|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ulomki napisani v mat.knjižici 22.9.2008 12:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučibači Ali imate na str. 7, tam kjer je napisan pregled in zdravljenje napisane kakšne enačbe? Nimam nobenih enačb , tam mi zabeleži kadar mi naredi vaginalni pregled. Po mojem ima vsaka G svoje finte, tko da najbolje da jo naslednjič kar vprašaš.
|
|
|
|
|
RE: ulomki napisani v mat.knjižici 22.9.2008 13:17:25
|
|
|
|
AnciM
|
To misliš stolpec za razdaljo simfiza/fundus? Meni je pisala P - 2, P, P+3... Pomenilo naj bi pa to do kod sega maternica: dva prsta pod popkom, do popka, tri prste čez popek... Ulomkov pa nimam
|
|
|
|
|
RE: ulomki napisani v mat.knjižici 22.9.2008 14:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
AnciM - Meni na s/f piše npr. 15, 22, 34 cm. Nikoli nekih ulomkov, ali P-2 ali kaj podobnega. Sej pravim, da ima vsaka G svoje "muhe" in navade.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo še nerojen otrok odide med angelčke ...Vsaka smrt zahteva proces žalovanja. Pa ni važno, koliko tednov ali mesecev je bil star še nerojen otrok oz. ali je že b...
Nova knjižica Hura! Nosečka Nova knjižica Hura! Nosečka Baby Centra prinaša več kot 40 kuponov in izjemne popuste, tudi do 20 % pri nakupu prvih voz...
Zadnje s foruma
Takoj po menstruaciji?qloqImam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?Da (
60%)

Ne (
9%)

Mogoče (
12%)

Nevem (
5%)

Obstaja (
13%)

Ali je sploh ni (
1%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!