okrogla, in se malo branim kilogramov. Sem se vedno na +1.user posted image

Nosecniskih hlac se ne nosim, bom sla zdaj kak dan po kavbojke, bodo najbolj uporabne, imam  pa od prvic crne elegantne na rob, tako da krize ne bo.

Aha, pri imenih in opremi ste zeuser posted image user posted image , malo prehitevate kaj?
Mi imamo opremo vso od prej, kupila bova verjetno zibelko ali kosek, ker mi je to ful srckano, pa seveda kako novo cotiko, sploh ce bo pobic, ker imamo cisto vse punckasto domauser posted image . Pa zappa za kasneje verjetno, a to pride sele spomladi, prej imamo quinny-ja, pa kosaro dreami, tko da bo super!

Imen za user posted image  kot prvic tudi sedaj nimava, za user posted image  pa kar nekaj idej, ceprav tako vsec, kot mi je Naja, mi ni nobeno.

Koliko nas bo pa na Gorenjskem (Jesenice) dihalouser posted image julija?


Nic, grem delat, se pisemo se kaj!

Uzivajte in pazite nase.

Aja, lex, pregled imam 12.2..

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 10:34:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 10:46:20   
nika9
dobro jutro,

se oglašam iz službe, kako tečen dan je danes....
drugače pa grem tudi jaz popoldan v šoping za večjimi hlačami, saj mi je na edinih, ki sem jih nekako še spravila na rit odletel gumbuser posted image
se je začelo. žal mi je samo tega, da sem se tik preden sem zanosila zredila kot user posted image ......


lep dan želim vsem

p.s.
lex res si lušna na slikcah

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 11:51:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 12:39:11   
Juno
Živjo, oglašam se vam po dolgem času. Prebiram vas redno, tako da sem na tekočem, za pisat sem pa bolj lena.

V torek sem bila na pregledu. Lepe novice, vse je ok, najina pikica lepo raste. Od temena do trtice ima že celih 9 cm user posted image . Tudi jaz imam težave z nizkim pritiskom. Na prejšnjem pregledu sem ga imela 95/50, v torek pa 90/50. Posledica tega je seveda utrujenost in občasne vrtoglavice. Treba se je pazit, počasi vstajat iz postelje (še posebej pri nočnem lulanju), da se ti ne zvrti in ne omahneš po tleh. Moja G zaradi pritiska ni pretirano zaskrbljena. Pravi da raje vidi prenizek pritisk, kot previsokega. _rebeca_ ne delaj si skrbi zaradi tega, dokler nimaš hujših vrtoglavic in nisi na smrt utrujena, nizek pritisk ni problem.

Meni trebušček lepo raste in s ponosom ga kažem. Hlač od prej ne spravim več nase, no nase jih spravim, a zapnem ne več nobenih. Jem pribljižno toliko kot prej, se pa veliko manj gibljem (ne smem zaradi pregrade), zato se kile počasi nabirajo. Do sedaj sem pridelala 3.

Če se ne motim, ste se nekaj časa nazaj dogovarjale za srečanje julijk. Kako je s tem - še velja? Kdaj je? Kje?

lex - prosim da vneseš v seznam nov datum pregleda: 12.2.2008. Rojstni dan imam 13.3.1978. (PDP - 10.7.2007)
Še enkrat pohvale za urejanje seznama!!!! In pohvale za lep trebušček!!!

_____________________________

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 13:09:57   
lex
hvala za komplimenteuser posted image , saj boste same vidle kako je lepo se pol spominjat kak si bil ko si bil nosečuser posted image , meni ful manjka občutek brcanja in ja že v trebuhu se pozna kakšen otrok bo. Moj Aleks je bil čez dan čisto pri miru, cel dan je spal, ko pa sem se zvečer spravla na kavč mi je pa trebuh kar tak šel sem in tja - ful fajn filinguser posted image  komaj čakam. No in sedaj je čez dan lahko čist pri miru, zvečer bi pa on dirkal in se igral. že kot dojenček je hodil najhitreje ob 10 spat.
Alina je pa čez dan telovadil, včasih sem jo imela čisto pod rebrami, tak da sem jo lepo prosila če se lahko premakne, ker me je že vse bolelo. zvečer je bil pa miruser posted image user posted image user posted image . no in sedaj gre najkasneje ob 8.30 spatuser posted image , čez dan pa spi max. 2 uriuser posted image user posted image user posted image . edino ponoči ni mira, pa ne vem zakaj.


pritisk: meni tud ni dala nič, edino počivat sem morala in počasi vstajat. meni je bilo najbolj grozno ker sem mela včasih filing da bom kar padla. no pa še kar sem hodila na sprehode, da sem se malo razmigala in malo spravila kri po telesuuser posted image

ko smo glih pri telovadbi. puce a delate keglove vaje? ne pozabite, da vam ne bo žal. meni že po ful vajah včasih rahlo uide urin, še posebej če je mehur poln, jaz morem pa kihnituser posted image

juno ti imaš pa isti dan roj. dan kot moj atiuser posted image

lunica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega dragega. saj dokler ne vidijo uz se ne zavedajo, pol so pa včasih že prisrčno tečniuser posted image



_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 14:32:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 15:00:27   
zabica26
user posted image

Kako ste? Jaz sem super, trebušček raste (zdej velikooo hitreje kot prvič), zato sem včasih že v nosečniških hlačah. In paše bit...ker so noro udobne. Brc še ne čutim, ampak sem jih tut prvič zelo pozno, mislim, da po 20. tednu...no, to zihr, okrog 22. tedna.

Glede materinske šole... jaz sem imela it namen na koncu, pa sem se potem ustrašila, da bi prej rodila, v maju je bila pa bolj pozno zaradi praznikov (rok sem imela konec junija), pa sva šla potem že aprila. Rodila pa en teden po roku. user posted image Ampak mi ni blo žal... Opremo sva začela kupovati dva meseca prej, zato ker je bilo nekatere stvari za čakat (posteljica 3 tedne, voziček 4-5 tednov, maxi cosi tudi, ampak če bi bilo nujno, bi kupila kakšno drugo barvo)... potem sva jasno doma že vse sestavila in čakala. In čakala....

Zdej prav veliko ne bova kupovala...no, rabimo posteljo user posted image , pa kakšno omaro za otroško sobo, pa sigurno bo tut kakšna oblekca padla. user posted image Zdej smo že bolj zverzirani in vemo kako in kaj...al pa vsaj mislimo, da vemo. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 15:31:04   
maja24
 Po urah vožnje ju je zajel hud vihar in morala sta ustaviti pri
> bližnji kmetiji. Privlačno lastnico sta prosila, če lahko prenočita pri
njej.
> "Vem, da je zunaj hudo neurje in to veliko hišo imam cisto zase, ampak
> pred kratkim sem ovdovela in ne bi rada, da sosedje govoričijo, če
> vaju sprejmem k sebi," je dejala gospa.
> "Nič ne skrbite," je dejal Janez, "Vesela bova, če lahko prenočiva na
> skednju. Ob prvem svitu se bova odpravila dalje." Gospa se je
> strinjala in odšla sta v skedenj.
> Zjutraj se je vreme zjasnilo, odpravila sta se dalje in preživela
> krasen vikend na smučanju. Kakih devet mesecev kasneje je Janez dobil
pismo
> od odvetnika. Precej časa je potreboval, da je ugotovil, da gre za
> odvetnika gospe, pri kateri sta prenočila, ko sta sla s Franceljnom
> smučat. Poklical ga je in vprašal: "Francelj, se spomniš tiste
> privlačne gospe izpred kakih devetih mesecev, ki nama je odstopila svoj
> skedenj?"
> "Ja, se," je odgovoril Francelj.
> "Si mogoče vstal sredi noči in jo obiskal?" je Janez dalje vprašal.
> Malce v zadregi je Francelj priznal: "Hm, ja, pa sem res."
> "In si ji dal moje podatke namesto svojih?"
> Franceljnu je bilo fejst nerodno, a je dejal: ''Ja. Glej, oprosti. Nič
> hudega nisem mislil. Zakaj sprašuješ?"
> "Hja, zenska je umrla in mi zapustila vse svoje premoženje."
  >
>
>  (Pa si mislil-a, da se bo zgodba drugače končala, kaj? Daj no, saj vem,
> da si se nasmehnil-a:) Obdrži ta smeh na obrazu ves dan!






Malo za šalouser posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 16:13:11   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 17:27:20   
frutka_
Zimska moj pritisk še je slabši kot tvoj. user posted image Spodnjega imam 50 ali 55, zgornjega pa 90. Pijem kavo, običajno dve na dan, ker mi paše. Brezkofeinska mi ni dobra.user posted image
Nosečniška oblačila imam tudi jaz še v omari pospravljena, ker še komot nosim vsa oblačila. Buši se mi nekaj že obli ampak nič kaj večjega.user posted image

Danes sem dobila izvide po pošti od DHT preiskave kjer piše da je minimalna možnost za tveganje. Oziroma, 19,4krat nižja od osnovnega tveganja. user posted image  Juhu! Full sem vesela.

Lex kdo je tvoj gin.? Jaz imam prim. Lužnika. Zelo fajn je. pri prvem porodu je bil tudi poleg, sem imela srečo ker je bil ravno dežuren.

Punce dajte me osvetlit.Kako je s temi nazivi pri zdravnikih. Kaj pomeni asist. dr. Janez Krajnc? Kaj pomeni primarij? Vem, da so nazivi v zdravniški stroki drugačni kot recimo pri profesorjih na fakultetah.

Uživajte rožice!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 18:15:09   
Blacky30
Punce moje, s ponosom sporočam, da sem si vzela čas in preletela vse strani nosečk in ugotovila.........

 DA SMO NA 1. MESTU GLEDE ŠTEVILA user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
Januarčic več nisem štela, ker jih je ostalo še samo malo, sicer so vodile za eno user posted image .

Torej, statistika je naslednja:
 
FEBRUAR = 73
MAREC =    75
APRIL  =     85
MAJ  =        70
JUNIJ  =      73
JULIJ  =    86
AVGUST =  63

Jeeeeee, prave smo, julija bo resnično pravi baby boom. user posted image user posted image user posted image user posted image
Če samo pomislimo, koliko jih je še, pa niso na RR.user posted image

14t/2d

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 18:29:25   
24julij
user posted image user posted image user posted image super vodmo,to bojo sami rakecijeee.
frutka kaj pa rabis nazive zdravnikov?dodatki k kratici dr.so potem samo se ddatni nazivi,vec jih ima vec je.naprimed doc.spec.dr.ginekolog,nekako tkouser posted image user posted image user posted image ce sem se pa zmotla nej me pa kera popravi

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 18:33:15   
Tinky
Blacky, jah oktobra je bilo zgleda full slabo vreme in smo več časa preživele v postelji, na kavču al pa na kuhinjskem pultu user posted image

_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 19:31:27   
24julij
kuku kje ste? a ve tud gledate rokomet al kajuser posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 19:57:48   
Blacky30
Ravno sem malega spravila spat in si privoščila eno pomarančo. Zdaj pa tuhtam, ali naj še naprej buljim v rač. ali bi bilo bolje, da grem spat glede na to, da ne morem oči imeti več prav odprtih? Hmmmm....... bom šla kar spat verjetno.user posted image

Mam pa nove trakce, da se malo pohvalim, pa novi podpis tudi.user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 20:08:38   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v oktobru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 20:09:46   
Muklla
Najprej vas vse skupaj lepo pozdravljem. Moram se spet malo javit. Danes smo opravili NS pri Strahovi in sem zelo zadovoljna. Zelo prijazna G. Vse je OK in mali je velik že 6,4 cm. Malo že postajam okrogla. Mal mi je smotan, ker so mi moje obleke že precej tesne, za nosečniške se mi zdi pa še prehitro. A ve jih že nosite?

Imejte se in pazite nase in seveda na želodke!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 20:42:39   
24julij
 jaz sem se pa zdele tok najedla.sem se spravla kruh pect,pa sva ga itak z mojim skor pol pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 20:56:49   
frutka_
Spraševala sem zato, ker ima moj gin naziv asist. mag. in sva se z možijem skoraj skregala, ker je on trdil da študira. Jaz pa sem mnenja da predava na fakulteti. Samo zato. Nič osebnega, da bi zaradi tega bilo kaj bolj pomembno.
Primarij pa je predvidevam šef oddelka, ali kaj?

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 21:15:11   
24julij
frutka ja primarij je sef oddelka

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?