Anonimen
|
Sploh ne vem kaj naj mislim vem samo kako čutim.... V petek me čaka 2. operacija (laparo)in že tako sem nervozna in priznam, da me je strah, ker vem kaj me čaka in ker vem kako je bilo prvič boleče... V soboto sva povabljena na r.d. dan po moji operaciji seveda jst ne bom sposobna za nič, sploh pa da bi šla na žur. Mojega sem vprašala, če bo šel...Rekel je, da če bom doma seveda da ne, če pa bom še ostala še en dan pa ne vidi problema zakaj nebi šel... Prizadelo me je do konca, pa ne zato, ker nebi smel iti ali pa ker bi me morilo kod hodi...sploh ne, stvar je v tem, da se mi to ne zdi lepo...Problem je v tem, da tega od njega nisem pričakovala. Ta prijatelj, ki ima r.d., je dostikrat puščal svojo punco in dojenčka doma in hodil žurat in ne vem kaj še in zmeraj sva se pogovarjala kako to ni lepo in moj je zmeraj govoril, da tega nebi nikoli počel...Primer: Lansko leto je imel moj r.d., ta tip je prišel s punco in dojenčkom in ko smo zaključili s praznovanjem je rekel a gremo še najprej? in moje je odšel z menoj domov tako kot vsi ostali on pa je pobasal punco in otroka, ju peljal domov in šel naprej žurat za r.d., kjer sploh ni bilo slavljenca... kar tako...Vsi pari smo odšli vsak po svoje, midva sva po svoje naprej praznovala on pa kar žurat.. Razumela bi, da je pomislil, da bi šel in res to v normalnih okolišinah sploh ni narobe ampak da me potem eno uro prepričuje kako je to ok in da itak ni panike, če jst ostanem še en dan notri zakaj nebi šel??Pa to sploh niso pristni prijatelji...on je njegov bivši sodelavec , lansko leto sva bila skupaj na njegovem r.d. in nikogar nisva poznala Razumela bi tudi, da bi bil tak karakter in bi od njega to pričakovala...tako pa.. Celo noč nisem spala, jutri imam sprejem v bolnišnici, strah me je in poleg vsega me skrbi še vse to kar se je zgodilo...Danes sem se zbudila z vročino in čisto na tleh . Kako bi reagirale?Ali sem res tako grozna? Res sem razočarana...
|