|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pompč - alergolog
16.1.2006 20:46:38   
renbos
Pozdravljene,
jutri popoldne gremo s našo miško prvič h alergologu na Pediatrično kliniko v Ljubljano. Prosim vas če ima katera izkušnje s tem kakšen je postopek pri alergologu in kako dolgo traja testiranje, vas prosim da mi pomagate. Zelo me je strah, ker ne vem kako to poteka, oziroma kakšno testiranje delajo in na kaj.
Hvala vam za pomoč
Renata
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pompč - alergolog
16.1.2006 21:45:28   
KODA
Ko prideta v alergološko ambulanto,se prvo pogovorite z zdravnikom.Nato se zdavnik odloči,kakšne teste bodo delali.Lahko,da vam bodo vzeli kri in delali kožne teste.
Za kožne teste počakaš 10 minut za rezultate,ostale krvne izvide pa dobiš domov po pošti.Na podlagi izvidov,se zdravnik odloči za nadaljne ukrepe.Če imate uro jutri dopoldan,mislim,da dela zdravnica,ki ima čez mojega tamalega in je meni zelo vredu zdravnica.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu renbos)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pompč - alergolog
17.1.2006 9:27:04   
renbos
Koda hvala ti za odgovor, upam da bomo končno ugotovili, kaj je z nami narobe, saj se že kar nekaj časa vleče, da imamu grozne fleke po obrazu in telesu.

Lep pozdrav

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pompč - alergolog
17.1.2006 17:36:41   
tehnofil
Izvidi krvi so čez 3 tedne. Jih še čakamo.
Za kožne teste dajo na desno rokico osem kapljic - po dve v vrsto. Vsako kapljico narahlo prebodejo - otrok to sploh ne čuti. Ena od kaplic ob zapestju je kontrolna in po 10min je vidna reakcija. Če se še na kateri drugi piki pojavi reakcija je to alergija na tisto stvar.

(odgovor članu renbos)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?