Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Računam, kdaj bom imela O, mojega prepričujem, da lahko zanosim po 2
(je prejšnjič rekel, da bi počakala kak mesec, da bo res vse ok, pa sem ga skoraj iz kože vzela), vse moje misli so namenjene samo novemu
(slabost???)...
pravi,...da je strah okrogel in da notri ni nič....
, ce pride in jovo na novo. Treba se je se z necim zaposlit, ekr s stalnim razmisljanjeem ravno ne prispevas k sproscenosti. jaz sem se npr po UPN nasla v teku. Je pa normalno,da razmislas tko..
Aja, včeraj sem zaspala že ob pol devetih. Pred TV. Moj me je baje pol ure neuspešno budil, da grem pod tuš in v spalnico. ampak sem spala kot top (meni se to redko zgodi). Potem sem ob enajstih le vstala in šla spat naprej... Pa še zdaj sem čisto zaspana kljub temu, da sem spala celik 9 ur.
.
Aha, hvala. Niti sanjalo se mi ni, kaj bi lahko to bilo.
...
?
!Čez 1h mam komaj malco in včeraj sem pojedla vse čokoladice v predalu!Zadnje čase po kosilu al večerji sem se navadla da moram pojest 1 košček
.To ni dobro,bom nardila 100kg.