Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!!mislim voziček ukrast dojenčku,to je pa pomoje svinjarija da ji ni para!doma smo iz maribora,voziček so ukradli iz stanovanjskega bloka(iz hodnika).Voziček je model quinny speedy sx,take zlato peščene barve,ima sprednje varovalo in črn senčnik.prosim vse ki bi imeli kakršnokoli informacijo o takšnem vozičku,da bi ga kdo skušal prodati ali če bi kdo videl oglas s takim vozičkom...da mi pošljejo sporočilo naa zs.vsaka inf.ki bo pripomogla k najdbi vozička bo bogato nagrajena!!voziček nima nevemkake denarne vrednosti,ga imam še od najstarejšega sina,tudi mlajši sin se je vozil v njem ,je pa zelo lepo ohranjen kot nov in se je v njem zdaj vozila naša enoletnica.to je že tretja kraja vozička v istem blokovskem naselju v zelo kratkem času.hvala vsem vnaprej in pospravite svoje vozičke nekam pod ključ!!

.ma hočem sliko gor zalimat mi pa ne rata,huh
,pa upam da ga kje ugledam,jih ni veliko take barve,že ko so bli v prodaji je bla barva težko za dobit.pa angažirala sem sorodnike,znance,prijatelje-jih ma večina majhne otroke tako da so kr razjarjeni
.