|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vPRAŠANJE...
18.2.2005 16:34:59   
ZVEZDICA 22
Punce pozdravljene!

Vsak dan berem o tej morfologiji in še vedno se ne morem sprijaznit, da me moj g. sploh ni hotel poslušat, ko sem mu na zadnjem pregledu, v 19. tednu, rekla za ta pregled. Rekel je samo, saj bo on takrat nekaj zmeril,potem pa je meril obseg glavice, nekaj v zvezi z popkovino in plodovnico...to je tudi vpisal v materinsko k.Ampak a to naj bi bila morfologija al kaj!Ali ni res, da ti ta pregled pripada in da je brezplačen!Zakaj je potem tako mutil??Ali me morda zato ni hotel naročiti na morfologijo, ker imam čez dva tedna uz. za otrokov srček, ali se vam zdi, da bi mogla še enkrat vprašat zakaj ne??

Hvala vsem za odgovore!p.s.sem v 22.tednu.

Lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vPRAŠANJE...
18.2.2005 17:14:08   
eva1
Ja sej to je UZ, ki ga ponavadi naredi G-če pa nima dobrega ultrazvoka, pa te pošlje v porodnišnico! Zmeri pa otrokovo glavico, pa bušija, pa stegnenico pa pogleda srčkek, ledvički...pretoke...dela se pa od 20-23 tedna nosečnosti!
LP, Eva 36t in :duda: Luka

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vPRAŠANJE...
18.2.2005 18:29:36   
mimica
Morfologija je pregled z UZ, kjer ti pogledajo in premerijo glavico, trebušček,pogledajo mehur, hrbtenico,... Če mi ne bi povedali, da je to morfologija ne bi vedela, saj je samo malo bol podroben UZ. Imela pa sem srečo, da je moj ginekolog imel dober dan ter mi vse podrobno razložil.....ter povedal spol.

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vPRAŠANJE...
18.2.2005 18:46:21   
babylove
Mojemu so čisto vse organe naštudirali, prstke na rokicah in nogicah prešteli in pregledali, če niso prekrižani, ustnice poslikali, pa malo je manjkalo da mu ni laskov preštel! Pa mimogrede mi je poleg ostalih slik sprintal še obrazek in zraven napisal cou-cou!

Pa 2x sem imela morfologijo, ker sta bila ginekolog in ekografist kolega in je slednji tako več zaslužil...

Ampak ne v Slo...

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vPRAŠANJE...
18.2.2005 19:24:47   
A-N-J-A
Meni je morfologijo delal Grošelj v porodnišnici.Naredil jo je v 3 min.:ups:No ker s tem nisem bila zadovoljna in me je ful moril sem šla v Domžale na samoplač.morf.,to je pa čist druga pesem:bravo::bravo::bravo:
Jaz sem bla bl mirna in mislm,da to tud neki pomen,čeprav eni pravjo,da kompliciram:zmeden2:

Anja,26 5/7 in:duda:

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vPRAŠANJE...
19.2.2005 7:38:22   
CIPRESA
Anja, če te lahko vprašam v katerem tednu si šla tja?
Jaz grem v ponedeljek k dr.Miheličevi v stare črnuče, pa ne samo zaradi kasete, ampak ker je moja ginekologinja ZANIČ in si želim, da mi nekdo pove kaj je z mojo bebiko. Takrat bom v 18t. Ali bo to lahko že ene vrste morfologija???????

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vPRAŠANJE...
19.2.2005 9:42:21   
Willson
Cipresa mislim, da je najbolj idealno deati UZ- za morfologijo med 20 in 22 tednom, meni je moja G tako rekla . Je pa takole, da je to brezplačni UZ, ki pripada vsem :nosecka:. Meni je moja G na tem UZ pogledala vse ( glavica, možgane, usta, nosek, oči, Zg. in Sp. ude, srček, vse organe v trebušni votlini, pogleda če je primerno plodovnice, lego ploda, pogleda kako leži posteljica,pogleda pa tudi žile,ki potekajo v popkovnici in oskrbujejo :duda:, prav tako pa zmerijo še dolžino materničnega vratu in napravijo meritve :duda:, če ustrezajo tednom nosečnosti. Po mojem mnenju je to najbolj pomemben UZ v nosečnosti zato je dobro, da vam ga naredi tisti G, ki mu zaupate, da vam vse razloži in ste pomirjene, ponavai pa so lahko zraven tudi očetje,saj se :duda: krasno vidi in laho tudi oni občudujejo to svojo stvaritev ( MALI ČUDEŽ)lp

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?