Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Da imata njuni punčki pri 2,5 letih samo dokolenke in debelejše hlače ali pa tiste tanke žabice (štumfe) za punčke... Ko sem jo vprašala, ali naj mojemu sinu tudi oblečem žabice za punčke (bolj iz heca kot zares), je rekla, da JA, da naj vzamem le kakšno temnejšo barvo. Onidve sta mene gledali kot da sem z Lune padla, moj mož pa njunu, ko sta omenili te dekliške žabice... Jaz pa sem se počutila prav blesavo... 
Pa tudi ne bi pretiravala zdaj z nekim slačenjem, ker je imel pred kratkim virozo... Pa še ful piha vsak dan. Še meni je hladno, kljub sončku, kaj ne bo otroku.
od A. (2,5 l) ima se vedno zabe in se vedno pac tiste hlace, ki jih je nosil pozimi. Le da ima zdaj kao tanjse zabe (ceprav jaz ne vidim razlike). Ce bi mu omenila najlonke (A., ne malemu) bi me itak najbrz kam poslal
. Tako da ne vem, odvisno od otroka.