Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

navežeš na zapestje in po nebu spremljaš, kje je tvoj otrok
  navežeš na zapestje in po nebu spremljaš, kje je tvoj otrok  super ideja, sam žal teh helijevih balonov ne prodajajo glih na vsakem vogalu.
  super ideja, sam žal teh helijevih balonov ne prodajajo glih na vsakem vogalu.  

. Ne hvala, rajši gledam zgrožene face in se jim veselo nasmiham
  . Ne hvala, rajši gledam zgrožene face in se jim veselo nasmiham , sem mu kupila vajeti. In moram reči, da je bilo super. Oba sva bila zadovoljna - jaz, ker me ni bolel križ in mali, ker je imel še vedno proste roke. In mogoče je tudi zaradi teh vajeti hitro shodil oz. se je upal spustiti - pri 11. mesecih je hodil. Za ven jih pa nisem nikoli uporabljala, pa ne zaradi predsodkov, pač pa, ker jih enostavno nisem potrebovala, ker je naš gospod bolj pri lenih in se je raje vozil v vozičku, kot pa hodil peš. Zdaj je pa že tako velik, da ve, kaj in kako se hodi po cesti.
 , sem mu kupila vajeti. In moram reči, da je bilo super. Oba sva bila zadovoljna - jaz, ker me ni bolel križ in mali, ker je imel še vedno proste roke. In mogoče je tudi zaradi teh vajeti hitro shodil oz. se je upal spustiti - pri 11. mesecih je hodil. Za ven jih pa nisem nikoli uporabljala, pa ne zaradi predsodkov, pač pa, ker jih enostavno nisem potrebovala, ker je naš gospod bolj pri lenih in se je raje vozil v vozičku, kot pa hodil peš. Zdaj je pa že tako velik, da ve, kaj in kako se hodi po cesti.