Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pogrešam dobro staro rutino z mojim sončkom, ampak upam, da prva kriza kmalu mine.Takoj, ko sem vas prebrala, sem šla gledat album. Karin in Aljaž sta zelo lušten par
OK - bilo je super... Ciper je ful lep... Bila sem v mestu Pafos... Ful primeren za družine z otroki... Plaže peščene, lepa voda... Hoteli v večini urejeni za družinske počitnice... V tem hotelu, kjer sem bila jaz, imajo veliko otroških programov, učenje plavanja, potapljanja, animacije čez cel dan, igral na tone... V restavraciji hotela na pretek stolčkov za hranjenje... Da ne govorimo, da imajo samopostrežni meni čez ves dan in prav posebej samopostrežni del za otroke...
Do spomladi bo itak samo v stanovanju. Spodnji del za nogice smo morali pa dat stran, ker ima Miha predolge noge. Darilo za enoletnika? Tudi sama ne vem, kaj bi to bilo. Mogoče kartonke. Miha nad šotorčkom ni posebej navdušen. Na začetku je bil, zdaj pa ne več. Najraje sname dol vrata za žogice in jih grize do onemoglosti. Takole izgleda tricikel:
Drugače pa je za menoj prvi delovni teden in sem kar zadovoljna, da sem se tako hitro ujela in da ni bilo večje krize. Jutri bom urejala še Mihov album, da ga bodo lahko gledali na praznovanju RD v nedeljo. Tortico sem naročila in bo imela obliko pikapolonice. Toliko od mene...se še javim čez vikend. Urbanček, verjetno bo ta jok povezan z zobki in z vremenom. Tudi Miha se večkrat zbuja zadnje dneve. Rumena, preveri še malo po katalogih: