|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec LAVRICA-2.del
22.8.2005 10:58:35   
Anonimen
Moram povedati tistim ki ste že nekaj časa nazaj spraševale za ta vrtec.-Je vredu vrtec.Na začetku smo vse mamice hodile objokane domov-seveda smo mislile da se bodo vzgojiteljice posvečale samo našemu otroku!Pa žal ni tako-15 jokajočih "dojenčkov" in samo dve vzgojiteljici ne zmoreta in ko starši pridemo po otroka žal vidimo takšno stanje in smo razočarani.Pa se otroci počasi tudi navadijo na novo okolje in da niso vedno prvi.Mogoče res niso vse učiteljice takšne kot bi si mi želeli,in naših otrok ne naučijo toliko pesmic... Se pa doma več potem naučijo.
Moram reči da je moja mala rabila kar nekaj časa da se je navadila.Zdaj pa komaj čaka da gre v vrtec in že med vikendom sprašuje če gre lahko notri, da bo ri svojih prijateljicah.
Vzgojiteljice je pa tudi vzljubila-ene bolj ene manj.Otroci so takšni kot mi nekdo ti je bolj všeč nekdo manj.
Moti me samo ker naša občina Škofljica nima toliko posluha za naše otroke in nam premalo prispeva razliko za plačilo vrtca-kot pa ostale občine.Imamo žal enega najdražjih vrtcev v Sloveniji-ker je baje luksuzen.Samo ne vem pod kaj ocenjujejo luksuz.
Pa ne izgubiti upanja.Je kar fino ker je blizu doma.
L.p.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   vrtec LAVRICA-2.del
22.8.2005 11:11:44   
srki
Bebabeba, koliko pa stane polna cena vašega vrtca? Kako pa to z vašo občino? A ne plača ostale razlike cene? Npr. če spadaš v 3. plačilni razdred, ti oni ne plačajo 70 % razlike? :zmeden2: Če ni tako, potem so pa res pravi :pujs:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vrtec LAVRICA-2.del
22.8.2005 12:12:45   
Anonimen
Lahko potrdim za 8.plačilni razred-Plačajo nekateri v našem vrtcu čez 80.000.(in to celo za dva otroka,vsakega posebej) Jaz plačam 20.000 sit za drugi plačilni razred. Za Ljubljanske vrtce in še nekatere druge sem slišala da kolegice za isti plačilni razred plačujejo manj( otroci so enako stari kot naši).
Odvisno je od posameznih občin koliko prispevajo zraven.
Tako so meni razložili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   vrtec LAVRICA-2.del
22.8.2005 13:30:04   
srki
Tile vrtci so res dragi. Jaz plačujem za našega :duda: 43.000 SIT, sadam v 5. plačilni razred, polovico pa mi plača občina. Je pa res, da je povsod drugače ja. :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vrtec LAVRICA-2.del
22.8.2005 16:41:42   
Manuella
Evo mi vstopamo v ta vrtec s 1. septembrom. Imeli bomo vzgojiteljico Mileno, katera je name pustila odlicen vtis. Kar se pa tice nase obcine - ja to je druga zgodba. Kolikor sem si lahko izracunala bomo padli v 6. placilni razred - me zanima cena....verjetno bomo placevali okoli 50-60. tisoc. Groza! Odlocbe pa tako ali tako se nismo dobili. Bebabeba, a ste vi se v jaslih? Drugace moram reci da mi je bil vrtec kar simpaticen na prvi pogled:) A kaj ko tako tesko notri prides.... in v nasi obcini je vse drugo bolj pomembno, kot pa zgraditi nov vrtec ( ali pa obstojece povecati ).:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vrtec LAVRICA-2.del
22.8.2005 18:46:56   
kofetek2010


a lahko vpišeš otroka v jasli še preden se rodi? :zmeden2:

glede na to, da imam decembra rok, bom zaključila s porodniško že oktobra/novembra 2006 in bom takrat potrebovala jasli 8)


:ups:ja, naš župan ima preveč dela s službovanjem na železnici :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vrtec LAVRICA-2.del
23.8.2005 8:27:46   
Anonimen
Moja hči je že skoraj ven iz jasli zdaj vstopamo v večjo skupino.
Ja Milena je zelo vredu,prijazna, zna z otroci.

Verjetno se tudi na videz poznamo.Verjetno se srečujemo na sprehodih.

V vrtec pa vpisuješ ko otroka rodiš-najboljše en mesec po rojstvu.

Ja tale naš župan in svetniki.....Ko bi vsaj dali kaj denarja za izgradnjo nove šole na Lavrici.Ne vem če bodo naši otroci kdaj dočakali novo šolo.Važno da je za ostale stvari denar.Ah....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   vrtec LAVRICA-2.del
23.8.2005 14:55:06   
Manuella
Ja na zalost imamo res tako obcinsko vodstvo da se lahko samo :((. Da ti ne povem da je bil moj hlackon 2x zavrnjen za vstop v vrtec - lani, takoj ko sem prisla iz porodnisnice sem poslala vlogo in je bil zavrnjen ( to sem poslala itak zato, da bi imel letos vec tock), a pazi, letos je bil zopet zavrnjen. So me tako razp******, da sem poslala pritozbo na vrtec in zupanu, da ce mi ne posljejo pravilnika, kdo je bil na prednosti listi pred nasim ter zakaj, kdo je bil v komisiji in se in se, da jim bom navlekla inspekcijo, ker se mi res cudno zdi da moj pod istimi pogoji ze 2x zavrnjen od prijateljice pa 2x sprejet ( ceprav je lani ona zavrnila vrtec ). Ne mores vrjet, takoj cez en teden je bil sprejet:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vrtec LAVRICA-2.del
24.8.2005 12:57:56   
srki
Bravo, Manuella, tako je treba s takimi. Nekateri so ful v prednosti, nekateri pa čakajo, čakajo...Pri nas je tudi kar malo ne slepe oči to narejeno. Pa žalostno je to, da ravnatelj nima glavne besede, ampak vzgojiteljce! A si moreš mislit. Naše gospe vzgojiteljice bi najrejši delale do 14.00, potem pa adijo. Vrtec je do 15.30 ure, do nedavnega pa je bil do 15.00 ure! Pa je enkrat ena mamica prišla svojo punčko iskat od 15.00 uri, pa ji jih je vzgojiteljica najprej napela, češ da je prej šla po vseh opravkih, šele nato je prišla po tamalo. Mislim, kaj se pa grejo, kaj jih pa briga, saj imajo službo to 15.30. Pa vrtec je full majhen, namesto da bi, ko so gradili oz. renovirali šolo, naredili večjega, so še manjšega! Potem pa rečejo: ja zakaj pa nimate več otrok!? Ma da bi jim vrat zavila, jezna ko :hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?