|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrsta za IUI v Lj
4.5.2005 16:33:16   
Zmajevka
Danes sva se z g. odločili za IUI (v Ljubljani).
Sestra je rekla, da se čaka 3 ali 4 mesece in da sigurno ne bom na vrsti pred jesenjo. Ali so vam rekli isto? Sem mislila, da gre hitreje. Nisem niti vedela, da gre tudi za IUI na konzilij. Rekla je, da prva dva bosta s Klomifenom, potem bomo pa videli.
Ali še katera čaka na IUI v istem obdobju?
Nekatere ste mi svetovale, naj poskusim direktno na IVF, češ da je izguba časa IUI, vendar g. misli drugače, posebno v zadnjem času, pravi, da jih veliko zanosi na IUI. Kaj mislite? Zdravnici kar zaupam, tako da bom vseeno poskusila en ali dva IUIja, potem bom pa malo zatežila. Problem je, ker bom stara že 37.
Ali veste, če je treba za naslednji IUI potem spet toliko čakat? Gre spet na konzilij?
Srečno vsem! :muca::muca::muca:
Zmajevka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vrsta za IUI v Lj
4.5.2005 19:51:38   
Sulfinija
Ojla!!!!

V to debato pa sem bom jaz oglasila z svojimi izkušnjami in mnenji.
Za mano sta dva neuspešna IUI in v petek imam ponoven UZ pred zadnjim IUI poiskusom.Tudi meni je zdravnica rekla,da bo da bo sem popolnoma zdrava pa žal še vedno nič.Veš nočem ti vzeti volje ker me tudi drug teden še enkrat čaka ta zadeve in še imam kljub dvema neuspehoma vedno upanje,ki pri meni umre zadnje.Ta petek se bom tudi naročila za zdravnico in,ko bom na posvetu me bo dala na čakalno listo in bom čez šest mesecev na vrdsti za ivf,upam,da bo ta v prvoi ratal kajti z pikico se trudiva že 25.mesecev.Tako da bom na ivf nekje decembra ali januarja odvisno kdaj sedaj dobim termin za zdravnico,...
Za IUI ni nobene čakalne dobe,pa niti na konzilij ne greš tako je v Mariboru.Jaz sem bla na posvetu 25.02. in takrat sem bila na 24.ciklusa in,ko sem začela krvaveti sem prvi dn samo poklicala in na peti dan v marcu že štartala v prvi boj z IUI.Torej zakaj ne greš v MB?Veš glede na tvojo starost dvomim,da bi ti v MB sploh IUI temveč bi te zaradi starosti dali kar takoj na IVF.Zakja se ne poisusiš naročit raje v MB?Verjemi mi bi šlo hitreje?No to je vsahj moje mnenje,odloča pa vsak posameznik seveda.

LP in seveda veliko,veliko uspeha za tvojo :duda::duda: in čim manj čakalnih dob ti želim!!

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Zmajevka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vrsta za IUI v Lj
4.5.2005 21:09:21   
ZOOJA
Hojla,

tudi sama grem jutri na IUI v Ljubljani.Res je čakalna doba dolga.Saj sem tudi jaz čakala od 05.01.2005. No, zdaj pa grem. Tudi sama nisem več najbolj mlada za rojevat (34 let).Trudiva se že 3 leta, pa nič.V prvo sem zanosila in donosila brez problemov in to takoj. Vzroka ne najdejo,:duda:pa tudi ni od nikoder.Tolažim se s tem, da imam eno lepo, lepo pupiko staro 8 let.
Si pa srčno z možem želiva še eno bebico. Zato le pogumno na IUI, da dobiš :duda: oz.najlepše :darilo:
življenja. Tudi vsem drugim želim veliko uspeha in
veliko, veliko :duda::duda::duda:

Pozdravček,

ZOOJA

(odgovor članu Zmajevka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vrsta za IUI v Lj
4.5.2005 21:37:32   
dadica
tudi jaz hodim v maribor in sem bila na vrsti takoj ko sem po posvetu z g dobila M,se pravi da še isti mesec,brez konzilija in drugih .

(odgovor članu Zmajevka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vrsta za IUI v Lj
5.5.2005 6:03:55   
Zmajevka
Punce, hvala.
Kaj pa potem v LJ. komplicirajo?
Pa grem lahko samo na postopek v MB, drugače pa
ostanem pri g. v LJ?
Tudi midva sva oba menda zdrava, pa ni nič že 17 mesecev.
Sestra mi je rekla, da grem za IUI na konzilij in da potem odobrijo, če ugotovijo, da je dovolj preiskav, če ne pa me kličejo še za kakšno preiskavo. Res ne razumem, zakaj taka razlika z MB.
Zanimajo me še izkušnje Ljubljančank.

Očitno so pa tudi veze veliko, ker ena od mojih prijateljic je bila za IVF klicana po enem ali največ dveh mesecih v LJ. K sreči sta ravno zadnji mesec zanosila naravno.

LP
Zmajevka

(odgovor članu Zmajevka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vrsta za IUI v Lj
5.5.2005 7:46:34   
manja11
hojla,

kar se čakanja tiče, ne vem, ker se že dve leti potikam po Leonišču v LJ in se mi nič več ne zdi dolgo. Stara sem 32 let. za mano sta dve neuspeli IUI, mislim, da bo s 3. enako, vsaj po znakih sodeč. Konzilij za to ni bil potreben. Čakanja je ogromno, so pa vsi G zelo vredu, vsaj moje izkušnje so take.

:miska:

(odgovor članu Zmajevka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vrsta za IUI v Lj
5.5.2005 9:08:49   
emaa
baje so v Ljubljani blazna čakalne vrste, nas je takih, ki ne moremo prit do otrok vsak dan več. Jaz sem si pregled po laparo in histero zrihtala prek kolegice, pa bom vseeno dva meseca čakala pri Ribičevi, če ne se pa čaka od 3 - 6 mesecev, in baje se zna komplicirati, da podpišem, da je moj izbrani G. Nič jaz bom kar svoji G rekla za klomifen, če imam res tako malo časa preden morava poskusit z IVF, mi je čisto vseeno od kje klomifen pride.

(odgovor članu Zmajevka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vrsta za IUI v Lj
5.5.2005 18:58:43   
aljča
Zmajevka mi je prav žal, da vztrajaš pri teh letih v Lj.Tud sama sem hodila gor k dr.Ribič.Na žalost po dveh letih kot do laparoskopije in prešpikovanje jajcevodov in eno tono klomifenov nisem prišla nikamor.Nato sem v letu 2001/2002 šla v Mb.Če ne bi imela v tistem letu probleme z zdravjem bi že imela zdavnaj:duda:.Na žalost sem vso zadevo prestavila na letos.V januarju sem prišla na posvet in nadaljevala tam kjer sem ostala pred tremi leti.V februarju sem imela prvo IUI in v marcu drugi.Tretja je pač bila prestavljena in jo imam sedaj v maju.Čakalne dobe tu ni,v Lj pa radi komplicirajo in se jim gre tud velik za money.Najraje vidjo da plačuješ samoplačniško in tud prve IVF tud.Sama sem stara 34 in sem v januarju avtomatsko bila vpisana na čakalno listo IVF.Ta me čaka že v juniju,če mi tud v tretje ne porata z IUI.
Jaz ti želim vso srečo pri delanju:duda:naj ti povem da so tud v MB zlati in zelo dobri zdravniki.Pri njih si ime in ne številka tako kot v Lj.Pa brez zamere, če sem kaj preveč skritizirala.
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Zmajevka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vrsta za IUI v Lj
6.5.2005 8:50:17   
emaa
aljča tu se pa strinjam s tabo, meni so povedali, da Ribičeva hotela, da naslednjič podpišem izjavo, da je moj G, pa je ne bom, je lahko strokovna, pa dobra, ampak, da bom za obravnavo leta čakala, to pa ne.

(odgovor članu Zmajevka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?