|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodenje gospodinjstva za telebane
15.1.2006 17:34:36   
soncece24
V kratkem se selim iz "mama hotela", pa mam par gospodinjskih vprašanj:

- ima katera ikeino kuhinjo in kako je zadovoljna z njo? Jaz sem jo nabavila včeraj, sam še ni sestavljena (to bodo še muke user posted image )
- kakšne tablete naj si kupim za pomivalca, je fejst razlika med proizvajalci, pa onimi 4v1 /2 v 1?
- kupila sva pečico, zdaj pa ugotovila, da ima termostat samo do 220 stopinj in ne do 250. je to premalo? kaj se peče na 250?
- kupiti moram še sesalec, pa me zanima koliko vatni mora biti, da fino sesa?

Ful se veselim it na svoje, samo sem totalni gospodinjski laik in nujno rabim pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa če ma ktera kako fajn kuharsko knjigo doma, se priporočam user posted image user posted image


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
15.1.2006 17:44:44   
Primoza
Pri 250 st. C se peče bolj malo stvari, morda če hoče človek kaj na hitro zapeči. Drugače pride do "kremiranja".

4v1 so mišljene tiste, kjer ni treba sredstva za izpiranje. V bistvu se ne izplača razmetavati celega premoženja za te tablete, dobi se tudi čisto spodoben prašek za pomivalni stroj. V glavne lepo se da prati za kakih 30 sit/pranje.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
15.1.2006 18:00:54   
JASNA D
Za Ikeino kuhinjo nimam pojma, za tablete sem slišala, da niso priporočljive za stroj, za sesalec je poleg moči pomembna še moč vleka (sesanja), za pečico pa po moje ni tako bistveno. Jaz jo nateram do konca samo zadnjih 5 minut, ko se pečeta krompir ali meso, da imata malo zapečeno kožo.

Veliko veselja pri gospodinjenjuuser posted image .

Jasna

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
15.1.2006 18:03:35   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

pa če ma ktera kako fajn kuharsko knjigo doma, se priporočam user posted image user posted image



Pa še to, uporabna, večkrat preskušena kuharska knjiga se nahaja tu:

http://www.kulinarika.net/portal.asp 

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
15.1.2006 18:10:21   
CIPRESA
Jaz sem šla gledat v navodila za mojo pečico ki ima 250*C pa se naj bi peklo samo kak goveji file user posted image user posted image user posted image pa še to samo do 20 min...kakšen pride ven me ne vprašat. Jaz zaenkrat nisem nikoli dala na več kot 220 tudi za zapečt krompir ali pa meso je vedno bil dovolj zapečen na 220.

Za sesalec pa midva imava od Elektroluksa XI0 in ima 1400 W  je majhen in ni težek to pa je tudi največ kar sem si jaz želela ker kakšnega posebnega treninga za mišice ne rabim. Je pa res da imava povsod le laminat...tako da posebnega globinskega in ne vem kaj ne rabim.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
15.1.2006 18:23:59   
soncece24
u, fajn, ste me pomirili glede pečice, ker je res ne bi rada nazaj nosila. Cipresa, jaz mam tudi povsod ali laminat ali ploščice, tak da ne rabim nekega ekstra sesalca. Rada bi pa takega brez vrečk, da mi ne bo treba še tega kupovat.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
15.1.2006 19:06:06   
Anonimen
ikejine kuhne nimam tko da upam da tist k jo bo sestavlov nima dveh levih rok :) edin če je levičar

za pomivalca js več al mn kupujem calgnit tekoče pralno sredstvo. zdele sem prvič vzela ene tablete k so ble v akciji..si dobu 2 škatle za ceno dveh pa so super. js sicer ne zaznavam kake hude razlike. so pa take brez une kroglce..čak znamka pa claro

za laminat sest ne rabš ne vem kakega sesalca. js mam enga čist običnga, tazga za 15 jurjov in je čist dost. sesalc brez vrečk? kva pa pol? v neki se more prah nabirat, če je vodni morš pa pol po vsakem sesanju uno svinsko vodo preč zlivat pa pucat cel sesalc. bljak. men se zdijo vrečke še najbl praktične, vržeš v kanto pa daš novo pa je

pečico do zdej kar sem jo rabla sem največ pekla na 220 stopin. še to zlo poredko, sploh če je ventilatorska, k z ventilatorjem rabš manj gret.


(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
15.1.2006 19:29:04   
urška
samo glede pomivalca: iz izkušenj ti svetujem, da praški iz mercatorja in evrospina pa claro in somat niso vredni nič ali pa bolj malo; 
kadar jaz kupim v "naših" trgovinah kupim calgonit ali pa finish;

sem pa probala tudi prašek in tablete somat iz mullerja; pri teh nimam pripomb

je pa tko, da jaz čeprav uporablja tablete 3 v1 ali pa 4v1 še vedno dam zraven sol takočino za izpiranje pa obvezno. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
15.1.2006 22:40:29   
Anonimen
Če bo kdaj kjerkoli na svetu izšla knjiga "Vodenje gospodinjstva za telebane", bi prosila, da me o tem obvestite, ker če pa kaj res rabim, je pa to taka knjiga. Definitivno ni večjega antitalenta za gospodinjstvo, kakor sem jaz.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
15.1.2006 23:20:24   
Baldi
 Ej, sončece, ker si glih ti, ti bom odgovoril na dve vprašanji, a pravuser posted image

kupila sva pečico, zdaj pa ugotovila, da ima termostat samo do 220 stopinj in ne do 250. je to premalo? kaj se peče na 250

Kot je že Lara omenila je najpomembnejše, da ima pečica možnost pečenja vročem zraku in na žaru (preveri), kajti v tem primeru pokriješ pripravo tistih jedi, za katere so potrebne višje temperature pečenja. Primeri:
tanka pica
-zgornji + spodnji grelec 230 – 300 stopinj
ali opcija
-samo vroči zrak 200 – 220 stopinj

Pri pečenju pečenke, ki so v sredini malo manj pečene
-zgornji in spodnji grelec 250 – 270 stopinj
ali opcija
-žar 190 – 200 stopinj

itd., itd…. 

Pri pripravi določenih jedi na žaru, pa bodo verjetno težave, oz. slabši rezultati pečenja npr.: opečeni ali obloženi kruhk, tanki zrezki,…Odvisno od tega, za kaj boš pečico uporabljala.
Pri meni je funkcija GRILL pri 275 stopinjah in zadeva perfektno funkcionira.

kupiti moram še sesalec, pa me zanima koliko vatni mora biti, da fino sesa

S sesalci je pa malo bolj komplicirano. Tu ti pa polagam na srce, da dobro premisli, kljub temu ga boš večinoma uporabljala za parket. Ne meni se za izjave tistih, ki trdijo, da je vseeno...važno, da sesa ip.. OK, sesalci višjega ranga, kot so VORVERK ali KIRBI, verjetno pri izbiri odpadejo, kot knof od gat in o njih raje ne bom izgubljal besed. Pri nakupu sesalca nižjega cenovnega razreda pa svetujem previdnost. Lani so bili v VIP-u objavljeni rezultati testiranja. Ker sem se tudi jaz odločil, da zamenjam našo pet let staro gajbico od Elecroluxa, sem še posebej pozorno prebral članek. Glavne ugotovitve so naslednje:

  • Čim nižja je cena, slabša je kakovost z zelo redkimi izjemami,

  • Slabi sesalci ne le, da ne posesajo vsega prahu, že posesani prah (tako rekoč enako količino prahu) ponovno vrnejo v zrak….kasneje spet sedejo na površine…posledica tega je potreba po non stop sesanju. Sesalec ima lahko še ne vem kako super filter, a če ne tesni je to itak brezveze.

  • Večja moč ni vedno znak kakovosti,

  • Nakup cenenih sesalcev v vsakem primeru ni priporočljiv, še posebej, če ima kdo od družinski članov kako alergijo.



Zdaj pa še zmagovalci testa : 
"navajam"
1. mesto: Bosch formula Hepa BSG71835 in njegov dvojček SIEMENS VS071835 (cena 170 EUR)
Sicer najdražji med testiranimi, še kar dober za čiščenje preprog, odlično zadrži prah. Dobro odstranjuje živalske dlake, zato je primeren za alergike in lastnike hišnih ljubljencev. Je najtišji sesalnik doslej. 

2. mesto Miele Electronic S 370/HS01 (cena 160 EUR)
Še kar dober za čiščenje preprog in odlično zadrži prah Dobro odstranjuje živalske dlake, zato je primeren za alergike in lastnike hišnih ljubljencev. Je pa malo glasnejši od BOSH-a

3. mesto :Philips Universe FC9017/30/B (cena 130 EUR)
Je najcenejši med dobrimi, še kar dober začiščenje preprog. Primeren za alergike manj za lastnike hišnih ljubljenčkov, ker slabše odstranjuje dlake. Primernejši je za trše talne površine, pri uporabi na ostalih sesalnih površinah je dosegel le povprečne rezultate
"konec navedka"

Predstavil sem le modele, ki so dobili dobro oceno na testu, ostali so dobili slabše ocene. Edina težava je le, da so vsi modeli dobavljivi čez mejo, v sosednji Avstriji. Mogoče se je v teh mesecih kašen pojavil tudi pri nas, res ne vem. Dobiš pa verjetno sesalnike od istih firm s podobnimi karakteristikami.

En ugoden nakup in vse lepo v novi štalciuser posted image

LPuser posted image

PS: še en link za primerjavo testiranih modelov
TUKAJ

< Sporočilo je popravil Baldi -- 15.1.2006 23:30:09 >


_____________________________

Treh stvari ne moreš dobiti nazaj: puščice izstreljene iz loka, besede izrečene v naglici, izgubljene priložnosti.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 0:09:21   
KIRA
hej baldi, ti pa ta VIP pa teste redno bereš???
bi blo superca, če bi nas redno seznanjal z takimi rezultati, zato ker dost razumljivo pišeš.user posted image

glede sesalca moram pa tkole rečt - moj je koštal pred cca. 20 jurjev, je bil tud v nižjem cenovnem rangu, ampak je pa AEG (Vampyrino) ima vrečke (3slojne) z mikrofiltri, ter še 1 grobi in 1 fini mikrofilter.  moj mož je alergik in ima tudi (jaz menim da namišljeno) astmo.

na začetku je sesalec bil superca in je vse posesal in tudi v zrak ni nič šlo. ampak kot vsaka stvar se sčasoma obrabi, pa tudi ko je vrečka polna malo mimo uide, pa zopet orenk ne vleče...itd, tako da sedaj filtre redno PEREM na roke, tud tistega, ki se ga da menjat - včasih celo vlažnega vstavim, ker se drgač zna zgodit tudi, da kakšen prašek mimo uide, ko so zapacani. v glavnem: ko se tak sesalec enkrat umaže, ga ne spucaš več, pa če nardiš karkoli. sem priobala celo spihat motorček s kompresorjem, pa dost nič ne pomaga. o vodnih sesalcih imam pa itak slabo mnenje na podlagi negativnih izkiušenj tak da o njih ne bom razpravljala.

zato se sama tudi nagibam k temu, ker bo moja škatla najbrž kmalu dušo spustila (mož hoče najino bajto - v stanju izgradnje - z njo spucat), da si bom nabavila kak sesalec z min. 1000 W moči, krtačko v  nogi (čeprav bom sesala v glavnem laminat in ploščice), ter z PRALNIM hepa filtrom. Takim, ki ga daš v pralni stroj in ga opereš - da ne bo pomote. bom ogromno prišparala - ker vrečke če jih mal skup zračunaš, stanejo celo premoženje.

glede pečice - razen pice res ne vem, kaj bi pekla pri tako visokih temperaturah.??
tabletke za pomivalni stroj pa ima moja mami calgonit, ampak sol pa tud not daje. jaz sem si nagledala (ob selitvi bova tud pomivalni stroj nabavla) od somata 5v1 (nove), bi me pa tudi zlo zanimala ocena - če so kje kaki testi - učinkovitost, moč pranja, kako se svetijo kozarci itd.... baldi - če maš kak link???? (pa ne od Stifftung Warentest - ker je treba vsak vpogled plačat user posted image ) - kerga druzga....

Lp

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 14:48:56   
kalbo
No, naj ti odgovorim glede pečice. Sej 220° je v redu. Ni pa res, da se skoraj nič ne peče višje od 220. Kruh naprimer se speče na 225 stopinjah enkratno. Pica na 275 najlepše, pa še kaj bi se našlo.  Res pa je, da je tud 220 stopinj za normalno uporabo povsem dovolj.

Sesalec pa kupi vsaj takšen, da ti pol posesanega ne zmeče nazaj v zrak.

Za pomivalca pa pri nas uporabljamo kalgonit 3in1 v kombinaciji s soljo in sredstvom za izpiranje pa se super obnese.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 19:18:47   
soncece24
Baldi, pa ti si res car, no user posted image . Res hvala za te teste, pa še v avstrijo grem čez 14 dni, tak da tudi "čezmejnost" ni problem. Mislim da bo kr tisti Philips za 130 Evrov moj. Javim, ko nabavimuser posted image

Glede pečice pa sem kr pomirjena, kr itak drugega ko pire+špinača ne znam nardit, tak da nekih čudežev ne bom pekla noter user posted image user posted image user posted image user posted image

Kerensa, mislim, da sva tu nekje pri gospodinjenju, samo jaz nimam jajc da dam slike od svoje sobe na net user posted image user posted image user posted image user posted image , ker mam še hujše ko ti. Zdaj si me pa predstavljaj kak bom 180 kvadratov stanovanja čistla user posted image user posted image user posted image itak sva že razmišljala, da bi si čistilko nabavla, da ne bova v svinjaku živela.


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 19:30:47   
lucika
kar se tiče sesalcev brez vreck...bog ne daj takega na vodo. ok, ce si neki gospodinjski tip in se ti to lubi...ampak, predno pol tisto svinjarijo spucas s sesalca....ze lahko drugic sesas.
enkrat sem si sposodla batagela...in pol sem mela po enem sesanju cel dan kopalnico polno mokrih delov sesalcauser posted image , groooza.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 19:37:00   
lucika
kar pa se tiče pospravljanja... ti priiporocam, da v novo stanovanje neses tisto kar nujno nujno potrebujes. ker krame se ti nabere se prehitro prevec. jaz sem imela kaksno skatlico ali dve bedarij, ki jih nisem vrgla stran ko sem se selila. in kje so zdaj? tudi tukaj mi grejo na zivce. in se vsak teden prepricujem, da bom naredila cistko... pa je se nisem....
sem spadajo kaksne lepe figurice, ki jih težko gledas, pa stari cd-ji, al pa bog ne daj kasete, pa kaksni kozmeticni pripomocki, ki se ti ze zdaj valjajo okoli, pa ti jih ni stran za vrect, pa kake fajne knjige, ki se jih spara samo zato, ker so knjige, pa ceprav jih ze prvic nisi prebrala. pa cote, za vsak slucaj, pa vse ostalo, kar se ti zdi da nekoc pa bos ze rabla...
po drugi strani pa pr 180 kvadratih....eno sobo razkiraj in nabasi not okol in okol omare, pa vse bedarije not; pa bo vedno tipi topi.

ko enkrat vredu premislis, sploh ne rabis veliko stvari. kuhinja, kopalnica ja... v ostalih omarah pa je itak vec kot pol stvari prevec...no, sem pa jaz taka, da....hm....ne morem nobenega pohistva stran vrect. ce gre  v kot se en regalek, ga bom nekje nasla. in vedno pase glih za glih. user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 20:19:27   
soncece24
Ja, to sva se že odločila, da ne bova nobene nepotrebne krame tja vlačila. Vse, česar ne bom nesla tja bom zbasala v klet pri mami (kjer zdaj živim), ki je res ogromna. Nekaj pa bo seveda tudi romalo v koš. Predvsem se mislim znebit moje "spominske škatle" kjer hranim noter stvari, ki so ostale za bivšimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa sigurno ne sodi v moje novo družinsko življenje. Samo ne vem še al bi jo dala v klet al v koš user posted image .

Sem pa zdaj iskala ta sesalec, ki ga je baldi v testih našel, pa ga nikjer nimajo user posted image . niti na philipsovi domači strani ga nisem našla. Mi je pa mama našla tistega dysona, ki ga oni gospod na nemški tv tak reklamira, stane pa v metroju 240 E. Mislite, da je to vredu stvar. Z neko ne vem kako cyclon tehnologijouser posted image . Nimam pojma kaj je to, samo mama je rekla, da je kao vredu in da mi ga časti, če si ga grem gor iskat, zdaj pa ne vem kaj naj nardim.


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 20:21:23   
soncece24
http://www.dyson.com.au/range/range.asp?base=CYLINDER

to je to čudo od dysona


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 20:30:03   
Sulfinija
Ojla!!!!

Za pmivalni stroj vse od soli,sijaja in tablet vse od calgonita in to strog.Somat tabletke so skoraj za nič nam so pustile fine madeže.Da se jih dobiti zelo poceni v Avstirji v Bipi zelo velik paket dobiš jko imajo akcijo.
Za sesalec mi imamo čisdto novega vodnega enkrat rabljena je tudi za suho sesanje vse dele ima zraven in žal ga več ne rabimo,ker imamo v hodniku keramiko,v najini splanici in drugi spalnici parket in kože mali del itosona do tega leta pa je ostal le v kuhinji in jedilnici.Imamačsito majhen fini novi sesalec zato,če kupiš lahk se zmenima dam ti ga po ugodni ceni.
Glede pečice pa je tkole mi imamo tudi samo do 220 stopinj več nikoli ne rabimo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 21:40:28   
india
Sanšajn! Kar se pečice tiče, so določene stvari,ki se jih boš z leti navadla pečt, pa boš morda potrebovala močnješo, recimo pica, zapečeni kruhki, grilan pišek,....
Drugače p a ne rabiš več kot 220 st.

Kar se tiče sesalca, tega Dysoona ima soseda, pa pravi da je super.

No in nazadnje glede kuharskih bukl, pridi malo na obisk, pa boš mela par ur kaj listat, preizkušene bukle imam, pa še kafe bova spileuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 22:16:10   
soncece24
Veš kaj, ti rajši pridi k meni, saj zdaj nimaš daleč. Pa skuhaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kr celo bando pripelji, mam dovol veliko mizo user posted image user posted image user posted image user posted image

ta dyson bo pa kr ok po mojem, sem še zdaj malo na netu brala o njem. Pa pri nas pride kr dvakrat tolko kot zdaj v metroju, je zdaj v ponudbi tedna. pa še mama časti, to moram izkoristit user posted image user posted image


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 22:35:48   
Baldi
sunshine, a si še na linijiuser posted image
Zakaj si se pa zapičla ravno v Philips-a. Poglej, cene, ki so pripisane ob zgoraj omenjenih sesalcih, so zgolj informativne (take so bile, ko so izvajali test)... npr, Bosh-a dobiš danes že veliko ceneje. Poglej kaka je ponudba na spletu:KLIK
 
Če se boš odločila za dyson-a, tudi prav. Sicer je enkrat dražji, a če mama časti...user posted image

< Sporočilo je popravil Baldi -- 16.1.2006 22:47:29 >

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 23:05:46   
soncece24
Sem, semuser posted image

ja, ta bosh je na vrečke, oni dyson pa ne... ma saj ne vem kaj naj. Itak grem najprej v media mrkt, pa bom še tam malo pogledala. Ker v cenovnem razredu 240 E pa se menda dobi marsikaj (samo žal nikjer ni nekoga v paketu, ki bi sesal namesto mene user posted image user posted image user posted image )


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 23:21:55   
Baldi
Kako pa potem očistiš prah, ki se nabere v zbirni posodi. To zna bit zlo zabavnouser posted image Ti kar v miru preštudiraj. Dyson je dobavljiv tudi pri nas, zato si ga lahko pred nakupom, v Metroju, dodobra ogledaš in v miru razmisliš. Ima tudi en kup enih nastavkov za tako in drugačno sesanje...meni se zdi preveč krame, če ga potrebuješ samo za čiščenje laminata. Pa težji je, verjetno glasnejši (sicer ni podatka o decibelih). Verjamem pa, da dobro sesa...pa dizajn je odštekan. Si ga bom šel ogledat v kako štacuno, me prav zanimauser posted image .
Izberi tistega, ki je tvojemu dragemu bolj všeč. Mogoče bo pa užival ob sesanjuuser posted image

< Sporočilo je popravil Baldi -- 16.1.2006 23:25:24 >

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
16.1.2006 23:40:38   
soncece24
ja, saj pravim, da bom vidla kaki je. če je težk, al pa prekompliciran ga sigurno ne bom vzela. Mojemu dragemu je pa vseeno, on rajši kuha ko sesa user posted image user posted image

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: vodenje gospodinjstva za telebane
17.1.2006 0:26:30   
karmy
uff sem pa misla da sem edina za nepospravljanje user posted image user posted image

no no..takoj ko bo kakšna knjiga za to, se tudi jaz priporočam user posted image user posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?