|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   FEBRUARČICE 05 !
25.12.2005 13:09:41   
Ani 2
Pozdravljene!
 
Že dolgo nisem zasledila,da bi se kje pogovarjale o naših malčkih,zato sem tukaj odprla temo da malo poklepetamo user posted image .
 Moj user posted image  Maj je bil 10 decembra star 10mesecev in je že pravi korenjak velik 76cm in težek 10kg.Pred dvema tednoma se je začel plazit po vseh štirih-joj kako je hecen,ko pa najde kakšno oporo že se postavi na noge in gremo.Jaz ga sicer dajem v hojico ne vem kako ve,ampak meni je fajn saj mali prav uživa v njej saj pride taja kamor želi(predali so mu ful zanimivi user posted image ).Rad se igra tudi v stajici,seveda v njej večina časa stoji in opazuje mami-mene,ko za kratek čas skočim na RR  user posted image .
Skupaj spravi nekaj besed:mama,ata,baba,hej in še par takih bolj njegovih,pokaže kje je lučka,prime se za nosek ko mu rečeš kje ga ima in pokaže jezik user posted image .
Spi celo noč s tem da se vmes  1x zbudi in spije mleko pol pa takoj zaspi nazaj,spat pa gre tam od 19-20h in spi do 7-8h.
Zelo rad je: zjutraj-keksolino ali pa kakšno drugo kašico,pol mu dam dopoldan še kakšno sadno kašico,sledi kosilo-zelenjavna juha,ali zelenjavno mesna juha,včasih tudi kaj od našega kosila,popoldam mu dam kakšen fruhtzwerge ali monte,za večerjo pa mleko ali čokolino.
Tako ne mi zamerit če sem preveč opisovala user posted image

Želim vam vesel božič ter srečno 2006!

Lp.Ani 2user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: FEBRUARČICE 05 !
25.12.2005 14:24:28   
atinav
Ja naši srčki so res zlatiuser posted image ...naš Tian je bil star 10 mesecev 20.12. in smo kar lepo vsi povrsti zaljubljeni v našegauser posted image . No mi smo malo manjše sorte (tud mami in oči sta)user posted image ...velik je 71cm in težak 8850g. Drugače se pa tudi že kar nekaj časa plazi po vseh štirih in pol dneva lovi našegauser posted image , ki sploh ne ve kam naj se skrije, ker še zdaj ni sprejl našegauser posted image , se ga kar malo bojiuser posted image . Predali so full zanimivi pa računalnik zna prižgati in seveda ugasniti, pokaže kje je lučka, pa kje so mamine rožice, ko mu rečeš moj moj se stisne k tebiuser posted image , pa da lupčka ko vidi svojo slikico. Spi pa tudi celo noč od 20 do 7-8h...brez zbujanja (tudi dudo si ponoči        sam najde)..no pa še dvakrat čez dan spi prvo rudndo 2 do 3 ure drugo pa 1-2 ure...ja imamo res zlatega fanta, upam da bo tak tudi nekaj časa še ostaluser posted image ! Tudi je zelo rad...zjutraj dobi flašo mleka 210ml, malica sadje(ponavadi piškotek, banano, jabolko), kosilo ponavadi kar našo, popoldanska malica jogurt, skuta, kakšna kašica, pred spanjem pa še malo mlekca110ml po flaški.
Ani 2 nisi nič preveč napisala...smo pač zeloooo ponosni na naše user posted image ...a ne?

papa

_____________________________

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: FEBRUARČICE 05 !
25.12.2005 18:28:07   
Ani 2
atinav!

Lepo da si se oglasila,in napisala malo o tvojem srčku user posted image .
Kje pa ste ostale februarčice user posted image

Čao

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: FEBRUARČICE 05 !
25.12.2005 21:48:11   
sezam
Naša user posted image  Ana je bila stara 10 M 23.12. Tud nismo nevem kaki velikani - meri ene 74 cm, tehta pa 8,5 kg. user posted image  Po vseh 4 se še ne plazi, poriva se le nazaj. Tako pride v momentu pod mizo, stol ali stajico. Ene dobra 2 tedna moramo čimveč hoditi. user posted image Najraje ima, ko smo na obisku pri njenem bratrančku (2-letnem) in lahko teka (seveda, da jo nekdo drži za roko) za njim. Oba zelooo uživata. Jo imam tud malo v hojici, pa prav uživa, ko lahko sama raziskuje in dirka. Predali, pečica in smetnjak so zakon. Namizni prt sem morala pa že pospravit, ker ga takoj začela dol vleči.
Spi nekako od 21 h pa zjutraj do 9, user posted image s tem da se ponoči večkrat zbudi - da dobi dudo. Zjutraj se okoli 7h podojiva in nato še zaspi pri meni. Drugače spi v svoji posteljici. Nato za zajtrk poje eno mlečno kašico. user posted image  Dopoldan dobi še porcijo sadja. Nato pa ponavadi zaspi tam okoli 12-13h za pol do ure pa pol. Ful različno. Potem ima kosilo - zelenjavo juhico, mesno zelenjavno ali pa zadnji teden tudi že isto kot midva (odvisno kaj pripravim za naju). Popoldan dobi ali Fruchtzwerg ali jogurt ali kako drugo skutko. Za večerjo pa zopet mlečna kašica. Pred spanjem pa se še podojiva.
Drugače tud ful čeblja in ji rata reči mama, teta, ata, amam (ko je lačna). Zna pokazati koliko je velika user posted image  in koliko je močna, pa pomahati, pa pokazati kje ima kdo očke (razen kje jih ima ona).

Ja res so pravi srčki tile naši malčki. Prav lepo je malo poklepetati kaj znajo naši user posted image .

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: FEBRUARČICE 05 !
25.12.2005 22:15:24   
*goldfish*
Tudi mi smo februarček in ravno včeraj smo dopolnili 10 mesecev. Veliki smo 72 cm, suhiuser posted image  pa 7960 g ( mere od 9 meseca ).
Mi pa smo kar se tiče plazenja malo pohiteliuser posted image , pri 5,5 mesecih smo puzali, nato pa smo se pri 7 mesecu začeli plazit. Po hiši veselo hodimo (tako, da se prijemamo sten in vse na kar se lahko oprimemo ) Danes pa smo naredili 4 korake čisto sami, brez oporeuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image .Se že en teden spušča, ampak ko opazi, da sam stoji, se spusti na tla. Ampak danes je pa to...user posted image
Ja, tudi pri nas so glavna atrakcija predali in metanje iz kuhinjskih predalov stvari (lonciuser posted image ), pa metanje knjig iz polic. Najljubše igrače so seveda daljinci, telefoni, tipkovnica, pa gumbi na pomivalcu, na pralnem stroju in štedilnikuuser posted image .
Spat gremo ob 21 in spimo do 8 - 8.30. Se še zbujamo ponoči, sedaj malo pogosteje, ker ga mantrajo zobki. Ima jih 4!user posted image  Zna pokazati lučko, pa ploskati zna, pa pokaže kako velik je, pa kje je tikataka (ura), pa jezik pokaže, pomahat v slovo tudi zna, pa začel je plezat na radiator, kavča,... Pove mama, ata, Tita (naš kuža).
Ko mu zobeki izraščajo je neješči. Ponavadi pa za zajtrk ima mlečno kašico, kakšno sadje, skutka,...kosilo (če je kaj takega kar že je, potem je z nama, če ne pa poje samo juhico), pa potem kakšno skutico, monte ali kakšno sadje, pa zvečer zopet mlečna kašica. Poje pa ogromno smokijev. user posted image   

Taki so naši otročki, pravi bombončki!

Atinav imamo pa enak voziček user posted image

< Sporočilo je popravil mana_t -- 25.12.2005 22:23:09 >

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: FEBRUARČICE 05 !
26.12.2005 10:47:17   
Ani 2
mana_t!
Luketu user posted image user posted image user posted image  za prve korake.

Čao

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: FEBRUARČICE 05 !
26.12.2005 11:03:59   
sezam
Bravo Luka user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tud mi imamo 4 zobke. Rata pa ji reči tud Ana. Tud vsi gumbi so zakon - na štedilnku ali pa na oblačilih, pa zadrge.

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: FEBRUARČICE 05 !
26.12.2005 11:21:04   
Lu
Ojla!

Si me prehitela. Ravno te dni sem premišljevala, da bi odprla temo, saj veste Naši sončki user posted image

Maja je 21. dopolnila 10 mesecev. Imamo že 3 zobke. Zdaj ta zgornji je bil najhujši. Še enuser posted image  Upam, da potem vsi naslednji ne bojo tako boleči. Tako, da zdaj ko je še zgornji zunaj spimo od 19,19.30-9, 10 zjutraj user posted image user posted image Brez zbujanja ponoči. No pa saj je bilo tudi prej v redu. Spat jo damo vedno od 19-19.30 ure in se ponavadi zbudi okoli 23 da jo podojim in nato s je zbudila še ob ene 3 spet podojim in potem spimo do jutra. Očitno so vsi naši februarčki tako pridni, da je kaj. Prejšnji teden sva ji kupila prve čeveljčke in zdaj če jo držimo za roke že tako lepo hodi da je kaj. Tako da zdaj samo hodimo user posted image . Zjutraj ko vstanemo jo dam v stajico in se sama igra še eno debelo uro tako, da mami lahko malo preleti RR user posted image  in spije kavico. Je že kar isto kot midva. Sploh ne kompliciram več. Ponavadi zjutraj kakšno banano, sadno kašico, kosilo, za malico ji dam ali kakšno sadje, jogurt, sadne skutke in zvečer 200 ml mlečne kašice. Najraje ima od Bebi tisto z maslenimi piškoti. Pri 9 mesecih je imela 8700 g in 71 cm velika. Meni se zdi, da pri nas skoz samo jemo. Pa pri vas?

Glede govorjenja je pa taka klepetulja, da se oči že zdaj za glavo drži in pravi joj kaj šele bo ko bo res začela govort. Ja znamo reči mama, papa, baba, tata, deda,... Aja pa jodlamo, pomahamo za adijo, pošljemo lupčka, pokaže moj moj in stisne mene, atija ali psa, da bravo, pokaže lučko. Je pa res, da če vidi eno novo stvar dela samo U U U user posted image user posted image  Se ji prav nasmejim. Aja pa pojemo tudi.

No malo sem se razpisala, ampak kot veste ni nikoli dovolj. Upam, da bomo zdaj bolj redno klepetale tukaj, a ne user posted image

Tudi mi želimo vsem skupaj lepe praznike.



_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: FEBRUARČICE 05 !
26.12.2005 14:02:00   
lex
Hojla!

Najprej vesele praznike vsem skupaj!
Me smo pa malo bolj lene, ali pa imamo take razgrajače, da je joj (se namreč bolj malo tipkamo).
Aleks je star 10 mescev in 3 tedne.  Težek je 9,4kg s tem, da smo jih imeli že 9,6 in je hujšal, ker je bil bolan (že drugič jemlje antibiotik ker ima vnetje ušes), velik je pa 74 cm. Spi celo noč oz. kdaj pa kdaj pogreši dudo, čaj ali pa kar mamino joškouser posted image .
Pri 9 mesecih je shodil, ampak se mu prav ne ljubi in je boljše na vseh 4 (je bolj hiter in se lažje mami skrije). Najbolj zanimive so mu ure in zna pokazati kako tik taka (z kazalčkom maha po zraku), zna križ kraž pri mami in sebi, najbolj pa zna poklicat indijance (je najbolj zanimivo, ker so drugačni zvoki), govori samo mama (je pa že znal rečt tud ata, deda, teta pa je zgleda pozabiluser posted image ), pokaže kako je velik in kako se ploska, predali sploh niso več zaprti, tam kjer imamo koš pa je že varnostna sponka gor, ker drugač bi lahko 5x na dan pobirala smeti. Previjanje pa je največja groza kar je doživi, aja pa umivanje glave tud. Je že vse (zraven naju je kosilo), razen tiste stvari ki niso primerne zanj, mleka drugače sploh ne pije kot v obiliki kakava user posted image , mlečne kašice grejo pa bolj trdo dol, vse drugo pa pohrusta z največjim veseljem.
Uvajama se tudi že v vrtec, ker meni po praznikih poteče porodniška in grem nazaj v službouser posted image . V vrtcu full uživa, se zna zaigrat, najprej pa je opazil veliko škatlo skozi katero lahko leze. No verjetno bo po praznikih imel še en teden dopusta, ker ga v sredo ne bomo mogli cepit zaradi bolezni (se bo cartal pri babici).

Lepo se imejte, cartajte in razvajajte se še 8kolikor imate še porodniške) in se še tipkamo!

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: FEBRUARČICE 05 !
28.12.2005 7:40:30   
k1
ja mamice, ste me pa res razveselile, ko sem brala, kaj vse počnejo vaši malčki.

naša je rojena 7.2. (2m in 10d prezgodaj) pa sem prav vesela, da ne zaostaja preveč za vašimi. velika je sicer 69cm (ob rojstvu 38 cm), teža 7500g (ob rojstvu 1070g), drugače pa že plazi, nazaj bolj kot naprej, se vzpenja na kolena in postavlja na noge.

zobkov žal ni še nič, jih pa čakamo, ker jo precej bolijo dlesni. govori ata, teta, glej, kaj kaj, pa še kaj, kar ne razumem, pokaže papa...  vse kar dobi v roke mora raziskati. vse kar se sveti, je njeno.

naši obroki so kar veliki - zajtrk; mlečna kašica (čokolino, keksolino, gres-  cca 270ml), čez kako uro še kos kruha in kak namaz (pašteta, topljeni sir)  poleg naju, kosilo je enako kot za naju (cca. 250-300ml), popoldan je sadni obrok (cca 300ml) oz. fruhtzverge ali kaj podobnega  in zvečer zopet mlečna kašica (cca 270-330 ml). se mi zdi da je poje skoraj preveč. je pa res, da ji vmes ne dajem kaj dosti, da ima redne obroke.

spanje - od 19.30 do 7 zjutraj.

to bi bilo naše poročilo. javite se še kaj.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: FEBRUARČICE 05 !
28.12.2005 21:39:39   
Ani 2
Pozdravljene Februarčice!

Kot vas berem vidim da so si naši malčki podobni v marsičem user posted image .
Pozabilauser posted image pa sem napisat da ima Maj že zunaj 5 zobkov,2zgoraj in 3spodaj  user posted image .Prvi zobek pa mu je pokukal pri 8m -takrat se mi zdi je bilo najhuje pol pa ne več tako.

Mamice se še kaj oglasite in kaj povejte o vaših malčkih user posted image .

Lp.Ani 2  

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: FEBRUARČICE 05 !
1.1.2006 12:59:22   
lex
Drage moje februarčice: SREČNEGA, ZDRAVEGA IN ČIM VEČ VESELJA OB VAŠIH MALČKIH V LETU 2006!!!

Moram se vam pohvaliti, da je naš mulc včeraj splezal po stopnicah do babice čisto sam. Ati je nesel sesalec na hodnik in ker je radoveden kot mala miška je šel pogledat kaj dela ati, ko vidi stopnice ga vedno zanima kam vodijo in včeraj sva ga pustila, da je splezal po njih in je prišel sam do vrha!!! No sedaj pa sledijo varnostne ograje, da ne bi padel kje in se pobil.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: FEBRUARČICE 05 !
1.1.2006 13:06:02   
Ani 2
Hvala lex,tudi jaz želim tebi in vsem ostalim vse naj naj v letu 2006.
Joj tvoj user posted image pa že po stopnicah-pravi mali junaček.Ograjico pa le namestite,tudi  mi še moramo to naredit user posted image .

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: FEBRUARČICE 05 !
2.1.2006 15:49:36   
tinkatonka
Najprej en lep pozdrav!

Vas je tako lepo prebirat, da sem rekla da moram kaj napisat, upam da niste jezne. Sicer nisem februarčica 2005, bom pa zato postala februačica 2006. PDP imam 17. februarja in sem že vsa nestrpna, da spoznam tega malega brcača (baje je fantek), ki tako veselo razteguje nogice in rokice po trebuščku. Je prav zanimivo brati, kaj vaši otroci že vse znajo, kako veliki so in koliko zobkov imajo.

Imate mogoče kakšen nasvet za nas bodoče fenruarske mamice????

Čuvajte svoje sončke!!!!

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: FEBRUARČICE 05 !
3.1.2006 20:01:18   
lex
Ja en nasvet imam! Čimbolj uživaj v porodniški in izkoristi vsak trenutek ko boš s svojimuser posted image  - jaz že user posted image  ker je danes prvi delovni dan že za manouser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: FEBRUARČICE 05 !
3.1.2006 21:11:55   
Ani 2
tinkatonka!
Lepo da nas malo prebiraš,saj boš tudi ti kmalu mamica in boš lahko nam napisala kaj o svojem sončku-februaćku 06.
Sicer pa mislim enako kot lex,uživaj maksimalno še preostalo  user posted image in sporoči ko boš mamica user posted image .

lex!
Ti pa že v službi user posted image ,si mislim da ti je hudo zaradi Alexa,ampak vesela bodi da jo imaš user posted image .

Čao

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: FEBRUARČICE 05 !
30.1.2006 12:53:58   
*goldfish*
Evo pa smo že tu! Da bomo pihali, prvo svečko namreč!user posted image  user posted image  user posted image  Eni prej v mesecu, drugi (med njimi tudi mi) pa proti koncu meseca.

Spet se kar lep čas nismo menile, kako so naši malčki, zato bom začela jaz čvekati o temuser posted image  kaj je pogruntal novega Luka!

Točno na svoj 11 mesečni dan je shodiluser posted image user posted image  Mesec dni je potreboval, da je iz tistih kilavih korakov končno shodil.
Imamo 7 zobkov, 5 zgoraj in 2 spodaj!

Vsega se itak ne bom spomnila, kaj že vse zna, ker zdaj vsak dan kaj novega pogrunta in je potem okrog tega prava veselica zanj. Začel pa je žličko sam prijemat in si hrano nosit v usta. Seveda mu uspe to narediti, če prej hrana ne odfrči po kuhinjiuser posted image . Od 8 meseca je začel piti po slamici in je zato dobil to flaško na slamico in zdaj je važen kot user posted image .
V svoji posteljici več ne spi, ker je splezal iz nje in pristal na glavi. Zdaj pa nočemo več bušk imeti, zato lepo spi na veliki postelij pri mami in atiju. user posted image In zna sam zlesti iz postelje, ko se zbudi.

Vedno skoz nekaj klepeta in kaže s prstom. Sesalec mu je postal zakon, bi rad sam sesaluser posted image , ali pa skoz nišo (pokazatelj, ki kaže koliko je vrečka polna),tam vleče zrak notr, riva jezik not, da mu ga malo not potegne. Pol pa je tako veselje, da joj!

To je bilo naše javljanje okrog tega, lepo se cartajte!

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: FEBRUARČICE 05 !
30.1.2006 13:44:35   
dana
Hojla,

jaz sem ravno zjutraj iskala kje so FEBRUARKE, no potem pa vidim, da smo FEBRUARČICE.

Tudi naš pikec je bil rojen februarja 2005, in to na valentinovo.
Jaz sem že ta drugi teden v službi, tako da sem se že privadila.
Sicer je pa naš dečko zelo priden, pridno je, spi malo manj ker se je navadil spati pri nama in je jok če ga dam v njegovo posteljico. Tako da če hočemo vsi dobro spati, spi pri nama.
Ima 6 zobkov, velik je 76 cm, težak pa 11 kg. Hodi še ne, se pa plazi po tleh in je precej hiter v tem.

Je pa prejšnji teden zbolel - najprej prehlad potem pa še kašelj, tako da sva ga cajtala s čajčki pa sirupi in gre počasi na bolje.

No lepo se mejte, tako tiste, ki ste še doma in tiste ki ste že v službi.

dana 


(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: FEBRUARČICE 05 !
30.1.2006 22:08:46   
tily
lep pozdrav tudi od naju

naš že hodi od 10 meseca in pol in ga je zdaj že polno stanovanjeuser posted image . najljubše igrače so mu kuhinjski lonci, radio in daljinec user posted image . zobka ima samo dva, kar se pa spanja tiče- raje nebi, ker pri nas je priljubljeno zbujanje na pol do ene ure- tako da imamo od noči bolj malo user posted image . sedaj gre še nekako, kaj pa bo ko bo mami šla drugi mesec v službo??? 
drugače pa kaj vse zna bi lahko naštevala in kot je rekla mana_t se vsak dan nekaj novega spomniuser posted image .

težek je 11 kg in kar med visokimi 88 cm.user posted image

pa čimveč crtanja s svojimi sončki.

LP

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: FEBRUARČICE 05 !
30.1.2006 23:03:30   
valči
Halo!
Naša Lara bo v petek dopolnila eno letouser posted image In ne morem verjet,kako hitro mine..Pojutrišnjem začnem delat,pol pa konec lenarjenja.
Princesa je šlankerca z 9120 g.,velika pa 76 cm,podatki od srede.Shodila je že tudi prejšnji teden,glede na to,da je bila precej hipotona,smo vsi veseli nad njenimi rezultati.Tudi vrtec že obiskuje in sicer tri tedne,je že vse ker ni izbirčen otrok.
Genij je v razmetavanju stanovnja,najraje ima koše za smeti,wc,in kopalnico-sifonuser posted image .Prava packa je,ne vem,kako to,ni po mamiuser posted image S svojim bratcem se razumeta,se imata rada in mamica je zelo ponosna na svoja otrokauser posted image .
Še naj katera poroča o svojem februarčku,Nita,kje si ti?

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: FEBRUARČICE 05 !
31.1.2006 9:42:11   
Lu
Bom še jaz poročala o februarčiciuser posted image  Sicer sem že pod temo Naši sončki nekaj pisala, pa vseeno.

Maja je prejšnji teden fajn zbolela. Ima neko virozo, ki traja v nedolged. Zdaj sem bolna še sama tako, da ni prav nič luštno skrbeti za bolnega otroka in še zase user posted image  No saj dragi sem pa tja pomaga. Ima pa vnete učke, kašlja, nosek je zamašen. Skratka vse je postavljeno na glavo. Noče jesti. Bom videla danes kako bo. Drugače pa zelo veliko hodi ob sedežni. Zdaj se že tudi sama obrne  tako, da je z hrbtom naslonjena na sedežno in z obema rokama razlaga kaj. Klepeta non stop. Če jo držimo za rokice prav veselo koraka. Pomojem še kakšen mesec pa bo šla že sama. Bomo videli. Drugače pa tudi nas matra histerični jok ponoči za katerega so krivi zobki. To tako joka, da ne znam povedat. No potem ji namažem dlesni z anastetikom in spimo kot angeli. Ima pa spodaj obe enki, in zgoraj so ji vsi trije zobki naenkrat ven pogledali-ena enka in obe dvojki. Ja da ne pozabim. Zna pa tudi že prav lepo svojo voljo uveljavit. To bo že kriza. Ampak mislim, da jo bomo premagali.

Tako punce. Upam, da se čimpreje pozdravimo in se še kaj tipkamo.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?