|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost pajackov
4.5.2013 7:43:53   
mala zirafa
Vem da sem malo prezgodnja za ta forum, ampak me vseeno zanima, ker nekaj cotk imam že od prve hčerke.Namreč njej so bile prav številke 56 ampak samo prvi mesec mogoče še drugi.Ker je bila ona poletna in bo drugi skoraj zimski , kaj mi svetujete?Naj nabavim št. 62 za novorojenčka?Seveda ne grem v nabavo že zdaj, me pa zelo zanima.

P aše nekaj glede Aventovih flašk.Od hčerke imam shranjenih nekaj, sicer starih 8 let.Sedaj pa sem opazila neke nove oblike.Morda veste če gredo oz. se prilegajo novi navoji s cuclji na stare flaške?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost pajackov
4.5.2013 9:06:39   
annai
moja sta oba zimska pa sem za oba imela št. 56 oz. za drugega 50 ker sem vedela da bo zeloo mali...tistih par cotik ko jih rabiš na začetku...pa še nosla sta jih oba kar dolgo tk da mi ni blo škoda..

kar se pa tiče aventovih flašk pa ne vem če grejo novi cucli na stare, se mi zdi da so navoji pri novih večji. user posted image ...jaz na aventovih flaškah uporabljam cucle MAM in so fuul boljši od aventovih...do zdaj mi še noben ni strgal, noben ni postal grde barve kot se je to dogajalo na aventovih cuclih. user posted image

probaj ker ti ne bo žal. :)

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: velikost pajackov
4.5.2013 9:53:14   
kokosh
Aventove stekleničke - jaz sem imela črpalko in 125ml stekleničke iz l. 2004, velike pa iz 2011. Vse paše skupaj. MAAM cuclji pa meni niso bili všeč - sicer so mehkejši in bolj prijetni na otip, ampak vakuum pa originalni aventovi (anti cholic) cuclji veliko lepše "spuščajo".

Pajacki - če bi kakšne lepe pajacke rada malce dlje časa gledala na svojem user posted image , priporočam 62. Sploh če nameravaš kupovati kakšne bolj tople, podložene pajacke. Našemu januarčku npr. podloženi 56 sploh niso šli gor, pa ni bil ne vem kakšen velikan (3700, 54 cm).

< Sporočilo je popravil kokosh -- 4.5.2013 9:55:30 >

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: velikost pajackov
4.5.2013 15:40:11   
Mamaja
Glede pajackov: lahko se ravnaš po tem, kako velike novorojenčke imate običajno v družini, čeprav ni nujno, da so vsi otroci v družini približno enako veliki ob rojstvu. Meni se 62 za novorojenčka zdi velika številka, ker me moti, da ptročku vse visi in se potem "izgubi" v pajacku, hlačnice so pa prazne. Ker mi je ginekologinja napovedala bolj majhnega dojenčka, sem kupila nekaj oblačilc tudi št. 50. Mala se je rodila dolga 53 cm, a je te pajacke št. 50 nosila dober mesec. Sicer se mi zdi 56 zdi najbolj primerna za začetek, razen za tiste zelo podložene pajace za ven - za te je bolje, če so 62. Sicer se pa velikost oblačil med sabo zelo razlikuje glede na proizvajalca - npr. h&m in C&A imata večje številke kot npr. obaibi.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: velikost pajackov
5.5.2013 17:32:32   
mala zirafa
Prva hči je poletna in je imela 56 št. Velika je bila 56 cm težka pa 4,06 kg.Tudi jaz sem bila enaka in oba brata.
En bodi ji je bil celo premajhen.Mislim da bo novembra treba v nabavo podloženih pajackov, se moramo še odločit za velikost.V poletnih so bile nogice zunaj in ni nikjer nič vezalo ali bilo premajhno kar 2 ali 3 mesece.Do takrat je še neki časa.user posted image

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?