Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

8 2/7
.Me je pa včeraj ful v spodnjem dleu trebuha bolelo sem se že ustrašila in šibala eno parkrat na blato in se je zadeva umirila mogoče me je malo prebava hecala in sem mela polna čreva in sedaj je hvala bogu ok.No tudi moj odštevalnik danes kaže 8.tednov,vendar vseeno komaj čakam 6.5 da vidimo kok smo kaj zrastli in kok smo v rensici mi noseči.Do takrat bom pa uživala v družbi svojega
!
lahko malo ven sem že prov naveličana bit skoz notri...
in
. Še isti dan so se mi kar kmalu pojavili izcedki (malo krvavi, v glavnem pa rjavi), klicala sem G, ki mi je takoj svetoval počivanje, bolniško in povečanje prometriuma. Po dveh dnevih so se izcedki umirili in upam, da sem sedaj s tem opravila. Jutri imam prvi pregled, me je pa že danes tako strah, da vam ne morem povedati - imam namreč že tri neuspele nosečnosti za seboj.
.
.Držim pesti!!!
?