|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vam je kaj do ljubljenja?
23.10.2006 12:41:20   
zrak
Res, da sem komaj 5-6 teden, ampak meni sploh ni do user posted image , in tako ubogi moj user posted image ,,.. pred user posted image , pa sem bolj jaz mislila na to kot pa on...
A se je pri vas v tej smeri kaj spremenilo?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
23.10.2006 12:46:33   
eva1
Pri meni se je v prvi nosečnosti in tudi sedaj vse obrnilo-mi čisto nič ni-moj se je že navadu...po porodu pa me je razganjalo da tudi 6 tednov nisem mogla počakatuser posted image user posted image ; ah ja hormoniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
23.10.2006 12:50:07   
Samoyedka
Nekateri G tak priporočajo tam do 10-12 tedna malo previdnosti pri user posted image , potem pa kar veselo na delo- saj bo boljše. Pri meni je bilo podobno- verjetno me je malo "minilo", ker sem se bala, da ne bi bilo kaj narobe z user posted image , pa navaditi sem se morala na novo "stanje" user posted image . Potem pa je spet šlo- boš videla, te bo kasneje zagrabilo in ga boš opet nadlegovala user posted image

_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
23.10.2006 13:01:10   
Jacqueline
Moj pa je sedaj izjavil, da otrok more čutit in vedet, kako zelo se mata mami in ati rada. Tak, da vse delamo ko nam je ter kolkokrat nam je.

_____________________________

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
23.10.2006 14:24:57   
tuli
Nam pa je do user posted image  sam ne smemo ker imam rizično nosečnost- krvavela sem 1 mesec zaradi nizke posteljice.  Ubogi moj user posted image  ampak pač moramo potrpet za bebico.

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
23.10.2006 14:30:21   
Xandra1
Jaz sem na istem kot ti ... rada se cartam in stisnem k njemu ... ko pa bi kaj rad, mu na lep način povem, da mi enostavno ni in da pa srčno upam, da bo to moje obdobje hitro minilo. user posted image Niti pomislim ne na to ... user posted image

Je bilo pa pri sinu isto ... potem pa ko sem rodila sem pa komaj čakala, da mine 6 tednov in lahko začnem user posted image


_____________________________

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
23.10.2006 14:58:35   
ronja
Punce 6 tednov???user posted image user posted image user posted image Midva očitno sploh nisva mela pojma, v kaj se spuščava... Hm, ne vem, kako bom to obzirno razložila user posted image ... No, zdaj je kar je, a ne?user posted image user posted image user posted image Bova že potrpela;) Pa je to pravilo teh 6 tednov, da jih vse omenjate??? Se mi zdi, da sta mojadva (starša) nekaj omenjala slab mesec...

Kar se ljubljenja zdaj tiče, mi na začetku ni bilo več toliko do tega, vendar mi je še vedno bilo, samo ne lih vsak dan:) Zdaj je pa dokaj normalno, če odštejem slabosti  - kadar ti gre na bruhanje, navadno nisi najbolj romantično razpoloženuser posted image .

Sicer se strinjam z Jacqueline, da mora otroček čutit, da se mava rada in mislim, da to zelo čuti:) Zaenkrat me nič ne skrbi oz. moram priznat, da še pomislila nisem na to, da bi to lahko kakorkoli vplivalo, saj vsi pravijo, da to nima neg. posledic. Kakega sadomazo se pa itak ne grevauser posted image user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
23.10.2006 16:58:05   
Palčica*
Sej sploh ne vem,če bi napisala...Mah,sej se itak da z vami vse pogovarjat.
Zdej se že malo poznamo med sabo in mislim,da mi ni potrebno posebej "še enkrat" oznanjat,da sem verjetno prav jaz tista,ki ji je tako nepopisno slabo in (sploh zadnje čase) bruha neglede na to kako primeren je kraj za to.
Kakorkoli- dogaja se mi nekaj čudnega.
Ponoči sanjam, ne znam povedat kako živo se mi sanja tisoč in en erotični položaj,skratka...ko se zjutraj zbudim sem reva dvakrat preč user posted image . Prvič zato,ker sem spet imela burno noč user posted image , drugič pa zato ker se spet ožemam na wc-ju in borim s slabostjo.

Moj je sicer razumevajoč (kako ne bo,če se mu zdim iz dneva v dan bolj zelena),a vem da ga po svoje  "matra". In ja...če samo pomislim,da sem bila jaz tista ki jo je tako zelo skrbelo kako bo z najinim seksualnim življenjem.
Mu pa o teh sanjah ne govorim.Zakaj? Zato,ker se mi zdi,da bi mogoče mislil,da ga izzivam.

Je pa hecno. seksualne orgije sanjam skoraj vsako noč. Ko se zbudim pa je poželenja nepreklicno konec.
Pa razumi ! user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
23.10.2006 17:17:09   
ŽogiMarogi
Pri meni je ista pesem. Sploh mi ni, ker imam vedno v glavi, da bo pol kej narobe z user posted image  ,  da se nebi spet ponovila lanska zima, čeprav vem, da ne more bit nič, pa si govorim, sam da vredi mine teh 12 tednov. 

user posted image user posted image user posted image  Palčica dons ponoči sm tudi jaz sanjala nekaj sočnega, da mi je kar vroče postalo... tak  da ti ni treba bit narodno. Tvojemu pa kar zaupaj te sanje, lohko da boš presenečena, po mojem se bosta mal nasmejala.


(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
23.10.2006 18:33:02   
s u g a r
pozdravcek

punce zmagale bomo
na zacetku je bilo tudi pri meni, raj ne da se kaj nepredvidenega ne zgodi, in sva zelo malouser posted image , me je ze zelo zelo skrbelo kaj na to porece moj user posted image , pa je bil nezadovoljen pa mi je namigoval da sej mal pa lahko, ce ne tko pa tko, pa .... potem pa se je cez noc spremenilo in sedaj se je ljubiti tako lepo in se mi zdi da se bolj intimno, ker se oba zavedava, kaj je med takim ljubljenjem nastalo. Sedaj imam dobra dva meseca in moram reci da se teden dni nazaj nisem niti pomislila, da se da tako lepo sprostiti. A kaj ko imas skoz nad glavo kaj ce to ni ok, samo je, na racetku si malce bolj "u izi" potem pa ces zacutis kje je meja in najdes, kako in kaj.

Uglavnem nic ni narobe ce vam ne pase, to je resnicno normalno in vsak g bo tako tudi potrdil, a potem se pozelenje vrne in vse je spet ok.

Tako da punce pocrklajte svoje user posted image , da ne bodo cisto obupali, in da se slucajno ne bodo pocutili odrinjene. So pa seveda polni razumevanja, vsaj vecina. Pa tako rade jih imamo.

No uzivajte cim manj slabosti in bozajte svoje busije.

papa
Sugar

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
26.10.2006 21:38:57   
Naja30
Pri meni je pa tako čudno user posted image  Hormončki delajo 100/h in bi ga včasih kar napadla in pohrustala user posted image  Ko pa dejansko pride do user posted image  mi pa na enkrat ni...

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
27.10.2006 15:00:20   
Anol
Meni v prvi nosečnosti ni prav nič pasalo, tko da sva res ekstremno malo. Sedaj v drugo pa nimam teh težav mi pa prav paše.
Človek ne more verjet kaj delajo ti nosečniški hormoni. Ne sekiraj se, samo svojemu dragemu razloži, da se pač tako počutiš in bo pač moral spoštovati to.

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
27.10.2006 19:02:37   
metka_zone
Pri nas pa samo user posted image user posted image user posted image user posted image .......Pa je tko fajn....

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
12.11.2006 11:01:49   
Freycha
Ker imamo pri nas v familiji rizične nosečnosti moj user posted image  sploh noče, da ne bi bilo kaj narobe. Komaj sem ga prepričala, da sva enkrat, pa še takrat je bil čisto preveč zadržan in sem mu potem že ukazala, naj se sprosti. Sva se pa zmenila, da bova do prvega obiska G (sem v 5t) bolj malo, da ne bo kaj narobe. Sicer pa v tej vezi jaz prej zatežim za user posted image , kot pa on

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
12.11.2006 12:07:55   
ribicau
Jest bi tud več user posted image , pa moj user posted image  kr nekej štrajka. Kr nekej se boji!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
12.11.2006 19:25:11   
Tekica
Men tud ves čas paše user posted image  in če sem prav vzburjena, je vse prav čudovito!!!!!

_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
12.11.2006 20:49:19   
zabica26
Uf...men tut paše. Ne bom rekla, da skoz, ampak če nisem glih mrtva zvečer pa vseen rada mal pomigam...zjutri pa ni problema...
Sicer je pa dragi takoj v knjigi prebral, da se seksa lahko skoz...tko da...pr nama se zarad tega ne zganja panike, ampak samo uživava. user posted image
Me zanima, kok bom pol s trebuhom živahna...ker mam občutek, da bom pravi sodček...pa še bolj mejhna sm in se mi vse bolj pozna...čeprav sm zdej bolj suha oziroma glih ta prava.user posted image user posted image

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
12.11.2006 21:32:35   
Bonda
Meni pa v nosečnosti zmeraj paše. Probleme imam po porodu (2x), ko mi ni pasalo kake pol leta! Mogoče čista psiha, ker sem bila zelo razrezana in zašita.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
13.11.2006 12:08:04   
ronja
Naja, pri meni je pa ravno obratno! Najprej mi sploh ni do user posted image , ker mi je pač skoz user posted image za znoret. Ampak sem rekla fantu, da če me pripravi do tega, da mi bo, pol okuser posted image In ker je moj user posted image na srečo zelo nadarjen, mu kar ratauser posted image ... Meni je po svoje všeč že zato, ker je to edini čas, ko mi ni user posted image za znoret, pa še tako sladko lahko zaspim po tem... Res pa je, da zadnjih par dni (z izjemo včeraj) sem bila pa tako hin (očitno sem poleg user posted image še nekaj zbolela...), da mi ni niti padlo na pamet, pa tudi on mi je dal mir, ker sem se mu smilila...

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: vam je kaj do ljubljenja?
13.11.2006 12:13:09   
zrak
user posted image user posted image končno se mi je povrnila želja po user posted image  .. moj je ves srečen..
saj sva bila že skoraj v skrbeh, da kaj je zdaj to... no sigurno ne bo tako pogosto kot je bilo.. toda vsaj je in to prav lepouser posted image user posted image .


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?