|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vampi
29.12.2005 21:16:25   
karmy
pozdravljene punce,

rada bi kakšne recepte za že kuhane vampe...
bi rada neki čarala doma...user posted image

pa ma katera recept, ki ne vsebuje slanine, peteršilja, in knorr kock?

hvala :)

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vampi
30.12.2005 6:37:19   
CUKRČEK
Sicer ti ne morem pomagat z receptom, ker jih ne znam pripravit....toda sam to sem hotla rečt, da moj fotr naredi tako dobre vampe, da dol padeš. Čeprav se vsi "zmrdišujejo", kako bljak so vampi, ampak zame so še zmeraj najboljši. Če s seveda prav narejeni.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vampi
30.12.2005 8:18:21   
barbara b
Jaz vampe malo popražim na olju, dodam grobo mleti česen, sladko rdečo papriko, malo paradižnikove mezge in zalijem z vodo. Počasi naj se kuha vsaj 1/2 ure. Nato dodam še drobtine, da mi omako zagostijo. Kuham še 1/2 ure. Pa seveda sol in malo popra, lahko lovorjev list.
Če imaš glineno posodo jih lahko daš še za 1/2 - 1 uro v ne prevročo pečico. Dlje kot se narahlo kuhjo boljši so.
user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.




Depiliranje


Kako pogosto si depilirate noge?

večkrat na teden (17%)

enkrat na teden (22%)

enkrat na 2 tedna (16%)

enkrat na tri tedne (14%)

enkrat na mesec (16%)

manj pogosto (16%)


Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!