|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   virusna angina
6.6.2007 7:29:38   
bajsek
Čao !

V našem vrtcu razsaja ta v. angina. Naš mali pa je ravno v ponedeljek prišel nazaj v vrtec, ker je imel gnojno angino. Zdj ga bom mela pa še do konc tedna doma. Verjetno ima ravno toliko možnosti da jo stakne, kljub temu da je imel eno angino 14 dni nazaj?
Aja, ali katera ve koliko časa po prenehanju jemanja antibiotikov, ti še imajo vpliv?
Kako pa zgleda virusna angina, a katera ve? in koliko časa navadno traja?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: virusna angina
6.6.2007 7:31:35   
Anonimen
antibiotiki na virusno angino nimajo nobenga vpliva. js sicer za virusno angino sploh še slišala nisem, verjetno je to kaka oblika viroze, kjer so podobni znaki kot pri angini. zdravil za viruse ni!

(odgovor članu bajsek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: virusna angina
6.6.2007 7:36:55   
Anonimen
aha sem mal pobrskala
Kako razločevati virusno vnetje žrela od bakterijskega?
Za virusno vnetje žrela je poleg pekočih bolečin v žrelu značilen še občutek suhe sluznice, požiranje je lahko boleče. Ko se odprtih ust zazremo v ogledalo, vidimo rdečino ustnega dela žrela in malega jezička, nebnici (mandlji) sta lahko otekli. Splošno počutje je slabo, telesna temperatura je lahko zmerno zvišana. Pozneje začne nastajati gosta sluz, ki sili na kašelj.
Bolezenski znaki pri bakterijskem vnetju žrela so podobni tistim pri virusnem, le da so težave mnogo hujše. Značilne so zelo zvišana telesna temperatura, hude bolečine pri požiranju, tako hude, da bolnik ne more jesti, zelo pordela sluznica žrela, na oteklih nebnicah so gnojne pike ali gnojni čepi v vdolbinah (gnojna angina). Ali je vnetje virusno ali bakterijsko, pa vedno ni možno ugotoviti. V takih primerih zdravnik napoti bolnika na mikrobiološke preiskave in pregled krvi.
iz strani http://www.lek.si/slo/skrb-za-zdravje/pogosta-vprasanja/vnetje-zrela/


(odgovor članu bajsek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: virusna angina
6.6.2007 7:51:53   
BLAŽIKA
Lara hvala za ta opis. Jaz sem med tistimi, ki so precej dovzetni na angine in sedaj vidim da imam večinoma vedno bakterijske, ker prej pa nisem vedela in mi ni bilo jasno kako priuser posted image user posted image user posted image imam angino, če nisem nič mrzlega pila in jedla. Zdravnik pa mi tudi vedno samo reče angina.

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?